Ce mistoooooo, häpadääääää,

Asa zicea sor cand era mica in loc de zapada. Sa te bucuri maxim, Moatzaaaa!
Fragola, eu iubesc mult UK si am bafta sa fiu destul de des aici. Prin 2013 am fost prima oara in Brighton si , asa ca si tine, am stiut ca o sa fie un loc in care voi reveni mereu. E prima data cand petrec aici mai multe zile, pana acum veneam dimineata si plecam seara.
Pe Seven Sisters le-am vazut prima oara prin 2011 , parca, atunci cand am venit la Canterbury si am luat feribotul din Calais. E ceva foarte special sa le vezi de pe mare. Apoi am fost intr-o zi in excursie acolo, era aprilie, o vreme fix cum ai spus si tu si multe floricele de tot felul, albinute, fluturei

Atmosfera ieri a fost iar, ceva deosebit, am topait mai rau ca o caproantza pe dealuri, la un moment dat erau niste vacute din astea locale , negre si cu alb in mijloc (nush cum ii zice rasei) si un bull imens care m-a fixat timp indelungat in timp ce tropaiam pe-acolo de ma cam albisem si mergeam tiptil, pe varfuri, mai aveam un pic si imitam si eu o oaie cre'ca

Dar tipul a decis ca sunt inofensiva si a plecat, fiuuuu!
Nici nu stiu cum am stat cocotata pe crestele alea, ametitor! Data viitoare cred ca ma duc la un Inn ceva in zona, ca e fantastica regiunea!
Seara e toata lumea pe la puburi, vin fiert la greu, niste preturi de te doare mintea la alcool, o canita de vin fiert si un vin alb, 11 lire sterline. Toti sunt tipsy pe aici

Astept sa se insenineze ca sa ies la zbenguiala

Va urez o zi frumoasa si sanatate maxima!