Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2225
  • 2226
  • 2227
  • 2228
  • 2229
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44521 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2020 - 11:58 AM

Vezi postareaboni, la 20 January 2020 - 11:19 AM, a spus:

sa ne mai inveselim.

ce sa ne veselim, blue monday azi...
m-am dus cu niste acte de semnat la sef si dupa ce am iesit din birou, il aud cum striga la mine: trage fusta la spate! :P

am o fusta violet in cute si o mai ridic cand stau pe scaun, sa nu se boteasca...asa a ramas si asa am defilat pe holuri pe-aici :)
suntem noi prieteni, da' orishicum, nu asa intimi sa ne stim culorile la dessous-uri! vai, vai, ce rusine imi e! :)

edit: in birou era si inginerul-sef, cand am revenit cu inca ceva la semnat - trasesem fusta - asta s-a bagat dupa usa si privea in jos.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 20 January 2020 - 12:05 PM

#44522 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,517
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 January 2020 - 12:17 PM

vaaaaiii :)

#44523 Userul este online   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,584
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 January 2020 - 12:37 PM

Vezi postareamoatza, la 20 January 2020 - 11:58 AM, a spus:

Vezi postareaboni, la 20 January 2020 - 11:19 AM, a spus:

sa ne mai inveselim.

ce sa ne veselim, blue monday azi...
m-am dus cu niste acte de semnat la sef si dupa ce am iesit din birou, il aud cum striga la mine: trage fusta la spate! :P

am o fusta violet in cute si o mai ridic cand stau pe scaun, sa nu se boteasca...asa a ramas si asa am defilat pe holuri pe-aici :)
suntem noi prieteni, da' orishicum, nu asa intimi sa ne stim culorile la dessous-uri! vai, vai, ce rusine imi e! :)

edit: in birou era si inginerul-sef, cand am revenit cu inca ceva la semnat - trasesem fusta - asta s-a bagat dupa usa si privea in jos.

Erau blue ? :P

Moatza, nu stiu daca asta o sa te faca sa te simti putin mai bine, insa sa stii ca mi s-a intamplat si mie cand eram tanara inginera, iesita de 2 ani de pe bancile facultatii. Eu am prins marginea fustei in elasticul ciorapilor cand am fost la wc si am defilat asa prin curtea organizarii de santier :( . Acum rad, atunci nu prea imi venea.
Si daca tot e blue Monday, un pic de blue si de la mine

Fisier atasat  82456599_10218604924345737_9031875740232056832_o.jpg (188.86K)
Number of downloads: 0
brain loading....please wait....

#44524 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2020 - 12:46 PM

Vezi postareablack_cat, la 20 January 2020 - 12:37 PM, a spus:

mi s-a intamplat si mie cand eram tanara inginera, iesita de 2 ani de pe bancile facultatii.

o mica diferenta...
nu-s blue, dar imi place la tine!

#44525 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 20 January 2020 - 12:54 PM

Hello, hello! La mine deocamdata multe hartii de facut si multa marfa de primit. Cred ca m-am defectat dupa raceala asta ca nu mai merge cafea pe care o savuram prin toti porii, asa ca dau rapid si un ceai!

Moatzo, :) m-ai facut sa rad desi tie nu cred ca iti vine sa razi!

Blackie ce frumos! :)

Fisier atasat  ceai-si-cafea-1.jpg (227.35K)

Pentru bolnaviori un ceai de ghimbir!

Fisier atasat  54f82bc81a80e_54f82bc81a876.jpg (202.55K)

Aceasta postare a fost editata de mino: 20 January 2020 - 12:58 PM

#44526 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 January 2020 - 02:11 PM

Blackie si Moatza Imagine postata Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, ca lui Rachel si ca lui Blackie.

