Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2250
  • 2251
  • 2252
  • 2253
  • 2254
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45021 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 March 2020 - 06:07 PM

Vezi postareamoatza, la 18 March 2020 - 05:21 PM, a spus:

Daca mai ziceti de lipsa de curent si net, io nu mai trec pe-aici si nu mai vb cu voi!
Tre sa gandim pozitiv ca sa atragem energii pozitive.
N-a visat vreuna ca a castigat la loterie?

Ps: ce daca n-ati jucat?
😁

Eu am si spus ceva frumos, da' vad ca nu a lasat impresie. Mai zic o data Imagine postata

"1. Un tanar a pus bazele unor grupuri de intrajutorare pe FB pentru cei batrani ori bolnavi care nu pot iesi sa se aprovizioneze. Ideea s-a imprastiat rapid cu rezultatul ca in toata Germania sunt mai multe grupuri de genul decat grupurile celor dependenti de ajutor. Multi tineri se ofera chiar sa faca acte financiare de caritate, adica nu le iau banii batranilor.
2. O pacienta a adus de acasa o sticla de dezinfectant la cabinetul medicului de familie, dupa ce a observat ca s-au terminat proviziile la cabinet"

De visat am visat ceva chiar mai misto decat castigatul la lotto. Am visat ca am fost la opera cu un tip de care imi placea maxim acum multa vreme la sala, care seama foarte bine cu Jamie din Outlander Imagine postata Si mai multe nu spun Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45022 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2020 - 06:12 PM

Apropos de stat de carantina la domociliu, timp la dispozitie si chestii de facut pe care le-am amanat mereu...Voi ce aveti de facut? Si, mai ales, cum va faceti chef ? Ca mie imi lipseste total...

Adi, imi place maxim faza cu tesutul si peticitul, insa eu sunt absolut afoana la din astea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45023 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2020 - 06:20 PM

A-propos de chestii pozitive. Am gasit ceva simpatic, pe net. Aici se spune hamstern la facut provizii ca hamsterul/cumparat in masa si pus deoparte pentru zile negre. Ori ca veveritele care baga cate nuci pot. Imagine postata

Nuci? Care nuci?
Fisier atasat  208216b332e7356a5140620f9780f437.jpg (22.14K)
Number of downloads: 0
Nüsse ( cu s accentuat) pe germana sunt nuci.

SI:
Fisier atasat  a0f49b6440e757f01c315820afff072d.jpg (66.85K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  9a776d5f1ec1c0efafc590844c0b5b8b.jpg (34.78K)
Number of downloads: 0

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 18 March 2020 - 06:21 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45024 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 March 2020 - 06:55 PM

Și eu m-am oferit să ajut niște bătrîni (mamă, socri, mătuși) să-și plătească facturile și să le iau medicamentele pe 2-3 luni, și acum stau să mă gîndesc dacă le mai plătesc sau fug în lume cu banii :P

#45025 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 March 2020 - 07:07 PM

Vezi postareamoatza, la 18 March 2020 - 12:11 PM, a spus:

Ptr o corecta informare a multimii de participanti, obiectul muncii se numeste gherghef, iar actiunea executata se numeste stopare (nu glumesc, inainte chiar existau ateliere specializate ptr asa ceva)

vezi ce bine ti-a prins sa mergi la karaoke, pe toate le stii Imagine postata
eu stopez, niste varza calita cu un picior de porc fiert in prealabil, am facut si piftie cu partea pedichiurata, a porcului, nu a mea, dar am uitat sa pun condimente si usturoi in zeama. ce premiu imi dati?Imagine postata

#45026 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 18 March 2020 - 07:46 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 March 2020 - 06:12 PM, a spus:

Apropos de stat de carantina la domociliu, timp la dispozitie si chestii de facut pe care le-am amanat mereu...Voi ce aveti de facut? Si, mai ales, cum va faceti chef ? Ca mie imi lipseste total...

Adi, imi place maxim faza cu tesutul si peticitul, insa eu sunt absolut afoana la din astea.

Voi nu lucrati de acasa? Aveti tot timpul liber? Eu am acelasi program ca la serviciu si destul de munca...
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#45027 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,515
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 March 2020 - 08:11 PM

Vezi postareaCarmella, la 18 March 2020 - 06:55 PM, a spus:

Și eu m-am oferit să ajut niște bătrîni (mamă, socri, mătuși) să-și plătească facturile și să le iau medicamentele pe 2-3 luni, și acum stau să mă gîndesc dacă le mai plătesc sau fug în lume cu banii :P

Undi vrei a fuji amu ca s-or închis granițele?😂

Vezi postareaTitirimundi, la 18 March 2020 - 07:46 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 March 2020 - 06:12 PM, a spus:

Voi nu lucrati de acasa? Aveti tot timpul liber? Eu am acelasi program ca la serviciu si destul de munca...

