Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2187
  • 2188
  • 2189
  • 2190
  • 2191
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43761 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 06 November 2019 - 03:24 PM

'Neata! Peste weekend s-a schimbat ora si la noi dar ce vreau sa zic este ca asta mic al meu e tot pe ora veche. Se trezeste ca un gugustiuc la 6.30 dimineata si ma termina ca vrea jucat, gadilit. Pana la 9 cand incepe el gradinita e gata obosit :Demon:
Aia e! trecem noi si peste asta!
Cafeeaaa!!!

#43762 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 November 2019 - 07:18 PM

As bea una fix acuma! Dar...asteptam. Gugustiucul tau e mai sensibilos el. Si eu is tot asa varza pana ma ajustez. Abia astept sa se scoata rahatul asta...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43763 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 November 2019 - 09:32 AM

La multi ani Gabrielelor si Mihaelelor🤗😅, eu dau tortul.Astept cafeaua.

Fisier atasat  20191107_201203.jpg (282.25K)
Number of downloads: 0

#43764 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 08 November 2019 - 10:47 AM

Neatza! La multi ani sarbaritilor de azi! Dau eu o cafeluta!

Fisiere atasate

#43765 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2019 - 09:07 AM

Buna dimineataaaa! Ieri am petrecut cu Mihaele si Grabriele. Mama ce bestial e tortul ala, Lily!

Sper ca sfintii si sfintele au avut ieri o zi frumoasa!
Sa avem cu totii un weekend linistit!
Fisier atasat  0eb7a5f8b28fce284ad4ff3c7cdd2659.jpg (53.47K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  0d24a2713c0ef29c76262bbb0e4237a3.jpg (29.53K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43766 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2019 - 09:34 AM

"Ok .. am trecut si eu prin ceva similar , nu zgomot .. inundatie .. 8 .. 9 luni .. pana cand au mucezit peretii .Atunci am reactionat calm ... am incercat tot ce a tinut de mine .Stiam ca sunt acasa , fiind apartamentul de deasupra mea .. se aude .. se vede ca e lumina aprinsa ..bateam la usa .. fara raspuns .Reclamatiile la asociata de proprietari nu au ajutat ei fiind chiriasi .Politia nu sa implicat decat cand am facut reclamatie prin firma de asigurari .. La capitolul tupeu maxim mi sa zis ca nu mi sa deshis la usa pt ca fata care statea acolo sa speriat de mine ... am 1, 62 si de 48 de kile .. ajung la vizor .. cat de cat .. oricum nu inteleg cum a putut fii speriata de mine 9 luni .
Dupa 9 luni au rezolvat .. eu a trebuit sa mai astept inca 6 pana s au uscat complet pertii ca sa pot re gletuii , rezugravi .
Acuum as reactiona mai rau ... supergule in yala ....vopsea lichida pe clanta . nush .. incep sa cred , cu regret, ca anumite persoane doar la asta reactioneaza ." citat din DoReMi de la topicul Ma enervez.

Doremi, sunt gata sa imi iau notite.

Valabil si pemntru celelalte: va sunt recunoscatoare cu orice sfat (mai mult ori mai putin legal ) Imagine postata. Time for action.

Oare de unde pot sa fac rost de niste sange si un cap de gaina taiata? Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43767 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 November 2019 - 01:02 PM

Iau o cafea virtuala de la voi, pe urma ma duc sa-mi fac una reala :crying: , pana atunci o dedicatie speciala pentru Laponica, am gasit-o zilele trecute intr-un magazin:

Fisiere atasate

#43768 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2019 - 11:44 PM

Ce faina eeee, e cutie de pus cafea in ea? Foaaarte faina. Eu is tacanita rau cun din astea. Am o gramada de chestii de genul Imagine postata

Multumesc tare mult, mi-ai inveselit ziua! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43769 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2019 - 10:03 AM

Good morning la toata lumea! Am fost ieri dupa de-ale gurii...peste tot comercializarea excesiva si agresiva a Craciunului te incoltea din toata partile. Evident ca nu am putut rezista, normal...Imagine postata
Fisier atasat  75282270_947702838931537_6962751975251247104_n.jpg (57K)

Alaturi de ele Imagine postata
Fisier atasat  74229524_700549503770210_7678458204400910336_n.jpg (56.09K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43770 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 November 2019 - 02:02 PM

Hello tuturor! Gata am votat, ma duc sa fac o fripturica si gata ziua de azi! Mi-am luat o geanta....prima de genul asta. Gen postas!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de mino: 10 November 2019 - 03:28 PM

#43771 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2019 - 04:10 PM

Fatîh, ej gajik Imagine postata Si ma enervezi cu silueta ta! Eu nu mai pot motiva si pace.