Ca sa va mai spun ca acum muuuulti ani eram la cumparaturi. Era iarna si aveam un sarafan dintr-un material mai greut , insa fara captuseala. Dress fin, nu din ala opac, culoarea piciorului si cizma pana la genunchi. Peste aveam un cojocel pana la genunchi si o geanta pe umar. Eh...din cauza frictiunii intre greutatea cojocului si a gentii cu saraful de desdesubt, mi s-a ridicat pana la sold aproape intr-o parte...practic aveam bulanul gol, sarafanul era ridicat pana sus. Aveam cojocul, e drept, adica din spate nu se vedea, dar din fata foarte bine. Ajunsa la casa era un domn pe care il stiam , foarte politicos el si de data asta vad ca se uita cu ochi foarte sugestiv la mine si cu un zambet ... ciudat. Ma uit la el, multumesc, iau cardul, cumparaturile, pun in sacose, plec. Abia afara a, realizat cand brusc mi s-a facut frig doar la un picor pana sus la sold Imagine postata

Asa ca, Moata! Si-or mai clatit si baietii ochii putin, sa fie primit Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44527 Userul este online   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,584
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 January 2020 - 02:39 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 January 2020 - 02:11 PM, a spus:

Blackie si Moatza Imagine postata Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, ca lui Rachel si ca lui Blackie.

Ca sa va mai spun ca acum muuuulti ani eram la cumparaturi. Era iarna si aveam un sarafan dintr-un material mai greut , insa fara captuseala. Dress fin, nu din ala opac, culoarea piciorului si cizma pana la genunchi. Peste aveam un cojocel pana la genunchi si o geanta pe umar. Eh...din cauza frictiunii intre greutatea cojocului si a gentii cu saraful de desdesubt, mi s-a ridicat pana la sold aproape intr-o parte...practic aveam bulanul gol, sarafanul era ridicat pana sus. Aveam cojocul, e drept, adica din spate nu se vedea, dar din fata foarte bine. Ajunsa la casa era un domn pe care il stiam , foarte politicos el si de data asta vad ca se uita cu ochi foarte sugestiv la mine si cu un zambet ... ciudat. Ma uit la el, multumesc, iau cardul, cumparaturile, pun in sacose, plec. Abia afara a, realizat cand brusc mi s-a facut frig doar la un picor pana sus la sold Imagine postata

Asa ca, Moata! Si-or mai clatit si baietii ochii putin, sa fie primit Imagine postata

Chiar, sa fie primit . :)

Si daca tot am dat-o pe marturisiri din astea rusinoase, sa va mai zic una (desi cumva am impresia ca am mai povestit despre asta aici? oare avem un topic cu patanii din astea? :) )
Pe cand aveam vreo 30 si un pic de ani a fost o perioada din viata mea cand jonglam cu slujba, cursuri, copil la scoala in clasele primare plus pregatitul de emigrare in Canada. Asa ca eram tot timpul, pe fuga, dar la propriu fuga, adica peste tot ma deplasam in viteza pentru ca aveam foarte putin timp intre o activitate si urmatoarea. In plus aveam un sef care nu admitea sa aparem la birou fara tocuri si tinuta office. Si in goana asta a mea, intr-ina din zile ma gaseam la metrou la Unirii, in cizme cu toc si o fusta in bie ( cred ca asa ii zice? ) cu captuseala de satin, ceva alunecos oricum. Si cum eram in capul scarilor gata sa cobr spre peronul de metrou m-a strafuulgerat un gand: "numai sa nu cad" mi-am zis. Ceea ce bineinteles ca s-a intamplat.Mi-a alunecat tocul pe marginea treptei, am cazut in cur si am luat-o la vale hop hop din treapta in treapta, pe sezut. Dar asta n-a fost tot, pe masura ce eu mergeam la vale, fusta tinea sa ramana in urma, asa ca se tot ridica. Pana am reusit sa ma opresc, fusta era undeva pe la talie ridicata :( . Am reusit sa ma ridic, m-am scuturat ca o gaina tocmai calcata de cocos :P , si am continuat cu fruntea sus si cheptul inainte ca o doamna ce sint.
Asa ca Moatzo curaj ca se putea si mai rau ! :P
brain loading....please wait....

#44528 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 20 January 2020 - 03:57 PM

Fetelor :) :), sa fie primit!

