Dexter, la 18 March 2020 - 07:07 PM, a spus:
vezi ce bine ti-a prins sa mergi la karaoke, pe toate le stii
nu ne-a intrebat de-astea, tu!
de stopat stiu de cand eram tanara si saraca.
mi-amintesc ca tb sa mergem la o nunta, si dupa ce ca darul in sine era o dauna totala ptr noi, am mai ars cu fierul de calcat si maneca de la costumul cu care tb sa se-mbrace omul. si era unicul!!!
mi-a dat idee bunica sa-l duc la stopat si stiu ca am platit mult pe lucrarea in sine, ca se platea la cm2
eu
stopez, niste varza calita cu un picior de porc fiert in prealabil, am facut si piftie cu partea pedichiurata, a porcului, nu a mea, dar am uitat sa pun condimente si usturoi in zeama.
ce premiu imi dati?
premiu-ntai cu gelatina...aaaa, asta... lecitina!!!
Titirimundi, la 18 March 2020 - 07:46 PM, a spus:
Voi nu lucrati de acasa? Aveti tot timpul liber? Eu am acelasi program ca la serviciu si destul de munca...
la mine nu-i posibil WFH, saracie mare la noi!
in plus, au anuntat ca pe perioada starii de urgenta vom lucra o zi mai putin pe saptamana, cu diminuarea proportionala a salariului, yeah, right!
transportatorii sunt f afectati

practic voi lua bani la fel ca si colegii care stau acasa ca sa faca scoala cu copiii... doar ca noi vom prelua si sarcinile lor. la mine-n birou e fifty-fifty, unu' plecat, unu' ramas, iar cel ramas va munci cat doi. seems legit!
Carmella, la 18 March 2020 - 08:17 PM, a spus:
Nici nu trebuie să trec granița ca să mă plimb cît mi-ar plăcea mie. Și dacă mai ține perioada asta, chiar asta o să fac.
si omului ii trecuse prin minte ideea, in Poiana s-au dus extrem de mult preturile in jos.
doar ca mi se pare prea mare aroganta.
pe scurt, e nasoala situatia.
edit, ca-s nevorbita

ramura in care lucrez eu e
transporturi - fir contact, adica ne ocupam de linia aeriana electrificata, majoritatea colegilor fiind electricieni inalta-forta, ma rog, astia directi sunt ingineri de energetica.
si tocmai mi-au trimis un meme de-asta care tot circula pe net btw situatia asta in care ne aflam. cica
electricienii atrag atentia ca nu e suficienta izolarea, trebuie si impamantare! 
pe mine m-a amuzat.
Aceasta postare a fost editata de moatza: 18 March 2020 - 09:30 PM