Wowerful, la 03 March 2020 - 05:51 PM, a spus:
black_cat, la 03 March 2020 - 04:23 PM, a spus:
Unde mergi? Unde mergi?

Noi avem bilete pentru Spania- Madrid, luna viitoare cand au copii vacanta aici. Biletele sunt luate de muuulta vreme. Inca spun ca o sa mergem, dar mai vedem.
Inca nu facusem nici o rezervare. Planul era sa aducem copiii din Canada sa facem un tur cu ei. Si noi de obicei luam bilete cu mult timp inainte, anul asta insa logodnica fiului meu a schimbat serviciul si nu era sigura cand si cat poate lua concediu asa ca am tot amanat.
Oricum la momentul de fata ce este sigur, este ca nimic nu e sigur.
Ieri citeam o declaratie a ministrului sanatatii elvetian care spunea ca nu mai pot urmari traseele si contactele celor confirmati deja cu virusul- care au ajuns la 42 de cazuri- pentru ca pur si simplu nu mai au personal si resurse pentru asta. Previziunile lui erau ca numarul va tot creste pana in vara iar speranta e ca in toamna va fi disponibil un vaccin. Astazi si Luxembourgul a facut public ca se pregateste de cresterea numarului de cazuri, a recomandat limitarea calatoriilor, lucrul de acasa si video-conferinte in loc de intalniri si interviuri in persoana.
Am uitat sa spun ca rezervarea anulata era pentru 21-25 martie, deci nu pentru vara.
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 03 March 2020 - 06:24 PM