La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 11 August 2011 - 10:01 PM
Geany scumpa si eu te pupez. Asa de dor mi-a fost de dumneata! Steriletul asta nu stiu de ce imi inspira teama de durere-discomfort..., numai cand ma gandesc la el si parca imi imaginez un corp strain in partile unde nu imi place sa am nici cel mai mic discomfort. Nu ai avut nici o problema Geany?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 11 August 2011 - 10:50 PM

Eu am avut un discomfort cand mi l-a pus,o durere ca cea menstruala ,vreo 2 zile dupaia nimik,ca si cand nu ar fi,da' na nu toate suntem la fel,eu l-am tolerat bine la fel matusi si mama au avut si au toate sterilet,prietene de ale mele,nu am auzit probleme,inainte luam pastile si aveau reactii adverse + ca m-am ingrasat ,nu stiu ce sa spun,mie imi prieste si nu am avut probleme de 4 ani si vreo 10 luni il am ca mi l-a pus la ceva timp dupa nastere tot doctoreasa mea.
Postat 11 August 2011 - 11:24 PM
1. mi-ai facut o pofta cu reteta aia de vinete la ora asta! nu am mai vazut-o pana acum
2. si eu umblam numai pe toace zi lumina si in vacanta. De vreo 8 ani (cand am schimbat compania unde lucrez) am inceput usor, usor sa le cam abandonez in favoarea pantofilor comozi. Acum si eu am aceleasi probleme sa ii mai incalt, nu mai pot sa-mi imaginez cum ani si ani de zile umblam pana si in vacanta pe coclauri cu pantofi/papuci/sandalete cu toc (mare, soare, seara pe strase ... nah ... tinerica!) Si am o problema pe care trebuie sa o rezolv: NU stiu sa-mi cumpar pantofi. Daca imi place modelul si imi convine pretul parca ma ia strechea. Ajung acasa si avand jumatate de numar, ori mi-s mari, ori mi-s mici, ori nu se poate merge cu ei de incomozi ce-s! Tot imi propun sa fiu mai atenta la acest aspect, dar ti-ai gasit! Iar mi-am luat din vacanta 3 perechi: 2 sunt superbi

Postat 11 August 2011 - 11:31 PM

Postat 11 August 2011 - 11:36 PM

Postat 11 August 2011 - 11:38 PM
Daniella, la 11 August 2011 - 11:36 PM, a spus:

Speram sa nu spui asta...Las' ca vad eu cum decurg treburile

Postat 11 August 2011 - 11:42 PM
Postat 11 August 2011 - 11:55 PM
Daniella, la 11 August 2011 - 11:42 PM, a spus:
Nooo,eu nu mananc mult cantitativ,nu pot,nu-mi primeste organismul,dar imi plac mancarurile cu multe calorii prajelile,nu am cantar dar in general primavara tin cura ,ma mentin cu chiu cu vai vara si cum da frigul pun la loc

Sper sa-mi treaca genunchii, daca nu tre' sa merg la dr. si nu am nici un chef

Postat 12 August 2011 - 12:03 AM

Sper sa-ti treaca, dar ai incercat cu ceva diclofenac gel?
Postat 12 August 2011 - 12:10 AM
Daniella, la 12 August 2011 - 12:03 AM, a spus:

Sper sa-ti treaca, dar ai incercat cu ceva diclofenac gel?
Iubita sotul si mama sunt disperati ca nu mananc, ci doar ciugulesc(asta ca si cantitate),nu am aplicat momentan nimik,ca e doar un discomfort dimineata cand ma ridic din pat sau daca vreau sa ma pun in genunchi (sa ingenunchez),alt simptom nu am ,dar deja sunt 2-3 saptamani si nu cedeaza ,puii mei nu vreau la dr.,ar trebui poate sa aplic ceva dar nu stiu ce,uite acum scriu si nu simt nimik,merg,nimik,dar dimineata cand dau sa ma ridic din pat parca-s robot nu pot sa indoi genunchii vreo 2 minute ca ma dor tare,apoi incet incet fac primii pasi si-mi revin ,nu-mi place deloc ,offf,off maaiimmaaiii

Postat 12 August 2011 - 12:11 AM

Postat 12 August 2011 - 12:18 AM

Postat 12 August 2011 - 01:36 AM
Maya, la 11 August 2011 - 08:47 PM, a spus:

WHAT? Asa vorbesti tu de "Dan the builder"

Glumesc -tu erai indragostita tare si da, stii ca in 8 ore esti acasa cu masina. Partea materiala conta mai putin, viata ai frumoasa inceputa in doi...ehehe...
Eu am plecat singura peste ocean (din Londra nu mi-era asa de dor) si sentimentul ala ca tu dai cu capul, tu aperi si tot tu arbitrezi nu fu usor ...dar ce nu m-a ucis m-a facut mai tare

Edit: Cineva care a venit aici de vre-un an si nu si-a gasit locul a ajuns la concluzia ca numai cine nu a avut nimic in Romania, e fericit in Canada.Si am ras, ca si eu am venit aici cu doua geamantane si am lasat o gramada in urma....dar stii cum e...vulpita, struguri acrii, etc..
Postat 12 August 2011 - 01:37 AM
Uma, la 11 August 2011 - 07:03 PM, a spus:
aura, la 11 August 2011 - 05:04 PM, a spus:

Acum nu mai plang, dar cateodata mi-e teribil de dor.
La noi e si departarea mai mare

Izuk daca e doar temporar, eu as lua-o ca pe o aventura, mai ales ca stii ca tot acolo te duci inapoi! E o experienta frumoasa de care o sa-ti aduci aminte la batranete