#44529 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 20 January 2020 - 04:11 PM

Imagine postataImagine postataImagine postata Blackie si Moatza ati facut din blue Monday, happy Monday

Aceasta postare a fost editata de alpha: 20 January 2020 - 05:16 PM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#44530 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,517
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 January 2020 - 04:54 PM

Vezi postareaalpha, la 20 January 2020 - 04:11 PM, a spus:

Imagine postataImagine postataImagine postata Blakie si Moatza ati facut din blue Monday, happy Monday

asa e :)

#44531 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2020 - 06:41 PM

Imagine postataImagine postataImagine postata Bai, sunteti, adica suntem niste amazoane simpatice si unice! Si legastenice - EU! Imagine postata Scuzati ca am scris iar cu copitele-mi de faun...
Vai de capul meu cate momente din astea nu am mai avut. Imaginati-va ca pe noi astia din meseria noastra ne scaneaza sute de ochi in fiecare zi.

Sa va mai spun de cate ori se intampla sa ne intindem cerneluri de pe degete pe fata, creta pe haine si din astea?
Eu ii intreb pe ai mei de ce se uita picior peste picior la mine si rad. Le spun mereu sa imi spuna daca mi-a ramas patrunjelu-ntre dinti ori din astea. Imagine postata

Asa ca, fete. le trecem la categoria: riscurile meseriei Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44532 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2020 - 07:52 PM

vai, mi-ai amintit de ceva, Lori! :)
acum vreo 4-5ani,am dat in Barcelona de un targ de duminica de haine SH, unele pareau chiar noi...enfin, mi-a facut cu ochiul o pereche de manusi din piele lungi pana aproape de cot. erau o marime mica si dintr-o piele fina si moale, necaptusite, absolut deloc uzate, pareau noi, ce mai!
erau destul de pretioase ele-asa, adica unde sa port eu manusi pana la cot? dar erau asa misto ca le-am luat.
dupa aia mi-am luat si o jacheta cu o croiala mai ciudatica, larga cumva, dar scurta pana in talie si cu maneci mai jos de cot, dar nu cat tb de lungi, adica numa' buna ptr manusile mele lungi - de fapt cu gandul asta mi-am luat-o.
si da DD si se face mai frig, atat cat sa-mi pun manusile si aveam in ziua aia treaba la AJOFM - somaj ptr straniere.
intru eu, un birou plin de cucoane, f cald in birou, io cu suferintele mele calduroase - cum stiti! - n-aveam prea mult de stat, dar oricum ma trecusera transpiratiile, manusile nu le-am dat jos din mana, neam! de caldura, ma mai stersesem delicat pe obaji de vreo doua ori... la un moment dat mi s-a parut ca se uita cam chioras la mine cucoana cu care vorbeam - ma gandeam: ii plac si ei manusile, normal!
ei, termin io treaba acolo dar tb sa mai merg si prin alte parti, asa ca zic: hai sa ma duc aici la baie, la cucoane.
fraticaaa, cand intru la toalete si ma vad in oglinda...eram pe fata numai vopsea neagra de la manusi, cum ma stersesem eu de la caldura, asa, delicat :P
m-am dat cu apa, cu servetele umede, nimic! acum si rosie ca racul de-atata frecat, am tulit-o in masina si direct acasa! m-am sters cu acetona pe fata si pe maini - pana la cot, bine-inteles :) , nu inainte de-a arunca prea-frumoasele mele manusi!

#44533 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2020 - 08:22 PM

Imagine postataImagine postata Rasu plansu...tu chiar erai buna sa joci in Friends. Daca nu ai vazut inca serialul si iti place sa razi sanatos, ti-l recomand sa il vezi din scoarta-n scoarta.

Uita-te de la minutul 1:46. Mai multe nu dezvalui din episod. Geniali!

Oricum mie mi se pare ca societatea romaneasca, in special in provincie e foarte foarte inchistata...cum apare unul altfel, cum e aratat cu degetul de ai spune ca cine stie ce personaj de circ o fi. Si asta are de-a face tot cu trecutul nostru comunist, sa fii mereu la patru ace, etc. Imi aduc aminte ca in liceu daca imi prindeam ciorapul de ceva si se tragea firul, aveam senzatia ca intru in pamant. Pffff...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44534 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2020 - 08:32 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 January 2020 - 08:22 PM, a spus:

Imi aduc aminte ca in liceu daca imi prindeam ciorapul de ceva si se tragea firul, aveam senzatia ca intru in pamant. Pffff...

