Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2207
  • 2208
  • 2209
  • 2210
  • 2211
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44161 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 December 2019 - 05:36 PM

Vezi postareadragos, la 09 December 2019 - 03:39 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 December 2019 - 02:57 PM, a spus:

Si un alt post despre realitatea care ne inconjoara. Lumea de azi este si asa...
https://www.youtube....h?v=ydEH98_DWSY

Explicatia in romana...

Atasament Screenshot (285).png

Cretini ca "biciclistul" din film sunt peste tot. Vor ei sa dovedeasca ceva :()

<<<< Asta cred ca e clar. Ce anume vor ei sa dovedeasca, ramane un mister...

Cat despre comentariul romanului... nu chiar tot ce scrie acolo despre flamanzi este adevarat.

Care dintre romani? Te referi la Luci? Luci este un reporter si jurnalist de apreciat si traieste in Belgia in calitate de corespondent de presa de mai multi ani. Ca nu toti flamanzii sunt la fel, reiese foarte clar si din comentariile celor care au scris la postul lui. In fond, cred ca e chestie de bun simt sa nu crezi ca toti nemtii is ... (nu am voie sa spun cuvantul) si poarta Lederhosen, toti francezii is buni amanti. Nici toti romanii nu e hotz :(
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44162 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 09 December 2019 - 05:55 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 December 2019 - 05:36 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 09 December 2019 - 03:39 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 December 2019 - 02:57 PM, a spus:

Si un alt post despre realitatea care ne inconjoara. Lumea de azi este si asa...
https://www.youtube....h?v=ydEH98_DWSY

Explicatia in romana...

Atasament Screenshot (285).png

Cretini ca "biciclistul" din film sunt peste tot. Vor ei sa dovedeasca ceva :()

<<<< Asta cred ca e clar. Ce anume vor ei sa dovedeasca, ramane un mister...

Cat despre comentariul romanului... nu chiar tot ce scrie acolo despre flamanzi este adevarat.

Care dintre romani? Te referi la Luci? Luci este un reporter si jurnalist de apreciat si traieste in Belgia in calitate de corespondent de presa de mai multi ani. Ca nu toti flamanzii sunt la fel, reiese foarte clar si din comentariile celor care au scris la postul lui. In fond, cred ca e chestie de bun simt sa nu crezi ca toti nemtii is ... (nu am voie sa spun cuvantul) si poarta Lederhosen, toti francezii is buni amanti. Nici toti romanii nu e hotz :(

Ma refeream la ce a scris Lucian. O trai el in Belgia de mai multi ani dar si eu am trait in Belgia aproape 10 ani. Iar comentariile lui mi se par de parca ar fi fost facute de un roman care a fost in vacanta, o saptamana, intr-un sat din Flandra.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#44163 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2019 - 10:06 PM

Sigur, este dreptul tau :( Il stiu de o viata si am incredere in spiritul lui de observatie si stiu ca este un tip just, de profesie.

A-propos de perioada de cand traieste cineva undeva: sunt romani care habar nu au cum se numeste capitala tarii, sunt turci care traiesc in Germania de 30 ori 50 de ani si abia leaga doua boabe de germana si numesc teritoriul de dincolo de granitele propriului cartier Ausland (strainatate), la fel cum sunt, sa zicem, nemti ori britanici expats care traiesc in Romania si nu ii cunosc decat micii, iile, femeile frumoase, Carul cu Bere din B si Babele si "traditionala ospitalitate a romanilor". Una peste alta: nu exista adevar absolut.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44164 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2019 - 10:14 PM

For our tea ladies:Fisier atasat  160f75887f23e950bbd25f3b655256d3.jpg (76.72K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  71f04522c709f05ace89c7cc158761e8.jpg (71.29K)

Now, who ordered tea?Fisier atasat  0c96a91531111de6b3edd457c5dded1d.jpg (30.57K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44165 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 December 2019 - 12:19 AM

Vezi postareaDexter, la 09 December 2019 - 04:45 PM, a spus:

am vrut sa postez ceva stiri pozitive din lumea larga si am dat o cautare dupa "amazing news of today"

Știrile pozitive nu le găsești pe net, ci prin jurul tău :( Ce se întîmplă în lume și aflăm noi, nu sînt știri, sînt marketing al ziarelor, radioului sau televiziunilor, prin care ei cîștigă banii din publicitate. Interesul lor nu este să fim informați bine sau rău, ci să dăm click pe site-uri sau să belim ochii la televizor.
Știri personale: am fost la o serbare de Crăciun (cam devreme, dar am multe de bifat) unde vreo 10 copilași și-au făcut din carton coronițe cu brazi, moși Crăciuni, reni etc., au mîncat Eugenii și au băut suc din sticlă fără ca vreun părinte să le interzică ceva. S-au și bătut, s-au împăcat, au plîns, au rîs, s-au îndopat cu bomboane, s-au bucurat. Fără telefoane sau tablete. Semn că dacă au parteneri și cadrul adecvat pentru joacă, copiii sînt copii și în ziua de azi. E o știre pozitivă. Mai am și alte știri pozitive, dar mi-e că nu-s suficient de spectaculoase să vă intereseze :(

#44166 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • LocationZierikzee, NL

Postat 10 December 2019 - 12:21 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 December 2019 - 10:06 PM, a spus:

Sigur, este dreptul tau :( Il stiu de o viata si am incredere in spiritul lui de observatie si stiu ca este un tip just, de profesie.

