La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 16 August 2011 - 04:22 PM
.
http://www.youtube.c...h?v=R7FsKG8gisg
.
Cine credeti ca va castiga?
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 16 August 2011 - 09:22 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 16 August 2011 - 09:25 PM
izuk, la 16 August 2011 - 02:43 PM, a spus:

Si daca-i amesteci catina in iaurtul ala?
Postat 16 August 2011 - 09:39 PM
Azi e putzin mai bine , azi noapte m-a cautat toata noaptea prin cap ( am dormit langa patutzul ei la ea-n camera). Ardea...n-am inchis un ochi , de teama sa nu se ridice febra prea tare...i-am pus supozitoare la 6 ore , compresa cu spirt si asa a venit dimineatza! Cand m-a simtzit ca ies din camera s-a pus pe un plans de numa' asa ca n-am mai mers la servici ( voiam sa o las cu tati , aveam oricum ore numai pana la 11.) Maine daca are tot asa febra tre sa facem analize de sange si urina sa vada ce are.
Postat 16 August 2011 - 09:44 PM

Nepotu'miu nu se lasa pana nu bea cate vedea ca-s p-acasa. Cand ii duceam ( ziceam sa nu-i duc ciocolata) luam cate 4. Nu bea numai unul , ci urla pana cand il primea si pe al doilea , pe al treilea , etc.....
Postat 17 August 2011 - 07:40 AM
Eu sunt suparata , e adevarata vorba " de ce ti-e frica , nu scapi" . Izabela e mucoasa. Azi noapte a miorlait toata noaptea , s-a foit , nu putea respira de secretii. Si nu ma lasa sa-i pun picaturi de nici o culoare . De vesela , e vesela , cu chef de prostii ca de obicei , de cum deschide ochii.
Mutti , sa stii ca la inceput vroia un sigur fel de Actimel , alta culoare la sticluta nu accepta . Acum , nu conteaza ce "model " e , dar sa fie de capsuni . Am luat o data de portocale si dupa prima inghititura a spus ca asta nu e bun.
Zozo , ideea ta e buna , trebuie sa incerc sa-i pun in iaurtel .Desi , daca-i schimba gustul , nu-l va bea .
Postat 17 August 2011 - 12:03 PM

bebeloiul meu e necajit, sta numai cu mana in gurita, cred ca pocneste al 5-lea dintisor.
Postat 17 August 2011 - 01:23 PM
Izuk, poti face si ceai din catina!
Pisoi, sa-si stapaneasca sanatos dintisorul si sa-l piarda cat mai tarziu si cat mai usor!

Postat 17 August 2011 - 02:46 PM
seara nu a mancat ada, o durea si stomacul zicea.
eu sant moarta de foame, acum manac niste biscuiti uscati

dimineata am mancat toast....la pranz am baut meal replacement si tot mi-e rau si sant balonata extraordinar de mult. acum mi-e foame dar nu pot manca nimic, mi-e si frica sincer. cred ca fac iar supa cu galusti maine..mi-ai iesit cam tari data trecuta, nu mai stiu ce reteta sa folosesc sa iasa buna

help
Postat 17 August 2011 - 02:56 PM
Postat 17 August 2011 - 03:28 PM
MariaSan, la 17 August 2011 - 12:03 PM, a spus:
Maria, unde trebuie sa pocneasca al 5-lea? si bebelusa sta numai cu mana in gurita si freaca gingiile cu tot ce prinde!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 August 2011 - 03:30 PM
cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici

Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 August 2011 - 05:35 PM
Postat 18 August 2011 - 01:38 AM
Daniella, la 17 August 2011 - 03:30 PM, a spus:
cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici

Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza?
nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa.
izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi

Postat 18 August 2011 - 09:28 AM
Azi noapte am fost mai bine , am reusit aseara sa-i pun picaturi in nas Izabelei , a respirat aproape normal si a dormit fara sa se trezesca toata noaptea. Azi e ceva mai bine , vad ca a mancat binisor acum dimineata . Se pare ca faptul ca i-am dat niste sirop cu ibuprofen , a ajutat.
Postat 18 August 2011 - 03:06 PM
Angel, la 18 August 2011 - 01:38 AM, a spus:

nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa.
izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi

Mirela , de ce iei Meal Replacement si nu mananci mancare?
Postat 18 August 2011 - 07:07 PM

Deci, afara, pe plaja! Va astept aici:

Number of downloads: 1
La beuturaaaa!!

Number of downloads: 1
Asta ca sa va alegeti fiecare ce vreti!
Postat 18 August 2011 - 07:59 PM

Va pup dulce mi-e dor de voi si sa stiti ca nu v-am uitat.

Postat 18 August 2011 - 09:13 PM
Mai imi dai o data retzeta ta de chec sarac? te rog?
Postat 19 August 2011 - 02:22 AM
Mutti, la 18 August 2011 - 03:06 PM, a spus:
Angel, la 18 August 2011 - 01:38 AM, a spus:

Mirela , de ce iei Meal Replacement si nu mananci mancare?
nu pot manca nimic...ori dau afara ori ma doare stomacul extraordinar de tare....vad ca s-a mai linistit, aseara am mancat si eu cu ei la masa, orez cu putin japanese curry....m-am balonat ca de obicei dar nu m-a durut tare.
azi sper sa iesim un pic la plaja(la plimbare), sant 23 de grade si e si soacra aici.
ma simt bine...nu ma plang
o zi frumoasa si voua si un wend superb!