Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2222
  • 2223
  • 2224
  • 2225
  • 2226
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44461 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 January 2020 - 01:00 PM

Cat adevar si in acest articolas...
https://www.viorelil...lxNHfIbLm_0SnvU

Si da, geany, prietenia sau, mai bine spus, iubirea, in orice forma a ei, trebuie hranita. Dar, e o floare care are mereu nevoie de doi gradinari care nu trebuie sa o hraneasca amandoi in acelasi timp...atata timp cat insa doar unul din ei o face, floarea aceea nu va rezista. Iubirea nu este o one way street...
Mai pun un alt articol care ma bucura tare tare pentru ca imi oficializeaza oarecum ( asta e, cu totii avem nevoie de confirmari mai mult ori mai putin oficiale) credinta mea dintotdeauna, de cand am invatat sa scriu, adica.

https://www.business...14-12?r=DE&IR=T

O zi faina sa aveti!
Fisier atasat  5e1e9a830d394fd414c7e8c9a542de14.jpg (49.17K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44462 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,060
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 14 January 2020 - 01:42 PM

Hello, hello! Azi am umblat hai hui, cu mama la banca si apoi la o colega, asa ca desi ma trezisem cu chef de curatenie, am amanat-o pe maine. Ma bag la filme si leneveala ca doar sunt in concediu. Sa avem o zi frumossa! Va trimit o raza de soare ca e minunat afara!

#44463 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2020 - 02:22 PM

Hey, hey, girl! Atunci profita la maxim de orice minutel de concediu, pentru ca meriti!Eu de saptamana trecuta tot aman curatenia Imagine postata Nu am nici un chef.

Aseara am avut niste momente speciale, iar. Ma duc la bucatarie si arunc o privire pe geam ca sa vad in zare ( era deja noapte) cum cerul era rosu rosu si parca pulsa. Primele ganduri au fost ceva de genul: vine cutremur, fenomen meteo nou, extraterestrii, atac nuclear? Dimineata se lamuri misterul. Furnalul unei rafinarii din apropiere a avut niste defecte tehnice si a eliberat necontrolat gaze care au ars cu ditamai palalaia , ceea ce a nelinistit pompieri, politie, fortele oficiale de orice fel si locuitorii din 4 orase. Mi-am adus instantaneu aminte de Cernobal, de serial, pe care nici acum nu am avut puterea sa il vad pana la final...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44464 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 14 January 2020 - 04:06 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 January 2020 - 01:00 PM, a spus:

Cat adevar si in acest articolas...
https://www.viorelil...lxNHfIbLm_0SnvU

Si da, geany, prietenia sau, mai bine spus, iubirea, in orice forma a ei, trebuie hranita. Dar, e o floare care are mereu nevoie de doi gradinari care nu trebuie sa o hraneasca amandoi in acelasi timp...atata timp cat insa doar unul din ei o face, floarea aceea nu va rezista. Iubirea nu este o one way street...
Mai pun un alt articol care ma bucura tare tare pentru ca imi oficializeaza oarecum ( asta e, cu totii avem nevoie de confirmari mai mult ori mai putin oficiale) credinta mea dintotdeauna, de cand am invatat sa scriu, adica.

https://www.business...14-12?r=DE&IR=T

O zi faina sa aveti!
Atasament 5e1e9a830d394fd414c7e8c9a542de14.jpg

Aia e prietenie speciala, ceva foarte rar.

Eu recunosc ca uneori obosesc sa tot fiu cea care intreaba de sanatate, initiaza intalniri. Dar imi dau seama ca ce fac e pentru mine. Ma simt bine sa am amici in vizita si sa vorbim vrute si nevrute.Macar vin cand ii chem si nu cauta scuze sa ma evite :toothy6:

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 January 2020 - 02:22 PM, a spus:

Aseara am avut niste momente speciale, iar. Ma duc la bucatarie si arunc o privire pe geam ca sa vad in zare ( era deja noapte) cum cerul era rosu rosu si parca pulsa. Primele ganduri au fost ceva de genul: vine cutremur, fenomen meteo nou, extraterestrii, atac nuclear? Dimineata se lamuri misterul. Furnalul unei rafinarii din apropiere a avut niste defecte tehnice si a eliberat necontrolat gaze care au ars cu ditamai palalaia , ceea ce a nelinistit pompieri, politie, fortele oficiale de orice fel si locuitorii din 4 orase. Mi-am adus instantaneu aminte de Cernobal, de serial, pe care nici acum nu am avut puterea sa il vad pana la final...

Apoi nu stiu ce se intampla: cutremure in Porto Rico, vulcan care a erupt in Philippine, tragedia cu Iranul. Oare sunt semne?

Si la final: buna dimineata! Sunt deja la a 2a cafea a zilei. Astazi vremea e ca si ieri- ceata, gri dar 6C. Pe dupa- amiaza se anunta ceva ploaie. O sa vedem cata.

#44465 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 14 January 2020 - 07:28 PM

Nu stiam unde sa pun acest text preluat, dar pentru ca nu e in imagini vi-l pun aici....have fun!
:D :toothy6:

Preluat :71:)))))

”Trebuia să mă duc la ginecolog la sfârșitul săptămânii, dar am primit în dimineața asta un telefon de la biroul medicului, mi s-a zis că am fost reprogramată pentru azi la ora 9:30. Abia terminasem să pregătesc pe toată lumea pentru școală și serviciu, și era în jur de 8:45.

Drumul către cabinetul ginecologului dura cam 35 de minute, așa că nu prea aveam mult timp la dispoziție. Așa cum fac multe femei, îmi place să fac un efort în plus în ceea ce privește igiena când vine vorba de astfel de vizite, dar de data asta nu mai aveam timp să fac ceea ce făceam de obicei.

Așa că am alergat sus, mi-am aruncat pijamalele, am luat prosopul care era lângă chiuvetă, și m-am spălat bine în acea zonă pentru a mă asigura că măcar sunt prezentabilă… Apoi am aruncat prosopul în coșul cu rufe murdare, am băgat câteva rufe la spălat, am sărit în mașină și am alergat să prind programarea.

Așteptam doar de câteva minute când am fost deja chemată. Știind ce urmează, m-am urcat pe masă, m-am uitat într-o parte și mi-am imaginat că sunt pe undeva prin Paris, sau orice alt loc care e la mulți kilometri distanță.

Am fost foarte surprinsă atunci când medicul mi-a zis: ,,Oh, doamne, dar văd că te-ai pregătit mult pentru întâlnirea noastră, nu?”

Nu am răspuns.

După programare, am răsuflat ușurată și am mers acasă. Restul zilei a fost perfect normal… Am făcut cumpărături, curățenie, gătit.

Apoi, după școală, când fiica mea de 6 ani se juca, m-a strigat din baie: ,,Mami, mami, unde mi-e prosopelul?” I-am zis să ia un altul din dulap.

A răspuns: ,,Nu, am nevoie de ăla neapărat, era lângă chiuvetă. Aveam în el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineață ca să mă joc cu el când mă întorc”.

Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor!”

#44466 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 14 January 2020 - 07:49 PM

Vezi postareamino, la 14 January 2020 - 07:28 PM, a spus:

Nu stiam unde sa pun acest text preluat, dar pentru ca nu e in imagini vi-l pun aici....have fun!
:71: :toothy6:

Imagine postataImagine postata

Mi-am adus aminte de o colega. Cica a mers cu cel mic la pediatru- doctor chipes. Si ea s-a aranjat un pic si cand a vorbit cu el incerca sa fie glumeata, relaxata si detasata.
Cand a iesit sa mearga la masina, a observat ca avea bluza patata si mai avea si niste crackers de care ii dadea copilului atasati la esarfa.A pus capul in pamant si a plecat repede din zona.

Eu sunt de parere ca pe doctori de fapt nici nu ii intereseaza chestiile de care suntem noi preocupate Imagine postata

#44467 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 January 2020 - 08:16 PM

Hi hi hi! stiu si eu una...O tipa se duce la ginecolog,ciocaneste la usa,intrati!,i se raspunde,buna ziua,buna ziua,ii raspunde un barbat imbracat cu un halat...tipa f. emotionata il intreaba? pot sa ma dezbrac?!..da puteti! i se raspunde...pot sa ma urc pe masa?! intreaba ea...da puteti! ii raspunde ...asteapta ea asteapta,si intreaba ,si acum ce urmeaza domnule doctor?...habar n-am! ii raspunde omul,io-s zugravul! ... :toothy6: :71:

#44468 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 January 2020 - 07:27 AM

Neatza! Am facut cafeaua!

Fisiere atasate

#44469 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 January 2020 - 01:00 PM

Ce liniste aici....azi m-am apucat de aruncat lucruri inutile si dupa ce am umut vreo 3 sarsanale am gasit niste reviste nepuse la locul lor....aici sigur ar veni Moatza sa ma ajute sau macar sa rasfoiasca dosarele...deci...

