mino, la 23 October 2019 - 08:55 AM, a spus:

Sunt pozele prea mari , de aia se rastoarna. Pe telefon am pus programul photoresizer cu care micsorez pozele facute si e ok.
adi_edi, la 25 October 2019 - 01:20 AM, a spus:
Pana una-alta ma multumesc sa inghit in sec uitandu-ma la pufuletii lui Geany, sunt printre "mancarurile" romanesti care nu se gasesc pe aici (sau n-am vazut).
Sa va zic ca am gasit savarine la supermarket? s-a deschis unul nou de cateva luni, sunt aproape la fel ca la magazinul romanesc, dar le cheama "rum baba". Chestia aia de sub "capac" e o feliuta de ananas.
Va mai zic o chestie si gata, ma duc sa bag niste pulpe de pui la cuptor - ati auzit de "Dyson Airwrap hair styler"? ondulator de par care aplica... efectul Coanda! costa doar $700

https://www.dysoncan...r-overview.html
Da, le-am pus de pe telefon direct, era live transmisia. Nu stiu daca trebuiesc resized, pentru ca pe laptop le descarc si au aceeasi marime si nu trebuie sa le bibilesc, le atasez direct, nu au nici o problema. Asta e. Pe telefon nu incarc nici un extra app si nici nu folosesc forumul de pe el, asa ca, no more live transmissions ^^
Well, plimbareala a fost plina de aventuri, multe calorii gustoase, gazdele si mai delicioase