si ce? acum ai fi confortabila cu ciorapul cu firul dus?
ca-n tinerete ai mai multe complexe, ca atunci traiesti celemai mari tragedii din paharul cu apa, da! ca atunci nu vrei s-o dai in bara, chiar crezi ca nu ai dreptul asta, vrei sa fii placuta, iubita, admirata, validata. peste ani, cand ai aratat ce ai avut de aratat, cand nu mai ai nimic de demonstrat, poti sa te relaxezi, ok! dar nu chiar asa de tare incat sa nu-ti pese de firul dus de la ciorapi.

iar relaxarea vestimentara eu n-o inteleg prin a te arunca in fiecare zi intr-o pereche de blugi, vreun pulover/tricou lalai si gata! mie asta pur si simplu nu mi se potriveste.

#44535 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 January 2020 - 09:38 PM

Hi hi! Moatzo',imi pare rau de patania ta,dar pana la urma e nostima ca mai toate o patim,mai devreme sau mai tarziu intr-un fel sau altul,asta e sigur :)

Avea mama o prietena si colega la uzina ,in 90 la cutremur biata de ea era la toaleta ,cum a inceput cutremurul erau pereti doar din ferestre uriase din sticla ,care au inceput sa explodeze ca la bombardament,normal ca toata lumea s-a panicat si s-a bulucit spre iesire,prietena mamii saraca cum si-a tras ea toate la repezeala la toaleta a iesit in curte cu toata fusta prinsa la spate in chiloti,acolo erau angajati sute de oameni ce iesisera toti si barbati si femei,cata rusine i-a mai fost,ii era rusine sa mai mearga la serviciu saraca de ea ,dar bine inteles ca a trecut peste,poate acum se amuza de patanie,dar stiu ca venise la noi si plangea saraca de ea asa de ciuda ii era! :)

#44536 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 January 2020 - 10:02 PM

Vezi postareamoatza, la 20 January 2020 - 08:32 PM, a spus:

iar relaxarea vestimentara eu n-o inteleg prin a te arunca in fiecare zi intr-o pereche de blugi, vreun pulover/tricou lalai si gata!

Aceasta-s ioooo! Dacă aș putea, numai așa m-aș îmbrăca. Din cînd în cînd într-o rochiță, mai ales vara, atunci prefer rochițele din cîrpă-cîrpă, bumbac, in, hai și mătase dacă e. Dar de iarnă și toamnă în blugi și cămasă, tricou, pulover. Nu-mi plac fustele drepte, sacourile!!!! și nici pantalonii de stofă, nu mă îmbrac așa decît cînd îmi aduc aminte că am dat bani pe ele și le țin în șifonier, în ideea că vreodată mă voi schimba și-mi va plăcea stilul :D Au mai apărut niște sacouri mai puțin țepoase, din lînă, necăptușite, mîneci suflecate, alea îmi mai plac și le port, dar tot stilul blugi și tricou mă caracterizează :)

#44537 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 January 2020 - 02:16 AM

La noi a nins sâmbătă și a venit și un val de frig.
Dar cum eu nu am stare așa ca mi-am luat haine groase și la plimbare cu mine.
Tare frumos! Și așa o liniște!

Fisier atasat  8F6D1282-00EA-476D-B0D1-B8FD0024900B.jpeg (110.82K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  5E963FB9-858D-48C3-B6AB-8AF62397A6F1.jpeg (155.17K)

Fisier atasat  3D6B4F14-B5E0-4B3B-9530-969BBECB007D.jpeg (93.9K)

Fisier atasat  F85990DC-2D8B-4055-991C-42B3CC05E285.jpeg (58.3K)

#44538 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2020 - 01:28 PM

Vezi postareamoatza, la 20 January 2020 - 08:32 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 January 2020 - 08:22 PM, a spus:

Imi aduc aminte ca in liceu daca imi prindeam ciorapul de ceva si se tragea firul, aveam senzatia ca intru in pamant. Pffff...

si ce? acum ai fi confortabila cu ciorapul cu firul dus?
ca-n tinerete ai mai multe complexe, ca atunci traiesti celemai mari tragedii din paharul cu apa, da! ca atunci nu vrei s-o dai in bara, chiar crezi ca nu ai dreptul asta, vrei sa fii placuta, iubita, admirata, validata. peste ani, cand ai aratat ce ai avut de aratat, cand nu mai ai nimic de demonstrat, poti sa te relaxezi, ok! dar nu chiar asa de tare incat sa nu-ti pese de firul dus de la ciorapi.

Imagine postataImagine postataImagine postata Pi buni? Neah, nici vorba...nu ma regasesc neam! Ci frica de mama si de " Vai, te-a vazut ala, alaltu, ma faci de ras!!!" pfffff. Pentru ca, draga mea draga, cucuoanele de provincie romaneasca din asta se hraneau, cu asta isi alimentau viata, cu gaurile din ciorapii altora necalificate pentru clasa elevata de cucoane (gen mama, care a lucrat o viata in comert si pe la galantarul careia se perinda toata floarea cea vestita - doctori, avocati, ingineri ale caror progenituri erau "clocite" intelectual in aceeasi cosarca de catre aceleasi closti - profii, si ei cu raportul la mama, clar!) a unicului targ in care m-am nascut. Si si cucoanele de capitala tot din asta se hraneau respectiv se hranesc doar ca la o scara mult mai rafinata, desigur. Ca doar e capitala Imagine postata Si ca sa raspund la intrebare: Confortabil nu, ca imi sta pe creier cand se duce un fir, mai ales daca sunt in exercitiul functiunii, pentru ca stiu ca ii distrage, mai ales pe astia micii : "Profaaaaaa, vi s-a rupt ciorapu. Si eu: Poate vreti vreun test din ce am mancat io pana acu." Si le trece rapid de ciorapu meu. Imagine postata Acum, fara gluma, Moata, in privinta asta lumea vestica este foarte relaxata. Si, chiar daca am o gaura in pantalon cand merg pe strada, mi se falfaie, ca sa folosesc un jargon din liceu Imagine postata. Bine, ma seaca, normal, dar ce gandeste lumea despre mine...problema ei.

iar relaxarea vestimentara eu n-o inteleg prin a te arunca in fiecare zi intr-o pereche de blugi, vreun pulover/tricou lalai si gata! mie asta pur si simplu nu mi se potriveste.

Categoric nu in fiecare zi. De fapt...na, tot conditionat de meserie, nici nu mai stiu cand am purtat blugi ultima oara, desi imi plac maxim si i-am purtat o adolescenta si studentie intreaga, in adolescenta mai ales cu camasi de-ale tatei, vesta de pe vremea adolescentei mamei, cruce la gat, par in vant, Metallica si Queen in cap spre disperarea maxima a maica-mii Imagine postata
Insa, vreau sa va spun ca am colegi si colege care doar asa apar la job, dar asta in nici un caz nu ii face mai putin iubiti ori respectati de catre pustimea de la noi :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44539 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2020 - 01:33 PM

Vezi postareaWowerful, la 21 January 2020 - 02:16 AM, a spus:

La noi a nins sâmbătă și a venit și un val de frig.
Dar cum eu nu am stare așa ca mi-am luat haine groase și la plimbare cu mine.
Tare frumos! Și așa o liniște!

Atasament 8F6D1282-00EA-476D-B0D1-B8FD0024900B.jpeg

Atasament 5E963FB9-858D-48C3-B6AB-8AF62397A6F1.jpeg

Atasament 3D6B4F14-B5E0-4B3B-9530-969BBECB007D.jpeg

Atasament F85990DC-2D8B-4055-991C-42B3CC05E285.jpeg

Ce faaaaain, Wowy! Pe care plaja?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44540 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 January 2020 - 05:10 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 January 2020 - 01:33 PM, a spus:

Ce faaaaain, Wowy! Pe care plaja?

Nu e o plaja propriu zisa- este Caumsett State ParkPe acolo imi fac eu plimbarile si iarna si vara. Vara nu au salvamari pe plaja asta, asa ce nu vine lumea la plaja aici, dar vin la pescuit, la plimbare..

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2225
  • 2226
  • 2227
  • 2228
  • 2229
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul