Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2190
  • 2191
  • 2192
  • 2193
  • 2194
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43821 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 November 2019 - 08:46 AM

La mine e asa: sunt in proces de regandire si replanificare a vietii...nu mai sunt happy deloc cu ce fac, ba din contra , as spune ca devin din ce in ce mai nefericita. Ma dezamageste foarte tare faptul ca in ultimul timp dau peste foarte foarte putini oameni de calitate. Ori, daca dau peste ei, nu ma pot bucura de prezenta lor asa cum am dori cu totii din motive de lipsa de timp, vieti complicate etc.

Ma enerveaza sa vad ca ponderea nesimtitilor si toparlanilor care tot ies in fata si se si mentin la suprafat creste creste si iar creste si cei de bun simt tac si stau in banca lor , nu pentru ca le e jena sa isi articuleze parerile ci pentru ca le e jena de lipsa de jena a mai sus mentionatilor...
Fisier atasat  giphylornion.gif (543.88K)
Number of downloads: 0
Si ma enerveaza ca mi-am pierdut de tot ochelarii roz...pe bune!Ma enerveaza ca toate mijloacele massmedia promoveaza toparlanismul. Cuvant nou inventat. Vreau sa traiesc in padure, da' cu net. Ca sa va mai pot scrie Imagine postata

Si si cu un venit regulat pe luna Imagine postata

Care veniti bre sa beti cafeaua cu mine, ma lasati aici sa bat campii de una singura? Eeee, asa ceva!

Ia, am adus ceva interesant pentru roscovanii si tiganii si tarcatii vostri neastamparati. In special Yorek mi-a venit in minte cand am vazut astea si Pisoi, Blackie. Imagine postata

Fisier atasat  0aa6db08c42fbd532d3db9daf53dd3a5.jpg (48.72K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  1ec0063d4504625cb21e4bc183c2f1c9.jpg (32.79K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  bf72b670d52df5b5364e033ca213e62e.jpg (36.56K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  7818dac3dbc8d7d8d1fefbc0363c14ff.jpg (42.54K)

Astea is mai de Kitty si Perla :)Fisier atasat  c1f64c21ac65713d35f4e628a65a04b2.jpg (89.83K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43822 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 15 November 2019 - 09:10 AM

Nu esti singura, Lori. Nici la cafea/ceai, nici in nemultumiri. Imagine postata
Io-s mai optimista de felul meu, si stiu din expetienta ca toate perioadele rele trec. Asa ca poftim:
Fisier atasat  ochelari-de-soare-dama-lentile-roz-brianna.jpg (28.38K)

sau poate preferi degradeu Imagine postata
Imagine postata

#43823 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2019 - 10:30 AM

Vezi postareaboni, la 15 November 2019 - 09:10 AM, a spus:

Imagine postata

nu, nu, nu degradeu! ca vad ca spre final situatia devine iar albastra

Lori, sela vie, tujurparsiva!

#43824 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2019 - 12:43 PM

Vezi postareaboni, la 15 November 2019 - 09:10 AM, a spus:

Nu esti singura, Lori. Nici la cafea/ceai, nici in nemultumiri. Imagine postata
Io-s mai optimista de felul meu, si stiu din expetienta ca toate perioadele rele trec. Asa ca poftim:
Atasament ochelari-de-soare-dama-lentile-roz-brianna.jpg

Imagine postata

Imagine postataImagine postataImagine postata Aia roz is faini tare! Stiu si eu daca mai trece? De cinci ani tot astept sa treaca...timp in care era s-o mierlesc de trei ori. Nu dramatizez, vorbesc de cat se poate la obiect. O data de mana cuiva, o data de a mea (fara intentie, desigur), si o data ca sunt o raritate anatomica...ma rog, am fost ca mi-au scos-o Imagine postata Atata raritate aveam si eu, mi-au luat-o si pe aia.

Ai dreptate Moato, viata e tujurparsiva, cu moartea stii clar si scurt: Vine. Ne ia. Si traim fericiti pana la adanci...? Imagine postata Tipa hotarata.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43825 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 15 November 2019 - 03:20 PM

Imi pare rau Lori!
Anul asta am trait si eu intens multe stari. Am inceput sa vorbesc cu cineva si parca e mai bine. Incep sa vad o luminita :floare:
Am sa-mi i-au o cafea si o sa o savurez aici langa voi.

Happy Friday!

#43826 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2019 - 08:47 PM

Si eu am avut discutii intense si am iesit din cel mai dark place in care am fost eu vreodata. Si nu sunt un om care se sperie usor...Partea cea mai nasoala e ca singura resursa de care dispun sunt eu. Si-atat...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43827 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 15 November 2019 - 09:07 PM

'Na seara! Am muncit ca robul pe plantatie azi, dar gata treburili, astept sa vina G cu fata lui. Lori, am lipsit azi la cafea dar parol ca maine sunt prezenta :floare: . Azi cica a inceput black friday la noi, dar sunt dezamagita, pe cupio cel putin reducerea este in jur de 20% ceeace mi se pare tare putin, reduceri mari fiind la putine produse si de obicei la produse care nu ma interesau, asa ca in final am luat doua rujuri reduse de la 49 la 10 lei!. M-am mai uitat dupa ghete, dar slabe reduceri!

#43828 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2019 - 10:26 PM

Azi a trebuit sa ajung la mall.
Deci e Crăciun: muzica de Crăciun și decorații:

Fisier atasat  8BFABF9E-D4FD-45C6-B4AD-E431947A8470.jpeg (65.78K)

#43829 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 November 2019 - 06:35 AM

Neatza! Ce imi plac mall-urile impodobite asa, as sta mult pe acolo doar pentru atmosfera :floare:, poate si din cauza ca in targ la mine nu am mall. In alta ordine de idei, am fscut o cafea mica acum si desi e tentanta, domnisoara prefera tot apa. Asta e modalitatea din care bea apa de vreo juma de an :floare:

Fisiere atasate

#43830 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 November 2019 - 06:45 AM

fiecare...cu-ale mele, parc-ar spune!

Mino, noi ca babele, cu noaptea-n cap!
e sambata azi, nu? adica nu tb cumva sa plec si io nu stiu :floare:

hello!

#43831 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 November 2019 - 06:53 AM

Vezi postareamoatza, la 16 November 2019 - 06:45 AM, a spus:

fiecare...cu-ale mele, parc-ar spune!

Mino, noi ca babele, cu noaptea-n cap!
e sambata azi, nu? adica nu tb cumva sa plec si io nu stiu :floare:

hello!

Cata dreptate ai Moatzo! Aseara ma dureau toate ciolanele de cat am trebaluit prin casa ca deh, vine prima oara G cu fata lui in vizita de weekend si speram sa dorm mai mult azi, dar ti-ai gasit...am adormit odata cu gainile si m-am trezit odata cu cocosii :floare:

#43832 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2019 - 03:58 PM

Buna dimineața și de la mine! Eu sunt la prima cafea și ziua abia începe.
Weekend plăcut!

#43833 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2019 - 08:30 PM

Buna seara la tulemonde! Iaca, Mino, ca de data asta am lipsit eu la cafea...motivat, as zice eu. M-am trezit o data azi noapte ca a picat ceva de pe un raft si , cum eu dorm ca iepurele, normal ca am facut ochii cat cepele si creierul meu rapid: Sigur nu ai visat, a cazut ceva de undeva. M-am intors de vreo cateva ori in pat si am adormit la loc. Dimineata am facut ochi, m-am dus si am constatat ce a cazut, facui cafea si incepura telefoanele. Victor mai intai sa imi cante podul de piatra s-a daramat, sa se ascunda dupa perdea si sa vada daca eu cumva il vad pe camera Imagine postata Cica a vorbit cu var-su , Luc, si a cerut sa se converseze dupa aia cu Looooli. Imagine postataImagine postataImagine postata Furnica mica .

Dupa aia o luai din loc, intai la rusi. Am gasit organe de porc, am luat sa fac o tochitura ca am primit ieri niste carnati de la romanii de aici despre care va povesteam ca au facut si ei carnati. Si bors, ca am gasit la ei de la o firma de ii zice cegusto, aveti ideea de ea? Am luat o sticla, acu am dat in clocot cu niste cimbru. Chitita sa fac un bors, zic. Cu taitei. Bon, dar cu ce? Imi aduc aminte ca am vazut niste cozi de vita in alta parte. Mergi pana acolea, ia-le. Ma, dar parca ar merge si niste oase...du-te si dupa alea. Asa m-am invartit azi, ca un rahat intr-o caldare. Vin acasa, deja se facuse 1 jumate ...ies din masina, dau sa deschid portbagajul sa scot sarsanaua...pe trotuar cazuse o femeie, indianca, mica si amarata saraca. A inceput sa se vaiete, am lasat toate alea, m-am dus sa o ridic, nu se tinea pe picioare, ochii inchisi, vorbea jumate tamil , jumate germana...m-am cam speriat ca imi piere acolo... mi-era sa nu fi facut un atac de cord ori cerebral. A reusit sa scoata telefonul si sa isi sune familia, am vorbit si eu sa vina repede. Din fericire sta pe aproape si in 5 minute au aparut copiii, un baiat si o fatuca, speriati saracii varza. Am chemat rapid salvarea, au venit aia in 10 minute. In fine, nu va spun toate detaliile...ca a fost destul de dramatic totul. Cert e ca am incercat sa raman calma si rationala, dar dupa aia cand am ajuns in casa...tremuram. Am luat numarul fetei si i-am scris mai tarziu. Femeia e bine, a avut probabil ocadere de calciu/fier, mana doar si-a scrantit-o, nu si-a rupt-o. Slava cerului! Pfffffff!
Cred ca meritam un ceai, nu?
Fisier atasat  74209102_2568282346589471_4473837771751948288_n.jpg (122.86K)
Mino, ai emotii cu vizita? Hai ca is curioasa :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43834 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 November 2019 - 10:04 PM

Au iesit acum copiii la un prieten de-al lui G. Ne-am asezat la ora 14.30 la masa si ne-am intins la povesti pana la ora 17. A fost o atmosfea tihnita, calda, fata e vorbareata, modesta,nu e mofturoasa la mancare iar cand am ramas amandoua si a sarit sa ma ajute la una alta, dar binenteles ca nu am lasat-o. Intr-un cuvant imi place de ea si sper sa fie unul perechea celuilalt intr-un final.

#43835 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 November 2019 - 10:16 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 November 2019 - 08:30 PM, a spus:

Ceva emotii au fost la inceput, dar incet incet le-am depasit si totul a decurs normal. Sper ca nu am zapacit-o cu debitul meu verbal, ca eu cand am emotii vorbesc mult :) . Maine la pranz pleaca deja, prea repede trece timpul asta.

Aceasta postare a fost editata de mino: 16 November 2019 - 10:17 PM

#43836 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 November 2019 - 10:59 PM

Laponel',a avut noroc doamna aceea ca a avut alaturi o persoana atat de speciala ca tine in acele momente dificile ,imi dau seama cat te-a afectat B) :-* ..de vreme ce ti-ai pierdut ochelarii roz,pana ii regasesti poate te fac sa zambesti nitel cu o glumita,tocmai am citit-o pe facebook si m-am gandit la tine ,zice asa ''se spune ca D-zeu,da cele mai grele incercari,celor mai bravi si luptatori care le pot duce...pe mine cred ca m-a confundat cu Rambo B) ''... :) B)

Draga Mino',ma bucur ca totul a decurs pe placul tau :) (ce meniu le-ai servit?! :) )

Moatzo' te salut si pe tine ,pupici! :)

#43837 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2019 - 11:05 PM

Vezi postareamino, la 16 November 2019 - 10:16 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 November 2019 - 08:30 PM, a spus:

Ceva emotii au fost la inceput, dar incet incet le-am depasit si totul a decurs normal. Sper ca nu am zapacit-o cu debitul meu verbal, ca eu cand am emotii vorbesc mult :) . Maine la pranz pleaca deja, prea repede trece timpul asta.

Imagine postata Draga de tine! Stai usor ca tu o iei pe ea la puricat, nu invers Imagine postata

Le urez din inima mult mult noroc si sa ramana impreuna daca se iubesc si se potrivesc!

Am vorbit cu Thurka, fetita femeii, totul e foarte ok, mama ei si-a revenit si nu si-a rupt mana cand a cazut. Ce bine! Totul e bine cand se termina cu bine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43838 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2019 - 11:20 PM

Vezi postareaGeany, la 16 November 2019 - 10:59 PM, a spus:

Laponel',a avut noroc doamna aceea ca a avut alaturi o persoana atat de speciala ca tine in acele momente dificile ,imi dau seama cat te-a afectat B) :-* ..de vreme ce ti-ai pierdut ochelarii roz,pana ii regasesti poate te fac sa zambesti nitel cu o glumita,tocmai am citit-o pe facebook si m-am gandit la tine ,zice asa ''se spune ca D-zeu,da cele mai grele incercari,celor mai bravi si luptatori care le pot duce...pe mine cred ca m-a confundat cu Rambo B) ''... :) B)

Draga Mino',ma bucur ca totul a decurs pe placul tau :) (ce meniu le-ai servit?! :) )

Imagine postata Cam asa, Geany...mama ei de viata!
Is asa de alandala ca uite ca am ajuns sa ma repet, am si uitat ca am scris deja ca am vorbit cu fetita. Imagine postata Asa ce m-am linistit sa stiu ca e bine mama lor. Speriatura pe care au tras-o e cea mai urata cred. Imi si imaginez cum s-or fi simtit cand au primit telefonul...Cand am vazut-o pe femeie asa mica si stafidita cum se lasase pe o masina - totul s-a petrecut pe trotuar si de-a lungul lui sunt parcate masini - si se scurgea si nu reusise sa sune prima data, ii aluneca telefonul din mana, m-am blocat putin pentru ca nu stiam daca e bine sa o iau de sub brat sa o duc sa o asez, in caz ca facea un atac de cord ori cerebral. Dar mi-am revenit repede si i-am desfacut geaca, i-am dat ploverul de la gat ca sa ii vina aer rece, saraca a vomat, era jale cu ea si i se facuse si jena. Cand au aparu copiii insa si fetei ii curgeau lacrimile pe obraji si le-am vazut ochii aia speriati si disperati, eh atunci chiar ca mi-am muscat limba sa nu busesc si eu in plans. Dupa ce au urcat-o in salvare asistentii si au luat-o la puricat, eu mi-am luat sarsanaua si am plecat spre usa imobilului si numai ce am auzit pe cineva alergand in urma mea. M-am intors si mi-a sarit copila de gat ca multumesc multumesc. Bollywood curat...Are si un par negru lung pana la fund, cu cercelus in nas si imbracata in ceva colorat. Biata de ea. Parea foarte vesela cand mi-a scris. Si asta e principalul B)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43839 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 November 2019 - 11:38 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 November 2019 - 11:20 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 16 November 2019 - 10:59 PM, a spus:

