vai, mi-ai amintit de ceva, Lori!
acum vreo 4-5ani,am dat in Barcelona de un targ de duminica de haine SH, unele pareau chiar noi...enfin, mi-a facut cu ochiul o pereche de manusi din piele lungi pana aproape de cot. erau o marime mica si dintr-o piele fina si moale, necaptusite, absolut deloc uzate, pareau noi, ce mai!
erau destul de pretioase ele-asa, adica unde sa port eu manusi pana la cot? dar erau asa misto ca le-am luat.
dupa aia mi-am luat si o jacheta cu o croiala mai ciudatica, larga cumva, dar scurta pana in talie si cu maneci mai jos de cot, dar nu cat tb de lungi, adica numa' buna ptr manusile mele lungi - de fapt cu gandul asta mi-am luat-o.
si da DD si se face mai frig, atat cat sa-mi pun manusile si aveam in ziua aia treaba la AJOFM - somaj ptr straniere.
intru eu, un birou plin de cucoane, f cald in birou, io cu suferintele mele calduroase - cum stiti! - n-aveam prea mult de stat, dar oricum ma trecusera transpiratiile, manusile nu le-am dat jos din mana, neam! de caldura, ma mai stersesem delicat pe obaji de vreo doua ori... la un moment dat mi s-a parut ca se uita cam chioras la mine cucoana cu care vorbeam - ma gandeam: ii plac si ei manusile, normal!
ei, termin io treaba acolo dar tb sa mai merg si prin alte parti, asa ca zic: hai sa ma duc aici la baie, la cucoane.
fraticaaa, cand intru la toalete si ma vad in oglinda...eram pe fata numai vopsea neagra de la manusi, cum ma stersesem eu de la caldura, asa, delicat

m-am dat cu apa, cu servetele umede, nimic! acum si rosie ca racul de-atata frecat, am tulit-o in masina si direct acasa! m-am sters cu acetona pe fata si pe maini - pana la cot, bine-inteles

, nu inainte de-a arunca prea-frumoasele mele manusi!