Moin moin, y'all!
Wow, Geany, Alex s-a facut ditamai barbatzoiu

Sa iti traiasca sanatosi si veseli toti!
Barbatzoiu nostru s-a lungit teribil. Din catamai cozonacu moldovenesc care era cand a aparut pe lume a ajuns un tzâr , zici ca mananca dimineata o ceasca de boabe espresso proaspat macinate, nu sta cat nu sta apa-n ciur mai frate. Si, un singur lucru are in cap:
mo-ci-cle-te si
Fungen Mäcuin.
Am zis ca o sa ii arunc ambele bunici pe geam ca i-au taiat bretonu ala ca in anii '70 mai frate. L-am instruit sa ma sune repede si sa ma anunte daca se mai incumeta vreuna sa se atinga de parul lui.
I-a luat tac-su acum vreo doi ani motocicleta reala si i-a pus doua roti din alea ajutatoare. S-a urcat prima oara pe ea, nu am cum sa va arat clipul , din pacate.
Aici e la lectia de
mociclete cu tatane-su:
69568964_2408833172723770_1227622466331869184_n.jpg (81.39K)
Number of downloads: 0
Poza e special pentru tine, Mino, ca e dupa ce ne-am terminat turul la gradina la Barlad.
Hai sa marturisesc si public sa ma fac de ras...cu o seara inainte am hotarat cu sor spontan ca mergem cu el la gradina zoo din Barlad, ceea ce au am zis ca oricum nu o sa ajungem sa facem, pana ne trezim, pana ajungem la gara, ca noi am plecat cu el cu trenul. Am stat toti dupa fundul lui si nu am avut timp sa o anunt pe Mino din timp sa bem macar o cafea impreuna...am fost in fuga un singur weekend din B. Imi pare tare rau ca nu ne-am vazut, girl! Adica, live! Dar, sunt convinsa ca o sa recuperam.
Iaca vedeti ce se-ntampla cand ai espressor si cafea misto? Te trezesti la 7 in weekend

si te-apuca limbarita. Ma iertati, ca am uitat de datorie, poftit, poftiti:
Comiiiiiin':
291f558200598af8fe9f57e67f89cfb5.jpg (69.98K)
Have a great weekend, y'all!
291f558200598af8fe9f57e67f89cfb5.jpg (69.98K)
Geany, nu ai luat si tu notite de la matusa de la Mangalia despre saramura aia de peste? Ca taaaaaare bine arata fratica!