Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2276
  • 2277
  • 2278
  • 2279
  • 2280
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45541 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 June 2020 - 12:52 PM

Draga Laponel' din pacate acel caiet de clasa nu-l mai am (doar asta cu retete),era la mama si probabil la curatenie l-a aruncat la un moment dat,aveam o carte cu toate astea,sa vad daca mai e la mama ,dar ma indoiesc ,ca aveau o manie cu aruncatul,eu in schimb adun totul ,nu arunc nimic-nimic ,dar cum am zis cand m-am mutat de la mama dupa ce m-am intors din Italia nu am mai gasit nimic din lucrurile mele ,caietul il avusesem cu mine,asa a scapat =))

#45542 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 June 2020 - 03:54 AM

Sa va spun cum a scapat sotul de o mustruluiala zdravana - ziceti si voi daca ati mai vazut asa ceva, pai de ce are aparatul ala indicator de nivel maxim?? a iesit maglavaisul pe sub lamele de la robot =)) ...Fisier atasat  mix.jpg (874.17K)
Number of downloads: 0
Stiti care a fost norocul lui? ca nu era acasa cand am avut nevoie de ajutor =)) , eu cu manuta mea am facut isprava :) ...
Acum sa vedem daca ghiciti ce-am preparat cu ce a ramas in vas :) .

#45543 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 09 June 2020 - 08:28 AM

Neatza! Adi nu imi dau seama, ceva cu carne tocată? Am timp sa dau si o cafea intre timp.

Fisiere atasate

#45544 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 June 2020 - 09:11 AM

Vezi postareaadi_edi, la 09 June 2020 - 03:54 AM, a spus:

eu cu manuta mea am facut isprava ^_^ ...

mai fac si eu cu Ken la fel, mi se intimpla sa pun prea multa faina si iese prea mult aluat :rolleyes:

#45545 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 June 2020 - 01:57 PM

Eu acolo vad untura cu jumeri Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45546 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 10 June 2020 - 03:12 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 June 2020 - 01:57 PM, a spus:

Eu acolo vad untura cu jumeri Imagine postata

Si eu :o ... dar nu e ^_^ ... Mino a ghicit :rolleyes: ! Pun poza mai tarziu.
Adriana, chiar? Eu am zis ca-s unicat ^_^ .

#45547 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 June 2020 - 09:14 AM

Vezi postareaadi_edi, la 10 June 2020 - 03:12 AM, a spus:

Adriana, chiar? Eu am zis ca-s unicat :rolleyes: .

imi pare rau ^_^

#45548 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 June 2020 - 09:15 AM

Neatzaaa! Deci am fost pe aproape, Adi? :rolleyes:. Ieri ne-au venit fluturașii pe luna de șomaj. Mi-a venit plânsul, buba e ca deși am început munca tot stăm degeaba din lipsa comenzilor iar asta e rău de tot. La voi cum este la muncă? Mai bine ca la mine?Să mai bem o cafea și să nu mă gândesc la ce vremuri vor veni!

Fisiere atasate

#45549 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 June 2020 - 10:50 AM

Hei, Mino, stiu ca in momente din astea cuvintele sunt de prisos...imi pare atat de rauImagine postata !
Stiu foarte bine cu ce se mananca viata acolo, am parintii care acum sunt la pensie si mama a lucrat toata viata ei pe un salariu de nimic. Sora mea a renuntat si la viata in SUA si la cea in Bucuresti ca sa revina in orasul nostru natal sa duca o viata normala, dar s-a lovit cu capul de o realitate dura ...

Iti doresc din inima si tie si tuturor care depind de munca acolo, sa se mentina, totusi, fabrica !

Dau si eu o cacelutza!

Fisier atasat  e53d995127340130d06a5a41b6d56f4b.jpg (29.58K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45550 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 10 June 2020 - 11:08 AM

Mino, imi pare rau Imagine postataSper sa-si revina lucrurile cat mai repede

La mine este de lucru mai mult decat putem face dat fiind ca producem si materiale "health & safety" - abtibilduri, panouri, statii de dezinfectare etc
In judetul meu principala sursa de venit, pe langa cresterea animalelor, este turismul si alimentatia publica. Acolo-i buba mare. Daca nu se pun repede pe picioare, in timp, toti vom avea de suferit.

Acum ne-au dat drumul sa circulam prin judet pt ca nu mai avem nici un caz de vreo 3 saptamani. O sa incercam sa ne organizam activitati astfel incat sa-i ajutam si pe cei afectati mai tare. Eu si fetele ne-am propus sa petrecem cateva weekenduri in Dingle, Waterville, Kenmare, Killarney... unde daca nu fac bani in sezon n-au cu ce trai restul anului. Oricum nu mergem in concediu, asa ca ne vom cheltui banii in zona noastra
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#45551 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 10 June 2020 - 12:24 PM

Vezi postareamino, la 10 June 2020 - 09:15 AM, a spus:

Neatzaaa! Deci am fost pe aproape, Adi? :rolleyes:. Ieri ne-au venit fluturașii pe luna de șomaj. Mi-a venit plânsul, buba e ca deși am început munca tot stăm degeaba din lipsa comenzilor iar asta e rău de tot. La voi cum este la muncă? Mai bine ca la mine?Să mai bem o cafea și să nu mă gândesc la ce vremuri vor veni!

Da, Mino ^_^ ! Am facut malingi ^_^ .
Imi pare rau ca treburile nu merg prea bine la voi, dureaza pana ne revenim cu totii....
Noi avem de lucru pana peste cap, nu neaparat din cauza activitatii (lucrez la o companie de transport), mai mult pentru ca ni s-au redus orele si au pus in somaj temporar pe unii, pe langa asta ne-am unit cu o alta companie tocmai acum in criza. Trebuia sa se intample prin iulie, din cate am inteles, dar au devansat cu cateva luni si de atunci suntem ca la nebuni. Mai merg azi la birou, dupa aia iar lucrez de acasa ca se intoarce si sotul la serviciu, a fost si el in somaj vreo luna.

#45552 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 June 2020 - 12:56 PM

Ideea e ca merge treaba nasol din august anul trecut, dar fiind orașul mic si eu avand o vârsta care-i face pe patronii locali sa strâmbe din nas si sa zică multe, nu ma trage inima sa caut altundeva, așa că rezist pe baricadă pana când își va da fabrica duhul, pentru ca azi a venit șefa pe la noi sa ne anunțe că si-a depus dosarul de pensionare si doar atat a zis ca viitorul este sumbru...tare!

#45553 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 10 June 2020 - 01:06 PM

Vezi postareamino, la 10 June 2020 - 12:56 PM, a spus:

Ideea e ca merge treaba nasol din august anul trecut, dar fiind orașul mic si eu avand o vârsta care-i face pe patronii locali sa strâmbe din nas si sa zică multe, nu ma trage inima sa caut altundeva, așa că rezist pe baricadă pana când își va da fabrica duhul, pentru ca azi a venit șefa pe la noi sa ne anunțe că si-a depus dosarul de pensionare si doar atat a zis ca viitorul este sumbru...tare!

Asa e - si eu sunt la o varsta mai aproape de pensionare decat de debut (50+), iar asta ma face sa am asa o nesiguranta ca as gasi un loc de munca in caz de doamne feri', chiar daca locuiesc intr-un oras mai mare. Mai ales cu atatea automatizari s-a redus mult din departamentul in care lucrez, cred ca intr-un viitor nu prea indepartat vor fi maximum 2-3 din departamentul care candva avea mai mult de 10 oameni :rolleyes: .

#45554 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 June 2020 - 01:21 PM

Aseară ascultam o emisiune care dezbătea iminenta criză economică care dacă încă nu e venită, în maxim 1-2 ani va fi cam peste tot si ca va fi cea mai mare din ultima 150 de ani. M-a cam luat frica de ce spuneau acei profesori si specialiști in economie. E adevarat ca poate vor fi unele afaceri care se vor reprofila, dar nu stiu, deocamdată sunt cu frica in sân.

Aceasta postare a fost editata de mino: 10 June 2020 - 01:23 PM

#45555 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 11 June 2020 - 07:03 AM

Buna dimi.

Fisier atasat  20200610_081348_compress75.jpg (21.76K)

#45556 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 11 June 2020 - 12:27 PM

Imi place cum incepe ziua! ce fain setul ala Clau, cu loc special pentru snacks! Ma mai uit o data la macii pusi de Mino, si-s gata sa dau piept cu ziua de azi :rolleyes: !
Azi si maine lucrez de acasa. Am observat ca in aceste luni lucrand de acasa am inceput sa dorm mai bine, de o saptamana si jumatate de cand m=am intors iarasi ma trezesc cu noaptea-n cap, nu ma odihnesc cum trebuie, desi stresul e acelasi. Ba chiar mi-a placut mai mult sa lucrez "in deplasare" decat de acasa, a fost mult mai confortabil, in plus liniste ca majoritatea lucreaza de acasa, deci fara motiv ca nu m-am putut concentra.

#45557 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 June 2020 - 01:31 PM

Vezi postareaadi_edi, la 11 June 2020 - 12:27 PM, a spus:

Imi place cum incepe ziua! ce fain setul ala Clau, cu loc special pentru snacks! Ma mai uit o data la macii pusi de Mino, si-s gata sa dau piept cu ziua de azi :rolleyes: !
Azi si maine lucrez de acasa. Am observat ca in aceste luni lucrand de acasa am inceput sa dorm mai bine, de o saptamana si jumatate de cand m=am intors iarasi ma trezesc cu noaptea-n cap, nu ma odihnesc cum trebuie, desi stresul e acelasi. Ba chiar mi-a placut mai mult sa lucrez "in deplasare" decat de acasa, a fost mult mai confortabil, in plus liniste ca majoritatea lucreaza de acasa, deci fara motiv ca nu m-am putut concentra.

Exact asa si la mine! Eu merg cam de 3- 4 ori pe saptamana cateva ore si ma trezesc odata cu cucurigii si dorm cate maxim si incarcat 6 ore pe noapte, cu treziri si la 12 si la 3 si la 4 ^_^
Astazi e ultima zi de serviciu de la serviciu pe saptamana asta. Sper ca maine dorm si eu mai bine. Tot astazi am primit prima proba de COVID in scop de cercetare. Tare curioasa sunt ce experiment fac colegii mei.

#45558 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 13 June 2020 - 05:25 AM

Sa ne zici si noua cum e cu covidu', daca nu-i secret...
Azi am lucrat de la 6 ca asa s-a putut, sa ma lase sotul la serviciul meu in drum spre serviciul lui, asa ca am plecat la 2. Nu cred ca mai fac chestia asta, a fost fain ca am ajuns devreme acasa dar prea devreme sa incep. In plus, cred ca incetul cu incetul revenim la normal, a venit si colega din somaj, asa ca suntem in formatie aproape completa. Inca ne recomanda ca aceia care normal folosesc autobuzul sa lucreze de acasa.
Pentru ca sotul lucreaza 12 ore am venit acasa pe jos, nu-mi venea sa iau autobuzele, chiar daca la ora aia erau aproape goale. A fost o vreme superba, soare dar cam racoare, excelenta vreme pentru plimbare. Daca nu ma opresc nicaieri fac cam 50 de minute, dar n-a putut "gospodina" sa nu se opreasca sa faca aprovizionarea. Am zis ca iau numai niste maruntisuri, m-am trezit cu 6 plase plus rucsacul, noroc ca magazinele sunt la mai putin de 10 minute de casa. Acum imi fac planuri, ce sa crosetez in bucatarie in weekend.

#45559 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 13 June 2020 - 09:29 AM

Neatza! Sunt la a doua cafea, am o lene de ma doare!

Fisiere atasate

#45560 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 13 June 2020 - 10:38 AM

Buna dimineata
Cafeaua a fost bauta devreme.Fisier atasat  15920373571121904440352418354463.jpg (4.33MB)

Azi e soare sifrumos, numai bun de o plimbare matinala 😊
Imagine postata

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2276
  • 2277
  • 2278
  • 2279
  • 2280
  • Ultima »