Laponel',a avut noroc doamna aceea ca a avut alaturi o persoana atat de speciala ca tine in acele momente dificile ,imi dau seama cat te-a afectat :) B) ..de vreme ce ti-ai pierdut ochelarii roz,pana ii regasesti poate te fac sa zambesti nitel cu o glumita,tocmai am citit-o pe facebook si m-am gandit la tine ,zice asa ''se spune ca D-zeu,da cele mai grele incercari,celor mai bravi si luptatori care le pot duce...pe mine cred ca m-a confundat cu Rambo B) ''... :) :-*

Draga Mino',ma bucur ca totul a decurs pe placul tau B) (ce meniu le-ai servit?! B) )

Imagine postata Cam asa, Geany...mama ei de viata!
Is asa de alandala ca uite ca am ajuns sa ma repet, am si uitat ca am scris deja ca am vorbit cu fetita. Imagine postata Asa ce m-am linistit sa stiu ca e bine mama lor. Speriatura pe care au tras-o e cea mai urata cred. Imi si imaginez cum s-or fi simtit cand au primit telefonul...Cand am vazut-o pe femeie asa mica si stafidita cum se lasase pe o masina - totul s-a petrecut pe trotuar si de-a lungul lui sunt parcate masini - si se scurgea si nu reusise sa sune prima data, ii aluneca telefonul din mana, m-am blocat putin pentru ca nu stiam daca e bine sa o iau de sub brat sa o duc sa o asez, in caz ca facea un atac de cord ori cerebral. Dar mi-am revenit repede si i-am desfacut geaca, i-am dat ploverul de la gat ca sa ii vina aer rece, saraca a vomat, era jale cu ea si i se facuse si jena. Cand au aparu copiii insa si fetei ii curgeau lacrimile pe obraji si le-am vazut ochii aia speriati si disperati, eh atunci chiar ca mi-am muscat limba sa nu busesc si eu in plans. Dupa ce au urcat-o in salvare asistentii si au luat-o la puricat, eu mi-am luat sarsanaua si am plecat spre usa imobilului si numai ce am auzit pe cineva alergand in urma mea. M-am intors si mi-a sarit copila de gat ca multumesc multumesc. Bollywood curat...Are si un par negru lung pana la fund, cu cercelus in nas si imbracata in ceva colorat. Biata de ea. Parea foarte vesela cand mi-a scris. Si asta e principalul B)

Draga de tine! eu nu prea cred in coincidente,asa a fost sa fie sa te afli chiar tu in acel moment langa acel suflet si sa-l ajuti,eu am mai observat ca dupa ce fac un bine cuiva ,in timp cumva mi se intoarce inapoi ca sa spun asa tot bine ,asa sper si la tine ,pe principiul'' good karma cancel out bad karma '' sa ai si tu parte de lucruri bune de acum inainte si mult sanatate! :)

#43840 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2019 - 02:02 PM

Multumesc , Geany! Urez tuturor sa avem parte de cat mai multa liniste si lucruri frumoase in viata !
Tea, anyone?
Fisier atasat  f9dbeaf993097f45d0f2b1855d7b0062.jpg (45.79K)
Fisier atasat  7344fbe0eb7d0b22cd2beeb93028c582.jpg (50.42K)
Fisier atasat  3cc32249585f26b5f26ada09b04ef957.jpg (43.67K)
Va dau si o prajiturica turnata Imagine postata
Fisier atasat  243fe60692d38d7a61b088f57bba5818.jpg (47.65K)
Si pentru aia cu suflet amar Imagine postata No coffee? No fun :)

Fisier atasat  243fe60692d38d7a61b088f57bba5818.jpg (47.65K)

Si o tema: voi ce vedeti aici? Ieri am primit trei interpretari Imagine postata

Fisier atasat  75443014_742240649591455_8280206392703320064_n.jpg (53.29K)

Habar nu am de ce se posteaza iar total aiurea pozele...eu le -am pus frumos, ordonat...

Fisier atasat  b46da6f0d93e6ca5aef71112f663c344.jpg (80.39K)

Fisiere atasate

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2190
  • 2191
  • 2192
  • 2193
  • 2194