Sa o porti voioasa ! Imagine postata

E ora 3, cazul sa ne rasfatam cu ceva bun, ca tot vorbeam mai sus de silueta:
Tort de Lux:Fisier atasat  73289670_802376186874035_6738631317501509632_n.jpg (123.13K)

Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43772 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 November 2019 - 04:40 PM

Care silueta? Am 92 de kile :crying: nu vrea nici un gram sa plece de pe mine. Au dat de bine si stau lipite :mad: Mama cum arata tortul ala :mad:

#43773 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 10 November 2019 - 05:11 PM

Mino, geanta e super,imi place mult culoarea. Eu gasesc modelul asta cross body foarte practice atunci cand calatoresti, prin aeroport mai ales, sa ai pasaportul si biletele la indemana dar si in siguranta.
Despre tort, pe langa ca a fost frumos vai cat de bun a fost. Nu, nu l-am facut eu, nici macar nu l-am cumparat eu, dar l-am mancat cu o fata faina.
brain loading....please wait....

#43774 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 10 November 2019 - 06:24 PM

Imi place geanta ta, Mino, si modelul si culoarea! De cativa ani numai din astea imi cumpar (acum am una neagra). Eu am prostul obicei pastrat din Romania ca in drum de la serviciu sa ma opresc pe la cumparaturi (chiar daca am fost cu sotul cu masina cu o zi inainte) si ma trezesc cu 3 plase in fiecare mana. Alte genti imi aluneca de pe umar, asa astea le port cum zici, ca postasii.
Fetelor care ati papat tortul, sa va fie de bine!
Merry Christmas, Lapona :crying: :mad: ! Aici au inceput cu filmele de Craciun, de decoratii nu mai zic, ca peste tot, cu multe luni inainte... Da, cutie de cafea era in poza, dar n-am cumparat-o ca tin cafeaua in ambalajul original. Acum stau sa ma gandesc ca as fi putut sa o cumpar pentru altceva.
Ieri am fost dentist ca mi se rupsese un colt dintr-o masea si apoi, intr-un impuls de moment, am intrat la coafor care e alaturi. Am dat peste tanti care m-a tuns in primavara si m-am jurat ca nu ma mai las pe mana ei, dar cea care imi placea era ocupata. M-a tuns mai scurt decat as fi vrut, insa am renuntat demult sa fac crize in caz ca nu iese tunsoarea dorita. Revin cu poze... peste 6 luni :mad: .

#43775 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 November 2019 - 07:06 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 November 2019 - 06:24 PM, a spus:

Imi place geanta ta, Mino, si modelul si culoarea! De cativa ani numai din astea imi cumpar (acum am una neagra). Eu am prostul obicei pastrat din Romania ca in drum de la serviciu sa ma opresc pe la cumparaturi (chiar daca am fost cu sotul cu masina cu o zi inainte) si ma trezesc cu 3 plase in fiecare mana. Alte genti imi aluneca de pe umar, asa astea le port cum zici, ca postasii.
Merry Christmas, Lapona :D :D ! Aici au inceput cu filmele de Craciun, de decoratii nu mai zic, ca peste tot, cu multe luni inainte... Da, cutie de cafea era in poza, dar n-am cumparat-o ca tin cafeaua in ambalajul original. Acum stau sa ma gandesc ca as fi putut sa o cumpar pentru altceva.
Ieri am fost dentist ca mi se rupsese un colt dintr-o masea si apoi, intr-un impuls de moment, am intrat la coafor care e alaturi. Am dat peste tanti care m-a tuns in primavara si m-am jurat ca nu ma mai las pe mana ei, dar cea care imi placea era ocupata. M-a tuns mai scurt decat as fi vrut, insa am renuntat demult sa fac crize in caz ca nu iese tunsoarea dorita. Revin cu poze... peste 6 luni :P .

