Buna seara la
tulemonde! Iaca, Mino, ca de data asta am lipsit eu la cafea...motivat, as zice eu. M-am trezit o data azi noapte ca a picat ceva de pe un raft si , cum eu dorm ca iepurele, normal ca am facut ochii cat cepele si creierul meu rapid: Sigur nu ai visat, a cazut ceva de undeva. M-am intors de vreo cateva ori in pat si am adormit la loc. Dimineata am facut ochi, m-am dus si am constatat ce a cazut, facui cafea si incepura telefoanele. Victor mai intai sa imi cante podul de piatra s-a daramat, sa se ascunda dupa perdea si sa vada daca eu cumva il vad pe camera

Cica a vorbit cu var-su , Luc, si a cerut sa se converseze dupa aia cu Looooli.

Furnica mica .
Dupa aia o luai din loc, intai la rusi. Am gasit organe de porc, am luat sa fac o tochitura ca am primit ieri niste carnati de la romanii de aici despre care va povesteam ca au facut si ei carnati. Si bors, ca am gasit la ei de la o firma de ii zice cegusto, aveti ideea de ea? Am luat o sticla, acu am dat in clocot cu niste cimbru. Chitita sa fac un bors, zic. Cu taitei. Bon, dar cu ce? Imi aduc aminte ca am vazut niste cozi de vita in alta parte. Mergi pana acolea, ia-le. Ma, dar parca ar merge si niste oase...du-te si dupa alea. Asa m-am invartit azi, ca un rahat intr-o caldare. Vin acasa, deja se facuse 1 jumate ...ies din masina, dau sa deschid portbagajul sa scot sarsanaua...pe trotuar cazuse o femeie, indianca, mica si amarata saraca. A inceput sa se vaiete, am lasat toate alea, m-am dus sa o ridic, nu se tinea pe picioare, ochii inchisi, vorbea jumate tamil , jumate germana...m-am cam speriat ca imi piere acolo... mi-era sa nu fi facut un atac de cord ori cerebral. A reusit sa scoata telefonul si sa isi sune familia, am vorbit si eu sa vina repede. Din fericire sta pe aproape si in 5 minute au aparut copiii, un baiat si o fatuca, speriati saracii varza. Am chemat rapid salvarea, au venit aia in 10 minute. In fine, nu va spun toate detaliile...ca a fost destul de dramatic totul. Cert e ca am incercat sa raman calma si rationala, dar dupa aia cand am ajuns in casa...tremuram. Am luat numarul fetei si i-am scris mai tarziu. Femeia e bine, a avut probabil ocadere de calciu/fier, mana doar si-a scrantit-o, nu si-a rupt-o. Slava cerului! Pfffffff!
Cred ca meritam un ceai, nu?
74209102_2568282346589471_4473837771751948288_n.jpg (122.86K)
Number of downloads: 0
Mino, ai emotii cu vizita? Hai ca is curioasa