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de mino: 15 January 2020 - 01:02 PM

#44470 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 January 2020 - 01:07 PM

Vezi postareamino, la 15 January 2020 - 01:00 PM, a spus:

aici sigur ar veni Moatza sa ma ajute sau macar sa rasfoiasca dosarele...deci...

iti par eu mai organizata sau...?

hello, hello, ceata, promoroaca si -4C la mine, nu-mi prea place.
a doua saptamana singura la birou, colega a facut o boala de-asta cu bube, de copii, sper sa ma ocoleasca norocul.
deci ocupata, incheiere de luna, de an, de-ale mele.
glorie, ura si la gara! io am ajuns deja :toothy6:

#44471 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 January 2020 - 01:10 PM

Vezi postareamoatza, la 15 January 2020 - 01:07 PM, a spus:

Vezi postareamino, la 15 January 2020 - 01:00 PM, a spus:

aici sigur ar veni Moatza sa ma ajute sau macar sa rasfoiasca dosarele...deci...

iti par eu mai organizata sau...?

hello, hello, ceata, promoroaca si -4C la mine, nu-mi prea place.
a doua saptamana singura la birou, colega a facut o boala de-asta cu bube, de copii, sper sa ma ocoleasca norocul.
deci ocupata, incheiere de luna, de an, de-ale mele.
glorie, ura si la gara! io am ajuns deja :toothy6:

Organizata nu stiu, dar curioasa sigur esti! Cu ocazia asta in timp ce asez foile le mai si citesc.

#44472 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 15 January 2020 - 01:59 PM

Hello si din Sibiu!
La noi a inghetat o ceata deasa peste oras, de 3 zile am tot asteptat soarele. Parca nici sa vorbesc nu mai stiam.
Acu' e bine Imagine postata ca s-a luminat si-s asa de frumosi pomii albi, cu promoroaca!
In rest munca multa, da' nu-i bine sa ma plang. Bine ca e! Imagine postata

#44473 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2020 - 02:19 PM

Buna si de la mine, fete! Aveam un topic unde ne povesteam chestiile de bine, parca, nu?

Ia sa bem noi o turceasca. Aveti grija dupa aia sa nu va apucati sa dansati din buric asa, necontrolat Imagine postata Care aveti timp de-o mocca si de-o cioaca?

Fisier atasat  f3f6009f2ebdf670d9fb5d56e8dcce34.jpg (46.87K)

@ Geany, mi-ai adus aminte de unul mai tampitel, asa: Doua surori s-au trezit cu sudori pe ele pentru ca au visat ca au fost violate. A doua zi, sudorii au recunoscut totul.

@ Wowy: Hm...chiar ii povesteam cuiva zilele trecute ca , avand in vedere frecventa cu care se intampla nenorocirile de doi ani incoace, la orice nivel, parca ma trage si mai tare ata sa ma mut in padure la bunica. Nasol e ca nu e nici apa curenta , nici gaz...cine naiba trage pe dealurile alea? Bai, da' linie telefonica e. Una peste alta, cel mai tare moment speshäl a fost tot de la fereastra trait si pe ala inca nu l-a depasit pana acum nici un altul. Nu mai tin minte daca am povestit...de la fereastra pot localiza zona pe unde merg eu sa alerg, care e o vale cu areale f mari protejate, cu palcuri de padure. Intr-o noapte, sa tot fi fost asa 23.30, aud un huruit care venea de sus. Ca un elicopter care se apropie. Dar muuuuuult mai intens zgomotul. Banuiesc ca oricine stie senzatia. Distingi in departare, se intensifica, se apropie, se departeaza. Eh, no. Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ca zgomotul tot acolo e. O noapte neagra ca smoala. Ascut urechea mai bine. Zic cred ca survoleaza autostrada astia, cine stie. Ce vorbesti? Mai trec 5 minute. La fel de intens...zic bai, ce naiba. Deschid fereastra, huruitul ingrozitor. Venea clar din zare si din cer. La negreata aia nu aveai ce sa vezi pe cer, cert e ca vedeam insa doua lumini, ca doua reflectoare in cer acolo, care maturau practic zona, dar ele ramaneau in acelasi loc, neclintite - reflectoarele adica...fratica, sentimentul pe care l-am simtit - greu de descris. Dar am fost atat de convinsa ca gata , au venit. Nici pana acum nu am aflat ce operatie de teren o fi fost aia, banuiesc ca a fost un exercitiu militar cu elicopetere din alea maroaie cu mai multe elice. Fkin weird...La fel si alaltaseara, foarte ciudat sentiment sa vezi tot cerul practic in rosu aprins , in mijlocul noptii, cum pulseaza efectiv in ritm de flacara. Brrrr...
@ Boni, am vazut ieri pe FB niste fotografii superbe cu pomi plini de promoraca pe fundalul unui cer wow :toothy6:
@ Mino: Mamaaa, si eu as veni ca is curioasa rau. Ce e cu spintecatorul ala , zi-ne si noua. Sunt fan inrait a tot ce e de genul. Si , cand termini, hai si la mine, ca am o schinari de reviste nearienjati. Dau cafeli, fara numar, fara numar Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44474 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2020 - 02:26 PM