Ba da si asta mă face să lucrez zi lumină. Si cum acu sint toți acasă și n-au ce face scot problemele de sub praf și am mai mult de facut decît în mod normal și cum azi nu merge internetul mor și de draci 😬

#45028 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2020 - 08:17 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 March 2020 - 08:11 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 18 March 2020 - 06:55 PM, a spus:

Undi vrei a fuji amu ca s-or închis granițele?😂

Oho, am atîtea idei! Nici nu trebuie să trec granița ca să mă plimb cît mi-ar plăcea mie. Și dacă mai ține perioada asta, chiar asta o să fac. Dar nu cu banii de facturi :P

#45029 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 March 2020 - 09:28 PM

Vezi postareaDexter, la 18 March 2020 - 07:07 PM, a spus:

vezi ce bine ti-a prins sa mergi la karaoke, pe toate le stii Imagine postata

nu ne-a intrebat de-astea, tu!
de stopat stiu de cand eram tanara si saraca.
mi-amintesc ca tb sa mergem la o nunta, si dupa ce ca darul in sine era o dauna totala ptr noi, am mai ars cu fierul de calcat si maneca de la costumul cu care tb sa se-mbrace omul. si era unicul!!!
mi-a dat idee bunica sa-l duc la stopat si stiu ca am platit mult pe lucrarea in sine, ca se platea la cm2

eu stopez, niste varza calita cu un picior de porc fiert in prealabil, am facut si piftie cu partea pedichiurata, a porcului, nu a mea, dar am uitat sa pun condimente si usturoi in zeama. ce premiu imi dati?Imagine postata

premiu-ntai cu gelatina...aaaa, asta... lecitina!!!

Vezi postareaTitirimundi, la 18 March 2020 - 07:46 PM, a spus:

la mine nu-i posibil WFH, saracie mare la noi!
in plus, au anuntat ca pe perioada starii de urgenta vom lucra o zi mai putin pe saptamana, cu diminuarea proportionala a salariului, yeah, right!
transportatorii sunt f afectati :(
practic voi lua bani la fel ca si colegii care stau acasa ca sa faca scoala cu copiii... doar ca noi vom prelua si sarcinile lor. la mine-n birou e fifty-fifty, unu' plecat, unu' ramas, iar cel ramas va munci cat doi. seems legit!

Vezi postareaCarmella, la 18 March 2020 - 08:17 PM, a spus:

Nici nu trebuie să trec granița ca să mă plimb cît mi-ar plăcea mie. Și dacă mai ține perioada asta, chiar asta o să fac.

si omului ii trecuse prin minte ideea, in Poiana s-au dus extrem de mult preturile in jos.
doar ca mi se pare prea mare aroganta.

pe scurt, e nasoala situatia.

edit, ca-s nevorbita :P ramura in care lucrez eu e transporturi - fir contact, adica ne ocupam de linia aeriana electrificata, majoritatea colegilor fiind electricieni inalta-forta, ma rog, astia directi sunt ingineri de energetica.
si tocmai mi-au trimis un meme de-asta care tot circula pe net btw situatia asta in care ne aflam. cica electricienii atrag atentia ca nu e suficienta izolarea, trebuie si impamantare! :P pe mine m-a amuzat.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 18 March 2020 - 09:30 PM

#45030 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2020 - 09:52 PM

Vezi postareamoatza, la 18 March 2020 - 09:28 PM, a spus:

Nici nu trebuie să trec granița ca să mă plimb cît mi-ar plăcea mie. Și dacă mai ține perioada asta, chiar asta o să fac.

si omului ii trecuse prin minte ideea, in Poiana s-au dus extrem de mult preturile in jos.

Eu aș pleca în ”expediție” cu un rucsac în spate, cu un laptop, să zicem că aș mai și munci cîte ceva de pe unde sînt, fără organizare, fără să știu pe unde o să ajung și cît o să stau, locuri prin care nu am fost încă prin țară, așa cam vreo lună-două.

#45031 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 18 March 2020 - 10:16 PM

Vezi postareaCarmella, la 18 March 2020 - 09:52 PM, a spus:

Eu aș pleca în ”expediție” cu un rucsac în spate, cu un laptop, să zicem că aș mai și munci cîte ceva de pe unde sînt, fără organizare, fără să știu pe unde o să ajung și cît o să stau, locuri prin care nu am fost încă prin țară, așa cam vreo lună-două.

ooo, total irealizabil in cazul nostru, avem prea multe obligatii sociale.

