Merci mult dragelor!

,am vazut ca nu merge forumul,si acum recent l-am regasit intamplator,in cautare de retete

,multa,multa sanatate lui Laponica si voua tuturor!

,noi suntem bine sanatosi dar cu restrictii si scoala on line si etc...Hi hi hi!draga Edy,chiar azi la amintirile tale pe facebookul lui domnul Geany a venit asta
1077429_559007724169151_1189274434_o.jpg (15.14K)
Number of downloads: 0
E doar de acum 7 ani (era inebunit pe atunci de masinile de spalat de jucarie ..poveste lunga...)si chiar ma intrebam '' oare unde a disparut acel baietel maruntel cu urechile ascutite ca de elf?''...hahaha

acum i-au ramas urechile mici,pe mine m-a intrecut demult in inaltime e aproape cat tac-su'
80117631_2626174974119072_8076716618949853184_o.jpg (17.36K)
Number of downloads: 0
Daa! a incercat sa-l surprinda pe mos, montand camera foto pe trepied,amplasat strategic sa bata pe usa de la intrare ,care ce sa vezi? e fix langa usa de la debara,unde tin eu toate comorile'' si unde nu umbla nimeni decat je' ,nici macar domnul Geany nu se incumeta acolo ,si normal ca acolo era ascuns cadoul,era cat pe ce sa ma prinda ''in flagrant''...iti dai seama? cu dovezi filmate? cum naiba mai scoteam eu maneca? ...

...i-am spus ca daca vede mosul ce-a facut,se ofenseaza extrem' si nu-i mai aduce nici un cadou,moama' ce spaima am bagat in el saracul,...mama denaturata ce sa mai?

Acum isi comanda ce cadou vrea online si moshul' de tac-su plateste...
In rest la noi a nins toata noaptea,s-a depus strat subtire de zapada pe iarba si pe masini ca pe asfalt se topeste ,dar asa e de fain aerul ala proaspat si tare ca tot mi-am facut de cale sa ies de vreo 3-4 ori azi dupa ce nu mai iesisem de vreo 2 zile deloc din casa...
In rest ce sa va mai spun? despre alegeri? mai bine nu...cica ramane cum am stabilit
O zi faina tuturor si multa multa sanatate!