Ma tot tin sa va arat si mereu uit. Nush voi, dar eu sunt in cap dupa Creuzete de ani si ani de zile si tot nu m-am saturat de ele. Doamne, cred ca eram in stare sa pun din toate in carucior, dar nu aveam loc in bagaje °°...
Fisier atasat  82095959_1253109061547399_895138679897456640_n.jpg (73.24K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  83176116_2450995558495627_6716943244485197824_n.jpg (79.65K)

Gata, ma duc sa caut topicul ala cu veselii si bucurii :toothy6:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44475 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 January 2020 - 02:33 PM

Gata, am terminat! Lori maica, ce era imprastiat pe pat erau vreo 10 reviste de cultura generala, din 263, luate in ani de zile, care nu erau puse in dosare. Acum tot Arborele Lumii e complet si ordonat. Acum ma pot apuca sa-l citesc de la cap la coada. Sunt 7 capitole (bibliorafturi) diferite, iar al optulea este cu ce nu a incaput in celelalte 7 plus indexul. De-acu pot veni la tine, dar dupa ce imi trece stranutul si gustul de fier din gura...mie mila de cei care lucreaza in arhive, cred ca nu as putea din cauza prafului.

#44476 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2020 - 02:36 PM

Mamaaaa, dac-o vad eu pe asta...sa vad eu ca vii la mine Imagine postata
Fa si tu, te rog, o poza la articolul cu Spintecatorul din Yorkshire. Thank yee kindly! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44477 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 January 2020 - 03:17 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 January 2020 - 02:36 PM, a spus:

Mamaaaa, dac-o vad eu pe asta...sa vad eu ca vii la mine Imagine postata
Fa si tu, te rog, o poza la articolul cu Spintecatorul din Yorkshire. Thank yee kindly! Imagine postata

Fisiere atasate

#44478 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 January 2020 - 10:19 AM

Mai intai sa turnam cageaua, zic, dupa aia o sa se activeze si instinctul de palavragit.
Nush voi dar eu obligat trebuie sa incep cu cel putin una din asta:
Fisier atasat  c5e34e42e07c0e122ea10a878ff2a2b7.jpg (17.55K)
Minoriciu, dai tu pe urmatoarea?
Ok: dupa ce am terminat eu treaba ieri, m-am asezat la citit si am citit fiecare cuvintel cu atentie, multumesc tare mult, Mino!

Am urmarit recent un documentar foarte bine facut despre Jack the Ripper despre care se banuieste ca ar fi fost bolnav psihic si suferea de schizofrenie. Chipurile ar fi fost un macelar care locuia in apropiere de Whitechapel , cel putin asa suspecteaza detectivii moderni.

Nu m-am miscat , nu am clipit, nu am respirat adanc decat cand s-a terminat documentarul. Extraordinar de urmarit!https://www.dailymotion.com/video/x75c1x4

Si bonus:
https://www.bustle.c...-killer-9828964

Si uite-asa, dupa articolul din revista ta, m-am impiedicat in filmul Zodiac ...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44479 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 16 January 2020 - 10:34 AM

'Neata! Raportez din nou frig si ceata. Erau -10 grade dimineata. Mi s-au lipit narile.Imagine postata
Asa ca sa bem un ceai. Aduc pentru toate gusturile:
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#44480 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 January 2020 - 10:40 AM

Minus 10 grade? Imagine postata
Fisier atasat  81839444_997544933960411_4785855991776280576_n.jpg (84.54K)
Eu iau ceaiul din mijloc, multumeeeesc Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2222
  • 2223
  • 2224
  • 2225
  • 2226