Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2320
  • 2321
  • 2322
  • 2323
  • 2324
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46421 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 17 January 2021 - 09:35 AM

Neatza tututor! -14 grade, afara! Va invit la o cafea fierbinte!

Fisiere atasate

#46422 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 17 January 2021 - 02:39 PM

Fisier atasat  E87A3A34-6566-469D-98A2-683DCF9096F2.jpeg (111.06K)
Number of downloads: 0

Buna dimineața!
La mine și cafeaua e “plină” de entuziasm sa înceapă ziua:

#46423 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 17 January 2021 - 06:39 PM

Mama Wowy, acum vad ce cafea plina de entuziasm ai :-* :sad3: . Ce repede a trecut ziua. Am fost la mama azi, apoi am lenevit la greu.

#46424 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,805
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 17 January 2021 - 09:01 PM

Wowy, aia e cafea de luni, nu de weekend :sad3: ! sper ca ati avut un sfarsit de saptamana placut!
Mino, si tu esti cu poftele ca si mine, atata ca la noi eu sunt cu criticile :P . Ieri am avut pofta de slanina cu ceapa :-* , dar n-am avut asa ca mi-am facut... cacao cu lapte si biscuiti :P .
Boni, frumos aranjamentul, am fost derutata un pic de "trabuc" dar m-am gandit ca trebuie sa fie scortisoara, nu?

#46425 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 17 January 2021 - 09:02 PM

Vezi postareaWowerful, la 17 January 2021 - 02:39 PM, a spus:

Atasament E87A3A34-6566-469D-98A2-683DCF9096F2.jpeg

Buna dimineața!
La mine și cafeaua e “plină” de entuziasm sa înceapă ziua:

Da' de ce se mira asa?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46426 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 18 January 2021 - 08:39 AM

Vezi postareaadi_edi, la 17 January 2021 - 09:01 PM, a spus:

Boni, frumos aranjamentul, am fost derutata un pic de "trabuc" dar m-am gandit ca trebuie sa fie scortisoara, nu?
Da, da, trabucul e scortisoara. Imagine postata
A primit de craciun niste betisoare parfumate (pe care eu personal nu le suport) si face tot felul de experimente de aromateria acum. A cotrobait in dulapul cu condimente si a cautat asa de bine ca a gasit si ce credeam ca nu mai este Imagine postata

Ca tot vorbim de condimente, va las un "masala chai" (poza de pe net)
Imagine postata

O saptamana usoara si multa sanatate tuturor.

#46427 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 19 January 2021 - 12:22 AM

Nu stiu daca voi va vaccinati, dar maica-mea a incercat sa se programeze in faza asta si nu a reusit. Cum nu se pricepe sa faca online, a dat telefon. Ieri cand am vorbit cu ea i-am zis sa nu inchida, sa stea pana raspunde careva, ca se plangea ca a stat vreo 10 minute si nu a reusit (si aici spre exemplu sotul a stat 2 ore jumate sa vorbeasca cu Service Canada). Azi dupa vreo ora in sfarsit da de un nene, asa ca incepe - "as dori sa ma programez pentru vaccinare" la care nenea: "si eu" :lol: :tongue3: . Se pare ca nu mai sunt locuri pentru etapa asta, asa ca asteapta pana data viitoare...

#46428 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 19 January 2021 - 07:03 AM

Neatza, Adi sotul s-a chinuit vreo 3 zile sa ne programă pe site, din cauza problemelor de la ei, ca ba merge, ba nu merge. Într-un final ne-am programat, dar greu, indiferent cat de bine te pricepi la butonat online. Eu la cat am trag cu bolile, m-as vaccin mai ales ca intru in contact cu multi idioți la munca.sotul face taximetrie, Deci intra si el in contact cu destulă lume asa ca prefer să ne vaccinăm , macar sa facem forme mai usoare. Dacă aș fi avut un altfel de job poate mai asteptam. Afara sunt fix -18 grade. Bīrrrrrrr! Urăsc gerul! M-am trezit cu niste dureri la toate articulatiile. Sa bem o cafea si sa avem o zi buna!

Fisiere atasate

#46429 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,453
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2021 - 10:02 AM

da' voi de vaccin covid vorbiti?
aici deocamdata il fac cei din prima linie adica cadre medicale acre in zilele astea primesc a doua tura
dupa care se va merge in casele de batrini si pentru cei over 80, mi se pare ca tura imediat urmatoare ar fi over 60
nu se stie cum va decurge dupa si la cine si cum v
Mino, aici taxiurile si-au pus din martie perete divizor din plexiglass, oricum nu e obisnuinta sa urce cinea in fata linga sofer decit rar cind sint multe persoane

#46430 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,540
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 19 January 2021 - 11:41 AM

Vezi postareaAdriana, la 19 January 2021 - 10:02 AM, a spus:

da' voi de vaccin covid vorbiti?
aici deocamdata il fac cei din prima linie adica cadre medicale acre in zilele astea primesc a doua tura
dupa care se va merge in casele de batrini si pentru cei over 80, mi se pare ca tura imediat urmatoare ar fi over 60
nu se stie cum va decurge dupa si la cine si cum v
Mino, aici taxiurile si-au pus din martie perete divizor din plexiglass, oricum nu e obisnuinta sa urce cinea in fata linga sofer decit rar cind sint multe persoane

Da, eu cred ca de vaccinul anticovid e vorba. Si eu sint curioasa, cand ziceti ca se fac programari, adica va da ziua si ora la care sa mergeti la vaccin? Daca da, cam cand sint programarile astea?
Aici, cum zice si Adriana, abia rapelul la cadrele medicale se face acum. Doar aproximativ 4000 de persoane au fost vaccinate deocamdata. Pana la sfarsitul lunii martie ei spun ca vor putea vaccina cam 40.000. Foarte putine vaccinuri disponibile deocamdata, abia in al doilea sfert al anului poate sa inceapa vaccinari mai serioase. Se pare ca EU a dat rateu mare cand a pariat pe vaccinul frantuzesc :tongue3: . Aici nu se fac programari, iti trimit ei invitatie acasa cand iti vine randul si abia apoi iti poti alege o data.
Aici am avut iarna....cam o saptamana :lol: S-au bucurat copiii de zapada, s-a epuizat stocul de sanii din TOATE magazinele, intr-o singura zi. Ieri s-a topit aproape toata zapada, azi ploua de rupe.
Va las o poza de duminica, am facut o plimbare de 6 km dus, prin padure, prin zapada. Fisier atasat  P1170401.jpg (4.14MB)
brain loading....please wait....

#46431 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 January 2021 - 12:05 PM

Aici inca nu au terminat de vaccinat pe cei din serviciile de urgenta. Urmeaza casele de batrani, cei peste 70 si cei cu risc ridicat. Abia dup-aia restul lumii. Inca nici nu stiu cum se face, dar pana-mi vine randul (ca io-s tanara! Imagine postataImagine postata) mai dureaza si o sa aflu de la altii mai varstnici

Vreme "buna" si la mine. M-am uitat ieri la prognoza pe 10 zile: luni si marti "rain" si de maine pana miercurea viitoare "showers". Imi plac prognozele meteo de-aici. Nici n-am stiut in cate feluri ti se poate spune ca o sa ploua.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#46432 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 19 January 2021 - 12:29 PM

Vezi postareablack_cat, la 19 January 2021 - 11:30 AM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 18 January 2021 - 11:57 PM, a spus:

Noroc cu greselile ca o mai vedem pe Blackie :tongue3: - ce mai faci, pisicuto?

Fac binisor, in circumstantele actuale, multumesc. Va citesc mereu dar imi lipseste ceva, un zvac, sa scriu. Vorbesc cu voi in gand insa, se pune?
Și eu am vorbit în gând de multe ori, o mai fac și acum, dar trag de mine să și scriu. Mi-e tare drag să citesc aici, dar dacă nu scrie nimeni nici nu am ce citi.
Și mă bucur când se animează și mai apare lume la povești.

La noi acum e iarnă adevărată, frumoasă. A nins destul cât să se depună iar de o săptămână sunt temperaturi sub -5, așa că se și menține și nu e fleoșcăială. Acum e soare și frumos.

Și ca să nu vin cu mâna goală la han, aduc niște ceai fierbinte.
Fisier atasat  ceai (2).jpg (91.05K)

#46433 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 19 January 2021 - 12:50 PM

Da, de vaccin anticovid vorbeam eu si Adi, dupa ce au inceput cu cei din linia intai, acum se continua cu bolnavii cronici si persoanele de peste 65 ani, parca :tongue3: ., adi a nu stiu exact varsta. Asta e programarea mea, online, facuta de sot. Dar ca platforma de programare are muuuulte erori, merge greu si trebuie rabdare multa. Sunt inca multe probleme gen, nu mai sunt locuri sau te programezi dar nu e gata centrul unde faci vaccinul, sau nu apari ca bolnav cronic, sau pur si simplu nu merge site-ul. Dar cu rabdare, reusesti, iata programarea mea cum apare:
Fisier atasat  programare.jpg (56.43K)

#46434 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 19 January 2021 - 12:57 PM

Da, despre vaccinul anticovid vorbeam.
Uite aici se fac programarile.
https://vaccinare-co...-si-raspunsuri/

Blackie, cred ca ti-e dor de iarna de la Ottawa, cica in weekend au fost peste 20 cm de zapada =)) .
Alpha, asa e cu starea vremii, la inceput ma intrebam si eu ce naiba nu au un singur cuvant pentru un fel de precipitatie :lol: . Si cu asta mi-am adus aminte de buletinul meteo de la sfarsitul Telejurnalului de pe vremuri, mai tineti minte cand arata harta Romaniei alb-negru si cu indicatorul :tongue3: ?

#46435 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 19 January 2021 - 01:00 PM

Vezi postareaAdriana, la 19 January 2021 - 10:02 AM, a spus:

Nici la sot nu urca nimeni in fata, doar eu, :tongue3: dar plexiglass-ul nu e obligatoriu aici, iar el a considerat ca nu merita investitia si asa abia misca rotile, e aproape totul la pamant.

#46436 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,453
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2021 - 01:05 PM

da, ca peste tot
o chestie inteligenta pe care au facut-o aici a fost ca taximetristii sa livreze mincarea comandata acasa

#46437 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,540
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 19 January 2021 - 02:03 PM

Vezi postareamino, la 19 January 2021 - 12:50 PM, a spus:

Da, de vaccin anticovid vorbeam eu si Adi, dupa ce au inceput cu cei din linia intai, acum se continua cu bolnavii cronici si persoanele de peste 65 ani, parca :tongue3: ., adi a nu stiu exact varsta. Asta e programarea mea, online, facuta de sot. Dar ca platforma de programare are muuuulte erori, merge greu si trebuie rabdare multa. Sunt inca multe probleme gen, nu mai sunt locuri sau te programezi dar nu e gata centrul unde faci vaccinul, sau nu apari ca bolnav cronic, sau pur si simplu nu merge site-ul. Dar cu rabdare, reusesti, iata programarea mea cum apare:

Wow, este super ca te poti vaccina totusi atat de repede. Cum ziceam aici merge incet, lumea e suparata rau pe guvern din cauza asta, s-a cerut la un moment dat chiar demisia primului ministru si a ministrei sanatatii. Bravo Romania!

Vezi postareaadi_edi, la 19 January 2021 - 12:57 PM, a spus:

Da, despre vaccinul anticovid vorbeam.
Uite aici se fac programarile.
https://vaccinare-co...-si-raspunsuri/

Blackie, cred ca ti-e dor de iarna de la Ottawa, cica in weekend au fost peste 20 cm de zapada :D .
Alpha, asa e cu starea vremii, la inceput ma intrebam si eu ce naiba nu au un singur cuvant pentru un fel de precipitatie =)) . Si cu asta mi-am adus aminte de buletinul meteo de la sfarsitul Telejurnalului de pe vremuri, mai tineti minte cand arata harta Romaniei alb-negru si cu indicatorul :lol: ?

De zapada da, mi-e dor. De temperaturile alea sub -20 zile in sir, nu prea. As mai avea vreo 2 ierni de "rasfat" din asta si ma intorc la iarna adevarata.
brain loading....please wait....

#46438 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 January 2021 - 03:48 AM

la noi in județ se vaccineaza in prima etapa rezidentii din casele de batrâni si personalul aferent, lucratorii din sănătate care au contact direct cu pacienții (inclusiv cei din clinici), cei peste 70 de ani incepind cu cei peste 80 descrescator in intervale de 5 ani si membrii ai anumitor comunitati aboriginale unde impactul contagierii in comunitate este crescut

#46439 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 20 January 2021 - 06:02 AM

Neatza, vine cineva la micul dejun? Aseara ascultam la tv ca in Norvegia vor sa schimbe strategia de vaccinare, ca au vaccinat multe persoane in varsta cu boli in stare terminala si care au murit dupa vaccinare, ceeace a speriat multa lume. Poate sunt nebuna, dar la ce vaccinezi persoane bolnave in stadii terminale? Ca alea oricum nu au sanse de supravietuire si efectiv nu le ajuta acest lucru! Eu una ma gandesc de multe ori ca as vrea ca eutanasierea in stadiu terminal sa fie aprobata, este chinuitor si pentru bolnav si pentru familie si spun asta din proprie experienta, cu tata! Dar sa fim putin mai optimiste, astazi sunt doar -8 grade si se anunta o incalzire rapida pentru zilele urmatoare,

Deci, vine cineva?

Fisiere atasate

#46440 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 20 January 2021 - 06:18 AM

Mai degraba midnight snack pentru mine , dar sunt prezenta :tongue3: - dar nu pentru mult timp, iau un croissant =)) si ma bag la plapuma :lol: . Am vrut sa te intreb ce faci la ora asta, dar de 2 zile m-am trezit si eu la 5 dimineata...

Arata acest topic

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2320
  • 2321
  • 2322
  • 2323
  • 2324
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul