any_annette, la 12 March 2020 - 12:15 PM, a spus:
Si inca mai citim articole scrise de tot felul de "oameni de stiinta" transformati in psihologi peste noapte care ne indeamna la ce. Hai sa revenim cu picioarele pe pamant si sa avem curajul de a recunoaste ca ceea ce se intampla nu ne poate lasa nici calmi nici nepasatori daca nu se intampla la noi ci la vecini.
Trump a declarat ca virusul nu va doborì natiunea cea mai puternica din lume! De parca virusul alege in functie de cat de bogat sau puternic esti.
Nu cred ca nu ne este frica. Sunt ingrijorata dar nu prea pot face mare lucru. Ma spal pe maini, dezinfectez, evit aglomeratiile. Urmez ceea ce se recomanda. Buncar nu am si nici rezerve pe un an ca sa ma inchid si sa stau acolo pana trece.
Care au fost minciunile care s-au spus? Da- este un virus care se propaga foarte repede. Poate fi fatal celor in varsta si/sau cu probleme de sanatate : diabet, boli de inima si afectiuni cardiovasculare, etc.
Ce ai vrea sa zica Trump? Pregatiti-va ca murim! Rupeti magazinele si va faceti provizii ca vine sfarsitul lumii?Scuze, fiecare are metoda lui de a se "linisti"- unii incearca sa ramana calmi ( desi acum nu stiu daca este cineva 100% calm), altii cumpara mult ( hartie igienica pentru urmatorii 5 ani), altii dau vina pe toata lumea pentru ceea ce se intampla.O sa incerc sa fiu mai intelegatoare si sa nu i-au tonul ca afront personal.
Dupa cum ziceam- sa dea Domnul sa fie bine si sa stam cu totii sanatosi. Ce o fi mai tarziu o sa vedem.