Nici nu am de gand sa intru in vreo discutie pe tema asta. Eu spuneam doar ce am observat prin partile astea, la romani care sunt veniti de "ceva" vreme, trimisi cu un oarece scop sau legandu-se de un oarece scop. Faptul ca tu il cunosti de cand traiau dinozaurii nu spune nimic referitor la ce scrie prietenul tau. Sa-mi spuna mie, cineva, ca flamanzii sunt reci, ca-ti trebuie aprobarea comunitatii daca vrei sa te muti acolo, ca nu faci ce vrei ci doar, in general, ce vor ei... asta mi se pare o exagerare puternica, dovada de nestiinta. In fine. Nu am chef sa intru in detalii.

#44167 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2019 - 11:19 AM

Vezi postareadragos, la 10 December 2019 - 12:21 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 December 2019 - 10:06 PM, a spus:

Nici nu am de gand sa intru in vreo discutie pe tema asta. Eu spuneam doar ce am observat prin partile astea, la romani care sunt veniti de "ceva" vreme, trimisi cu un oarece scop sau legandu-se de un oarece scop. Faptul ca tu il cunosti de cand traiau dinozaurii nu spune nimic referitor la ce scrie prietenul tau. Sa-mi spuna mie, cineva, ca flamanzii sunt reci, ca-ti trebuie aprobarea comunitatii daca vrei sa te muti acolo, ca nu faci ce vrei ci doar, in general, ce vor ei... asta mi se pare o exagerare puternica, dovada de nestiinta. In fine. Nu am chef sa intru in detalii.

A, nu, nu. Jurasicul iti apartine. Noi,respectiv eu, Luci si altii, am aparut prin pleistocen Imagine postata

Cheers, y'all!

Fisier atasat  872e5b8ab83c752d984b00284d1ccc54.jpg (59.28K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  cd22bfb278adc7f6041004700ef623c6.jpg (66.66K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44168 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 10 December 2019 - 11:44 AM

'Neata la pranz.
Laponel, merci de ceai(uri). Iau ultima cescuta si fug la treburi.

Salutari si sanatate tuturor.

P.S. Am uitat de starea vremii Imagine postata
Raportez soare si frumos. E frig dar e ok asa, ca-i decembrie.

Vezi postareaCarmella, la 10 December 2019 - 12:19 AM, a spus:

Mai am și alte știri pozitive, dar mi-e că nu-s suficient de spectaculoase să vă intereseze :(
Ce parere proasta ai despre noi... tz,tz,tz Imagine postata

#44169 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 December 2019 - 04:43 PM

Vezi postareaboni, la 10 December 2019 - 11:44 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 10 December 2019 - 12:19 AM, a spus:

Mai am și alte știri pozitive, dar mi-e că nu-s suficient de spectaculoase să vă intereseze :(
Ce parere proasta ai despre noi... tz,tz,tz Imagine postata

Ba chiar deloc, sîntem doar oameni diferiți care punem preț mai mult pe unele lucruri decît pe altele, și nu voiam să plictisesc pe cineva cu fapte simple de viață, chiar dacă-s pozitive și mie îmi plac :(

#44170 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 10 December 2019 - 05:13 PM

exact vesti din astea aș vrea sa aud, am uitat de normalitate, numai vestile cu soc si groaza fac trafic

la noi iar vine vortexul, bomba si celelalte fenomene meteo care cară zăpada si gradele cu minus, azi noapte a fost un vind de au zanganit geamurile. tocmai ce se topise aproape toata zapada. nu mai sunt decât 6 luni pina la primavara Imagine postata

#44171 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 December 2019 - 06:58 PM

Gata, am ajuns acasa de pe drumuri. Cred ca fac o baie si ma bag in pat, ca sunt cam ametita. Urasc programul de la ora 7 la muncă si-l iubesc pe cel de la 8, dar saptamana asta trebuie sa-l fac pe asta de la 7 sa pot intra la spital cand e programul cu vizitatorii. Slava domnului ca mama incepe sa isi revina, incet, incet!

#44172 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 December 2019 - 10:15 PM

Vezi postareamino, la 10 December 2019 - 06:58 PM, a spus:

Gata, am ajuns acasa de pe drumuri. Cred ca fac o baie si ma bag in pat, ca sunt cam ametita. Urasc programul de la ora 7 la muncă si-l iubesc pe cel de la 8, dar saptamana asta trebuie sa-l fac pe asta de la 7 sa pot intra la spital cand e programul cu vizitatorii. Slava domnului ca mama incepe sa isi revina, incet, incet!

Multa sanatate
fiica dacilor

#44173 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 December 2019 - 08:42 AM

Neatza! Abia astept sa intru in vacanta, sunt asa obosita ca nu vreau decat odihna de sarbatori. Poate nu se mai îmbolnăvește nimeni, la munca e harababura maximă, in fine nu vreau sa ma mai gandesc! Vreme urâtă, negura si burnita, bleah....vreau ger mai degraba!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  break.jpg (91.21K)

#44174 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 December 2019 - 09:09 AM

Vezi postareamino, la 11 December 2019 - 08:42 AM, a spus:

Vreme urâtă, negura si burnita, bleah....vreau ger mai degraba!

noo, ce vorba-i asta? burnita face bine la ten, gerul usuca pielea!
:occasion14:
Mino, tu le ai pe-ale tale si esti putin suparata, lasa ca totul o sa fie bine! sanatate tuturor!

hello, hello, o zi glorioasa tuturor!

#44175 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2019 - 09:18 AM

Multa sanatate Mino :toothy9; vreme urata si la noi ,intunericios si bureaza :occasion14: ma pregatesc sa cobor la cumparaturi ,dar nu prea imi vine sa scot nasul afara din casa ,tot imi gasesc cate ceva de facut prin casa ,tre' sa-mi iau inima-n dinti si sa ies :hug:

O zi minunata tuturor! =))

#44176 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 December 2019 - 10:30 AM

Vezi postareamoatza, la 11 December 2019 - 09:09 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 11 December 2019 - 08:42 AM, a spus:

Vreme urâtă, negura si burnita, bleah....vreau ger mai degraba!

noo, ce vorba-i asta? burnita face bine la ten, gerul usuca pielea!
:hug:

Asa zici :occasion14: ca e bine? Bun atunci, savuram burnita prin toti porii iar daca vine gerul folosim mai multa crema :toothy9;

#44177 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 11 December 2019 - 11:33 AM

Da, mi-au trebuit doua zile sa realizez ca vorbiti de flamanzi din Flandra, nu de flamanzi ca li-i foame si n-au mancare Imagine postataImagine postata N-am putut accesa link-urile, dar ma gandeam ca no, daca ti-i foame esti mai nervos!
La mine ploua si bat vanturi de vineri incoace. Trece o furtuna, vine alta. Si cainele-i plictisit.
Mai am trei zile de munca, cu tot cu astazi, si-apoi vacanta pana pe 2 ianuarie. Abia astept Imagine postata

Vezi postareamino, la 10 December 2019 - 06:58 PM, a spus:

Sanatate mamei tale, sa se faca bine cat mai repede, sa va bucurati de sarbatori Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#44178 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • LocationZierikzee, NL

Postat 11 December 2019 - 12:29 PM

Revin cu o intrebare referitoare la traseul pe care as merge prin Germania spre RO. Stie cineva daca se mai lucreaza mult pe ruta Koln - Nurnberg? Asta vara a fost nasol, foarte multe lucrari. Am pierdut in Germania 3 ore cu statul in blocari de trafic.

In Austria am pierdut doar 1 ora cu blocarile din trafic. Per total, am facut de acasa (in Olanda) pana la Paprika Czarda, in Ungaria, 14 ore!!! Si-s doar 1300 km de mers. In viata mea nu mi-a luat atata timp ca sa-i fac.

Aceasta postare a fost editata de dragos: 11 December 2019 - 12:34 PM

#44179 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 11 December 2019 - 12:43 PM

Vezi postareaalpha, la 11 December 2019 - 11:33 AM, a spus:

Da, mi-au trebuit doua zile sa realizez ca vorbiti de flamanzi din Flandra, nu de flamanzi ca li-i foame si n-au mancare

Esti mai desteapta decat mine! :occasion14:
Mie nu-mi cazuse fisa, nici eu n-am putut accesa link-urile.

#44180 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 December 2019 - 01:43 PM

Vezi postareaDexter, la 10 December 2019 - 05:13 PM, a spus:

la noi iar vine vortexul, bomba si celelalte fenomene meteo care cară zăpada

ooo, cred c-am aflat inaintea ta! tot spun limbutii astia de romani la stiri :toothy9;

Vezi postareabellamama, la 11 December 2019 - 12:43 PM, a spus:

Vezi postareaalpha, la 11 December 2019 - 11:33 AM, a spus:

Da, mi-au trebuit doua zile sa realizez ca vorbiti de flamanzi din Flandra, nu de flamanzi ca li-i foame si n-au mancare

Esti mai desteapta decat mine! :occasion14:
Mie nu-mi cazuse fisa, nici eu n-am putut accesa link-urile.

amandoua sunteti mai destepte decat mine: care link-uri?

e clar, sunt in holiday season mood :hug:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2207
  • 2208
  • 2209
  • 2210
  • 2211
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic