mino, la 12 August 2019 - 08:17 AM, a spus:
Neatza! Ieri am fost dimineata la mama apoi nu am mai iesit din casa. Am dat drumul la aerul conditionat si am lenevit la filme.
Blackie, ca bine zice Moatza, chiar cum a fost furtuna la voi? Chiar m-am gandit la tine!
Lori, tu mai trăiesti sau esti fiarta in suc propriu? Chiar aseara faceau prognostic la tv cu temperatura resimtita de bucuresteni. Si la noi e cald dar la voi parca si mai si.
alpha, la 12 August 2019 - 11:44 AM, a spus:
Buna dimineata
La mine au fost cateva zile frumoase, 18-20 grade, saptamana trecuta, a plouat dar temperatura s-a mentinut la caldut, apoi vineri a tras o ploaie ca la tropice si s-a racit. Azi dimineata cand am pleacat de-acasa erau 13 grade Se-arata a fi o zi ok, poate un pic de ploaie mai tarziu
Lori, tu esti tot in Romania? Iti petreci vacanta acolo? Da...cred ca imbatranesc eu (it's actually a fact
) dar de fiecare data cand ma duc in Romania mi se pare ca e mai cald decat data trecuta. In Petrosani mai adia o boare, mai ploua din cand in cand, puteai sa respiri. Am prins cateva zile in oras, nu se misca nici panza de paianjen! Mergi pe ulita principala precum camila prin desert. Nu mai e nici un pic de umbra. A plouat intr-o seara...abia a ridicat praful
La munte in schimb, a fost superb
Heyyy- hooo, babiz! Back to civilization!
Oameni, am fiert in
suc grasimea proprie, am zis de cateva ori ca fac naibii apoplexie. Fraticaaaaaa, ce gena de supravietuitori au nene oamenii din Bucuresti? Bai oameni, unul din cele mai horror orase evah! Stiu, stiu, multi o sa imi sariti in cap. Egal! Asta este Bucurestiul.
Trecand peste traficul infernal, "infrastructura" care paraie din täti-ncheieturili, maica cel mai cras e cand is atatia boi care stau pe loc cate juma de ora cu motorul aprins. Iti vine sa le , ma scuzemuati, futi o tigaie fix in crestet.

Cat de imbecil sa fii bai nene??? In Obcine se defriseaza grupa mare, nimeni nu stie nimic...la stiri tot dau mereu despre canicula, cum , de fapt, temperatura reala este de peste 45, asfaltul nu scade sub 45 grade, un autoturism abia oprit are 60 grade Celsius...apai, ghini-o zîs al de-o zîs: ne cam meritam soarta, aia e...
Caz ca nu ati sesizat, am venit cu capsa pusa. 5 saptamani de tara, batut jumate din ea, sudul si estul. Care mai aveti ceva gloante de rezerva,dati la mandea, va rog!
Una peste alta: missed you , guys!