Oricum capul sus si cand ti-e mai greu, suntem aici pentru tine

eu am ajuns in canada trecand prin japonia, deci tot departe. Dar eram obisnuita sa stau departe de parinti, locuiam in alt oras, relativ departe si ii vedeam rar.
Ma gandesc ca, in cazul meu, a fost mai mult socul cultural si stresul imens din primele 3 luni; nu am avut nici o zi de acomodare, am intrat direct in laborator si munceam ca japonezii, de la 9 la 10.
Acum insa nu as lua inapoi nimic, nici lacrimile de crocodil, nici oboseala, nimic. In final, cum ai spus si tu Uma, ramane doar amintirea unei experiente frumoase.
Maya, la 11 August 2011 - 08:47 PM, a spus:
Distanta mai mica?
Îi vedeam pe ai mei de cel putin de 2 ori pe an?
Nu am frati/surori?
Colegi,verisori and Co,plecati si ei?
Fac parte din generatia aia care a plecat cu valul?
VÎRSTA?Am plecat de tinerica tare...
Si asta tinînd cont ca am plecat de la o situatie ohoho,si am venit aici fara nimic,la nimic(financiar).Bun,cu cîteva toale.Ca n-am venit chiar în curu gol

Si nu,sotul meu nu era un neamt bogat,care m-a adus în Germania,cum mi-a aruncat odata careva pe ex-forumu'

Pe vremea aia a fost un pîrlit de refugiat politic,azilant,de vitza ardeleana

varsta face o mare diferenta, cred

inveti mai usor si limba, te acomodezi mai usor, nu te simti asa de legat de cei ramasi acasa...Acum speculez, poate o sa ma contraziceti, dar eu asa imi imaginez.
Postat 12 August 2011 - 01:42 AM
Geany, la 12 August 2011 - 12:24 AM, a spus:
Imi dai voie sa-ti dau si tie doua la fese

Ce aveti fratilor cu medicii, ca mai am acasa in Romania si pe maica-mea care decat sa se duca la medic, prefera sa stea sa sufere...
De multe ori o problema mica tratata la timp, nu evolueaza in ceva mai mare si mai dureros sa te duci dupa sa dai tone de bani si sa si suferi!
Gata, acum ca te-am certat (dupa ce tu mi-ai dat placinte cu branza

Postat 12 August 2011 - 08:00 AM
Acum , sa le iau pe rand .
Laptele praf ...nu am gasit decat aceste fel , am cautat de am incaruntit. Si da , era tot pe raftul de bautauri instant. Dani_ela , multumesc pentru oferta ta , e bine de stiut , dar acum o sa incerc sa fac "animalele" din ciocolata si MMF ca Sorenn , imi place consistenta pastei pentru ca am incercat ieri . In septembrie vin in Romania si imi fac eu provizii.

Daniella , sa stii ca banii pe care ii primesti aici de la stat sunt si in functie de veniturile familiei .Ori , al meu sot castiga bine . Oricum , nu sunt interesata sa ma milogesc la stat , nu vreau sa traiesc din asigurari sociale.
Uma , asta si este motivul pentru care ma plang pe aici , pentru ca stiu ca este mereu cineva cu o vorba buna , un gand bun si un sfat pe masura . Macar aici ma pot descarca , daca altundeva nu pot , sau o fac degeaba.
Maya , situatie materiala buna am avut si noi in Romania , am lasat o gramada in urma si am venit aici , si nu pentru ca mi-am dorit eu . Cel putin nu AICI . Poate era alta mancare de peste daca mergeam in Germania , Austria , Franta , Italia ....poate .Aseara nu am putut adormi din nou , asa ca ma gandeam la ceea ce ai spus tu , de ce altora nu le este asa greu . De ce imi e mie greu? Poate pentru ca mereu am fost apropiata de familia mea , mi-a fost greu si cand ne-am mutat la Timisoara , si ai mei erau la 60 km distanta doar . Mi-e greu pentru ca stiu ca mamei ii este greu , mai ales acum dupa moartea tatalui meu . Mi-e greu pentru ca nu am sustinere morala deloc aici. Poate pentru altii e mai usor pentru ca sotul/sotia le-a fost alaturi moral . Pe mine nu doar ca nu ma sustine , pentru ca vede cat mi-e de greu , dar chiar ma darama el uneori prin comportament / vorbe . Cand am venit aici , am spus ca fac un bine familiei , dar ma tem ca am facut mai mult rau.Poate era mai bine sa raman acasa cu fata , sa-mi vad se munca mea , de casa mea si de copilul meu ( care inca ma intreaba in fiecare zi de prietenii ei , de casa noastra , de bunica si matusa si unchiul ei ).
Si daca acum mi-e greu , nu stiu ce voi face in 2-3 luni , cand vine frigul si noaptea lunga.
Postat 12 August 2011 - 08:01 AM
Poate ca, desi platesti CAS de te-ndoaie, nici nu se uita la tne, chiar cu programare si stai la cozi de ore bune?
Poate ca , dupa ce da Dumnezeu si intri, spaguiesti, te consulta, iti da un tratament de nu te poti atinge de el de scump ce e, sau il iei degeaba , fara nici un efect?
Si-ar mai fi, dar nu-i topicul specializat pentru doctori, doctorii si spitale!
Si-ar trebui sa va trag de urechi:ziua Bubuletzului e pe 13 august, n-a fost deja, de m-ati facut sa cred ca-s batrana si uit!

Am si speriat-o pe saraca Geanny cu disperarea c-am uitat sa sun Bubu! Da' io am vorbit cu Bubu, sic!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 August 2011 - 08:21 AM