:D fix asa patesc si eu....cand a vazut sotul geanta statea si se minuna....nu e prea mica? Pentru ca de obicei am genti mari :crying: in care mai bag uneori cumparaturi ce nu intra in sacose :mad:

Vezi postareablack_cat, la 10 November 2019 - 05:11 PM, a spus:

Mino, geanta e super,imi place mult culoarea. Eu gasesc modelul asta cross body foarte practice atunci cand calatoresti, prin aeroport mai ales, sa ai pasaportul si biletele la indemana dar si in siguranta.
Despre tort, pe langa ca a fost frumos vai cat de bun a fost. Nu, nu l-am facut eu, nici macar nu l-am cumparat eu, dar l-am mancat cu o fata faina.

:D :D :D Pe amandoua! Ce imi place cand aud ca va intalniti :mad:

#43776 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 November 2019 - 07:17 PM

Abia astept sa vad rezultatele votului de azi :mad: am dus-o si pe mama la vot, am instruit-o pe cine sa voteze :crying: , apoi m-am dus la tara la soacra mea si imi spune mandra ca a fost la vot (are 80 ani si in primavara nu a fost). Desi stiam raspunsul ei o intreb pe cine a votat iar ea cu zambetul pana la urechi imi spune ca trandafirii :mad: , intr-un fel o inteleg, primarul din sat este de la PSD si anul asta a asfaltat toate ulitele, asta dupa ce intai a bagat gaz si canalizare. Este un sat tare ingrijit iar primarul este gospodar, in ciuda faptului ca este de la PSD.

#43777 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 10 November 2019 - 08:21 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 November 2019 - 06:24 PM, a spus:

Merry Christmas, Lapona :crying: :D ! Aici au inceput cu filmele de Craciun, de decoratii nu mai zic, ca peste tot, cu multe luni inainte... Da, cutie de cafea era in poza, dar n-am cumparat-o ca tin cafeaua in ambalajul original. Acum stau sa ma gandesc ca as fi putut sa o cumpar pentru altceva.
Ieri am fost dentist ca mi se rupsese un colt dintr-o masea si apoi, intr-un impuls de moment, am intrat la coafor care e alaturi. Am dat peste tanti care m-a tuns in primavara si m-am jurat ca nu ma mai las pe mana ei, dar cea care imi placea era ocupata. M-a tuns mai scurt decat as fi vrut, insa am renuntat demult sa fac crize in caz ca nu iese tunsoarea dorita. Revin cu poze... peste 6 luni :D .

Credeam ca-ti trebuie o licenta pentru asta :mad: :mad:

La fel am patit si eu acum o luna cand am fost in Canada, tipa care ma tundea de obicei era libera in ziua aia si cum nu aveam timp sa vin inapoi m-am lasat pe mana unui tip. Pana acum de fiecare data cand am dat peste un barbat hairstylist am fost super multumita, asta insa mi-a facut o tunsoare absolut ingrozitoare, scurt pe unde nu trebuia, lung pe ceafa... absolut dezastru. Insa ca si tine, nu mai fac crize. Deja a crescut cat de cat, mai astept un pic sa aiba de unde taia sa faca o tunsoare cat de cat normala.
brain loading....please wait....

#43778 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2019 - 09:01 PM

Vezi postareablack_cat, la 10 November 2019 - 05:11 PM, a spus:

Imagine postata Si babana, ca ai uitat sa mentionez. Nu de alta, da' prea se da Mino rotunda pe aici Imagine postataImagine postataImagine postata
@ Adi, welcome to the club, sistah! Eu de trecut pe la cumparaturi dupa job nu am timp, dar...sa ma bata mamaie cati bani am mai lasat in magazinele de pe net Imagine postata , ainlei...vorba lui DODumitru, maaaaare zuzea!
Ia sa va pun ceva cu el. Il gasesc cel mai tare , dar absolut cel si cel mai tare comediant de standup roman. Il ascult de pe la 15 ani.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43779 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

=)) =)) =)) Prima data cand am citit nici n-am inteles ce-ai vrut sa zici... Nu pot decat sa ma bucur ca citeste cineva ce-am scris, si pe deasupra cu mare atentie :occasion14: !

#43780 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Bai, mor de raaaaaaas! E a treia oara cand vad asta.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2187
  • 2188
  • 2189
  • 2190
  • 2191
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou