Hello, hello! Daca era fiert plângeam cu tine, asa it8i ofer un umăr pe care sa plângi si iti doneze si porția mea!
Pana una alta, învățăm termeni noi
Comunicat din partea Consiliului pt.Situatii de Urgenta: Art.unic : Pe toată durata situației de urgență, pentru respectarea dreptului la imagine al persoanelor,nu se va mai folosi termenul de "prost".Acest termen va fi înlocuit cu cel de "inteligent asimptomatic".Va rugam imperativ sa folosiți numai noul termen.
Hello, hello! Daca era fiert plângeam cu tine, asa it8i ofer un umăr pe care sa plângi si iti doneze si porția mea!
Pana una alta, învățăm termeni noi
Comunicat din partea Consiliului pt.Situatii de Urgenta: Art.unic : Pe toată durata situației de urgență, pentru respectarea dreptului la imagine al persoanelor,nu se va mai folosi termenul de "prost".Acest termen va fi înlocuit cu cel de "inteligent asimptomatic".Va rugam imperativ sa folosiți numai noul termen.
Merci Mino'! pt. umar! ...
Vad de la geam ca e soare si frumos la noi ,eu sunt mereu singurica cu Ale' ca domnul Geany acum e in fiecare zi la 12 ore ,pleaca dimineata si mai vine seara (din cauza situatiei asteia,la unitatea lor,unii patruleaza alaturi de politie,altii impart alimente pensionarilor etc ) ma tot invart prin casa,parca nu-mi gasesc locul ashea'
Intrebare intrebatoare daca avem un topic de ras' (si in imagini si ne') de ce nu avem un topic si de plans?! ...vazui azi distibuit pe facebookul' lui domnul Geany asta, si am zis sa nu plang singura,sa impartasesc' cu voi ...deci cine mai plange alaturi de mine?!... ...deci jur ca vizualizez cum ma frigi' la dejte'... vb. lui Laponel',Rrrrrrrr..rrrr!!!!!
...ca vorbiti de cafea, ati auzit de noua reteta "Dalgona Coffee"? au descoperit astia cum se freaca ness-ul! ah, marea diferenta e ca nu se toarna apa peste crema, ci se pune crema peste lapte...
O veverita? Ori un raton?
Si eu sper ca Moatza e bine, la fel si mama ei.
Aici au fost niste zile superbe. Noroc cu balconul si padurea din spate. Am luat niste alei pe care nu mai fusesem inainte si am descoperit niste locuri absolut de poveste.
Aici au fost niste zile superbe. Noroc cu balconul si padurea din spate. Am luat niste alei pe care nu mai fusesem inainte si am descoperit niste locuri absolut de poveste.
Bingo!
Am filmat-o, dar cum nu se pot pune filmulete, m-am prins ca pot salva cadre (sau cum le zice) sub forma de poze.
...ca vorbiti de cafea, ati auzit de noua reteta "Dalgona Coffee"? au descoperit astia cum se freaca ness-ul! ah, marea diferenta e ca nu se toarna apa peste crema, ci se pune crema peste lapte...
Corect Am vazut, dar nush unde si fix asta am gandit si eu , Adi. A mai murit un drac
black_cat, la 11 April 2020 - 06:16 PM, a spus:
adi_edi, la 11 April 2020 - 04:26 PM, a spus:
Hai ca poate apare
Sa dea raspuns la ghicitoare !
Poza facuta azi dimineata, ghiciti ce e?
AMR; AMR... abia astept sa treaca tot rahatu asta
adi_edi, la 11 April 2020 - 06:45 PM, a spus:
black_cat, la 11 April 2020 - 06:16 PM, a spus:
adi_edi, la 11 April 2020 - 04:26 PM, a spus:
Hai ca poate apare
Sa dea raspuns la ghicitoare !
Poza facuta azi dimineata, ghiciti ce e?
Bingo!
Am filmat-o, dar cum nu se pot pune filmulete, m-am prins ca pot salva cadre (sau cum le zice) sub forma de poze.
Ce haioasa eeeeee. Si ce misto ar fi sa putem urca filmulete. Victor da de zor la furca , imprastie balegaru' pe capm. Dupa 4 saptamani s-a facut taran de-a binelea. Baga gainile cu bunic-su seara la poiata, se urca in pod cu el, mananca seminte. Ii place maxim. Dar si mie acolo, tare frumos mai e
Si aici e foarte frumos afara, azi am intrat la curatenie prin sertare, dulapuri, etc. Si ascult...
Adi, ca nu imi terminai gandu: daca nu e facut cu Amigo, tot dijaba
Daaa! De cateva zile ma trateaza fie-mea cu produsul de mai sus 🤣🤣🤣 I-am spus ca eu frecam nessu' prin anii 80
E bun 😁
Aceasta postare a fost editata de alpha: 12 April 2020 - 12:36 PM
Sarbatori cu sanatate tuturor cu nume de flori si celor ce tin azi Pastele!
Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori aici, mai ales cand avem liber , asa ca am vopsit oua cu coji de ceapa, am facut "vanatoare de oua" (de ciocolata) prin casa, si acum facem lego Harry Potter, ne uitam la unul din filmele cu acelasi nume si mancam cozonac (ce-a mai ramas din el...). Anul asta cu ouale de ciocolata am ras de m-a durut burta, erau 4 care mai ramasesera si nu le-au vazut desi nu erau ascunse, pana nu le-am dat aproape mura-n gura cu indiciile. Chiar daca au trecut demult de varsta in care credeau in Iepuras, copiii tot asteapta sa inceapa ziua de Pasti cautand ouale de ciocolata.