#45032 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 March 2020 - 10:21 PM

Eu nu vreau sa bag pe nimeni in panica sau ceva doamne' feri',dar despre inconstienti,am vazut mai multe clipuri diferite ce circula pe facebook,am ales unul,ce-i drept nu e de pe la noi,si poate o fi mai vechi,dar multi teribilisti in vanatoare de likuri',iau exemple si copie,se filmeaza si distribuie cum scuipa pe fructe si legume sau alte produse...se cred f.'' cooll''',cate specimene din astea or fi si printre noi(pacientul care scuipa medicii de exemplu)

https://www.facebook...22178787968310/

https://www.ilfattoq...torita/5741144/

Aceasta postare a fost editata de Geany: 18 March 2020 - 10:28 PM

#45033 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 18 March 2020 - 11:18 PM

mi-amintesc ca tb sa mergem la o nunta, si dupa ce ca darul in sine era o dauna totala ptr noi, am mai ars cu fierul de calcat si maneca de la costumul cu care tb sa se-mbrace omul. si era unicul!!!
mi-a dat idee bunica sa-l duc la stopat si stiu ca am platit mult pe lucrarea in sine, ca se platea la cm2

de astea nu facui dar ciorapi la remaiat da, ca aveam de toate culorile si nu-mi puteam permite sa-i pierd pentru un fir tras :P

#45034 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 18 March 2020 - 11:28 PM

Vezi postareamoatza, la 18 March 2020 - 05:21 PM, a spus:

Daca mai ziceti de lipsa de curent si net, io nu mai trec pe-aici si nu mai vb cu voi!
Tre sa gandim pozitiv ca sa atragem energii pozitive.
N-a visat vreuna ca a castigat la loterie?
Ps: ce daca n-ati jucat?
😁

Cica nu e momentul potrivit sa ne inconjuram de oameni pozitivi :P :P :(
Imagine postata

#45035 Useril este offline   mrs.F 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 09-March 20
  • LocationToronto

Postat 19 March 2020 - 12:41 AM

Vezi postareaAdriana, la 18 March 2020 - 05:11 PM, a spus:

Adi sa stii ca la ceva similar ma gindeam si eu ieri cind i-am vazut coatele tinarului, ambele izite, ca evident ca sta numa in alea 4 toale si nu vrea sa cumpere nica, asa ca, pentru o pereche de blugi nedespartita am cumparat petece de-alea care se lipesc cu fierul de calcat. Si aseara i-am zis ca o sa-i pun alea in cot, pentru stat in casa is bune.

Facem un pic de schimb, vine Marco la noi si o trimitem pe Sophia la voi. Termina intr-o clipita toate boutique-rile ce le aveti pe acolo, plus daca gaseste vreo Sephora in cale. Iar ca bonus cand ajungeti acasa gasiti si un colet doua on line.:P

#45036 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 19 March 2020 - 12:54 AM

Hai ca tot vroiam s-o punem de-o nunta cind erau mici si cind ne-am vazut nu mai tin minte de ce el n-a venit :P

#45037 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 19 March 2020 - 02:06 AM

au facut si la noi ore speciale cind pot sa faca cumparaturi numai seniorii (o ora la deschidere) + bancile au decis de azi ca cei in dificultate pot amina platile la ipoteca pentru 6 luni + o distilerie de alcool locala a decis sa produca dezinfectant pentru miini (Lapo, nu e cu Alexandrion, e cu gin, vodca, whisky, din astea) si sa-l dea pe gratis celora care nu isi pot permite sa-l cumpere ( 3 CAD)

#45038 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 March 2020 - 02:41 AM

NYC are o populație de 8.4 milioane de oameni. O sa fie o grozăvie.
Astăzi au crescut numerele considerabil, adică au testat mai mult. Cica unul din cazuri e un om la strazii care a stat prin adăposturi speciale.

Pe insula unde suntem noi avem 430 din care 47 in localitatea unde sunt eu :|

Sa mai ies maine sa mai merg la munca?!?

#45039 Useril este offline   mrs.F 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationToronto

Postat 19 March 2020 - 02:51 AM

Vezi postareaAdriana, la 19 March 2020 - 12:54 AM, a spus:

Hai ca tot vroiam s-o punem de-o nunta cind erau mici si cind ne-am vazut nu mai tin minte de ce el n-a venit :P

Pai nu stii ca el era mai retinut si pe vremea aia. Dar las bine ca am noi cuscrele.:P

#45040 Useril este offline   mrs.F 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationToronto

Postat 19 March 2020 - 02:56 AM

Vezi postareaDexter, la 19 March 2020 - 02:06 AM, a spus:

au facut si la noi ore speciale cind pot sa faca cumparaturi numai seniorii (o ora la deschidere) + bancile au decis de azi ca cei in dificultate pot amina platile la ipoteca pentru 6 luni + o distilerie de alcool locala a decis sa produca dezinfectant pentru miini (Lapo, nu e cu Alexandrion, e cu gin, vodca, whisky, din astea) si sa-l dea pe gratis celora care nu isi pot permite sa-l cumpere ( 3 CAD)

Dex, esti in Canada, in ce oras?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2250
  • 2251
  • 2252
  • 2253
  • 2254
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic