La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 03 April 2020 - 11:55 AM
Chinejii nu s au jenat sa si i a contravaloarea de la francezi plus inca de 3 ori valoarea de la americani.Si cine da mai mult ......cistiga...
Si aici Coronaro i a gasit pe toti fara masti gel imbracaminte de protectie insa toti au continuat sa luccreze si au murit si doctori si asistente....nimmeni nu a parasit vaporul ce se scufunda!!
Intre timp s au mai organizat lucrurile ,spitalul CHRU de linga mine de exemplu a creat o sectie de croitorie pt as face singuri masti si salopete protectie
AU primit si prin posta de la anonimi,au mai ajuns si de la guvern.
Toate cadrele medicale lucreaza in ritm infernal nici nu stiu cum rezista!
Le sintem inatorati pe veacuri!!
E agitatie mare se comunica ff mult, intubatii din marele Est se duc in Germania elvetia luxembourg chiar si Austria.Se transporta f greu cu 10 cadre medicale per intubat cu avioane ,vapoare, TgV URI
Din marele est se mai plimba intubatii catre Bordeaux care are bolnavi f putini, din Paris catre Bretagne....si am auzit ca cei din regiunea mea vor fi trimisi in tarile nordice care vor sa ajute si ele Franta
Frumos elan de solidaritate!Fiecare ajuta cum poate mie mi se livreaza medicamente de catre farmacie iar asistentele mele imi fac cumparaturi.EU am listat f multe atestatii de deplasare si le am dat postasului sa la puna in cutiile cartierului caci poate batrinii nu au imprimanta
Cadrelor medicale li se ofera gazduire in hotelurile de linga spitale , li se livreaza mincare(gratuit), TOTAL le a dat bonuri benzina,li se spala rufele gratuit.Facem totul ca sa reziste si sa poata sa se lupte cu Covidul.Acum iar au un stress imens pt ca li se termina curara medicamentele unde iarasi suntem tributari Chinei.
in nenorocirea asta cine scapa va avea multe invataturi de tras.Se va renunta la dependenta de China si multe se vor produce aici.
E o lectie grea de ani de zile multi presedinti au taiat bugetul sanatatii.
cam atit
sa ne ajute Dumnezeu!!
Postat 03 April 2020 - 12:26 PM
Postat 03 April 2020 - 02:54 PM
Titirimundi, la 03 April 2020 - 10:30 AM, a spus:
incearca sa te bagi pe tot felul de siteuri ale supermarketurilor on line si sa vezi daca livreaza
asa e si aici cu livrarea, eu mi-am facut cos virtual si cu greu am prins un loc si pe urma am modificat-o
eu le faceam in mod normal partial on line si acu e jale sa gasesti loc si peste 2 saptamini, plus ca au si sistat pina in vinerea viitoare, nu mai sint alte posibilitati
am gasit alt site care are niste cumparatori nu's cum sa le zic care merg in supermarketurile mari din zona, am stat calare pe el si la 12 noaptea am reusit sa gasesc cite o finestruica mica mica si am bagat in cos cam ce cumpar in mod obisnuit
plus ca pe siteul primariei noastre e lista tuturor magazinelor care furnizeaza la domiciliu
Postat 03 April 2020 - 05:26 PM
verber, la 03 April 2020 - 11:55 AM, a spus:
nu cred ca se va intampla asta atat timp cat China va produce cel mai ieftin orice se produce in lumea asta.
Adriana, la 03 April 2020 - 02:54 PM, a spus:
cam cat de mica era finestruica?

intre timp, dom' presedinte si-a amintit de vechiul obicei al pamantului, acela de-a da ciubuc doctorilor ca sa-si faca datoria, unul umil dupa parerea mea si salariile lor, 500de euro.
totusi niste doctori din focarul principal, din Suceava, care n-au dat bir cu fugitii ca alti colegi lasi, s-au simtit jigniti de aceasta mita si au denuntat gestul presedintelui. bravo lor, astept deznodamantul.
Wow, pare interesant noul look, baga-o poza!

intre timp lui Rafila i-a scapat pasarica si si-a dat cu parerea ca ar putea fi posibil sa se mai relaxeze situatia dupa 15 mai. acum toti ziaristii au o alta intrebare obsedanta de pus oficialitatilor.
Postat 03 April 2020 - 05:55 PM
Dexter, la 03 April 2020 - 05:33 PM, a spus:
Ofer lectii de gramatica si limba romana online gratis - ca tot am nevoie de activitate intelectuala - , dar preferential si imi rezerv dreptul de a va da feedback fara manusi de catifea

Postat 03 April 2020 - 06:03 PM
Lapona Enigel, la 03 April 2020 - 05:55 PM, a spus:
😀😀
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 04 April 2020 - 12:09 AM
Postat 04 April 2020 - 05:16 AM
Postat 04 April 2020 - 01:49 PM
adi_edi, la 04 April 2020 - 05:16 AM, a spus:

Hai recunoaste ca are si parti pozitive carantina asta

Postat 04 April 2020 - 02:18 PM
Am terminat de zugravit dormitorul meu si holul, mai am de vopsit calorifere si tocaraie, dar o las pe saptamana viitoare ca sa nu ma plictisesc. Vremea e nasoala, nu pot activa prin curte, asa ca voi continua cu amenajarile interioare.
Geany, la multi ani tatalui tau, cu intarziere, dar din suflet 😊 Sa fie sanatos si sa mai aiba multi ani de sarbatorit de-acum inainte
Blackie, sincer nu eram atat de ingrijoarata pt Andreea cat pt niste vecini la care fusesem in vizita si fiul face dializa, e pe lista pt transplant de rinichi, sotul are diabet si orobleme cu tiroida, iar prietena mea e hipertensiva si a avut cancer uterin. Ma bucur nespus ca totul e ok.
Am auzit de demisiile cadrelor medicale pe social media si mi-a lasat un gust amar. Nici aici sistemul medical ne e perfect. In UE ne clasam undeva la coada, dar mobilizarea cadrelor medicale este impecabila. La fel si raspunsul celor aflati in strainatate sau pensionati. Foarte multi s-au intors ca sa ajute. Cand aud la stirile de seara, singurele pe care le ascul zilnic, vesti bune si exwmple de participare si mobilizare din partea tuturor, imi ridica moralul. There is a lot of good in the world 🙂

Postat 04 April 2020 - 04:24 PM

Pana-mi termin cafeaua ma duc sa mai lucrez ceva pentru serviciu, pe urma cred ca fac niste chiftele, spanac, poate un chec cu lamai ca tot sunt la moda checurile, ca nu stiu ce altceva sa fac cu ele - l-am trimis pe sot sa-mi cumpere lamai, mi-a adus un chil...
Postat 04 April 2020 - 05:43 PM
Postat 04 April 2020 - 05:59 PM
Postat 04 April 2020 - 11:05 PM

Vazui la stiri la Spanioli ,asta https://life.hotnews...-break-free.htm
Genial a fost Queen
Dar asta nu e tot ,vedeti asta si asta saracu' e ''I want to break free '' pe sistem
https://www.facebook...eaction_generic

Aceasta postare a fost editata de Geany: 04 April 2020 - 11:53 PM
Postat 04 April 2020 - 11:19 PM

Number of downloads: 0
Postat 10 April 2020 - 10:22 PM

Number of downloads: 3