Aici am zapada pentru toata lumea asa ca cine nu are sa vina sa ii dau.
Iarna trecuta abia am vazut zapada iar iarna asta am facut si un iglu ca sa se mute copilul acolo

Spuneau la radio ca astazi iar o sa ninga dar mai putin, poate pana in 5 cm. Si e frig cu temperaturi negative si saptamana viitoare iarasi precipitatii. Ori ne bucuram de anotimp ori nu!
Frumoase seturile alea de castroane dar cam scumpe mi se par.
Eu am fantezia ca intr-o zi sa merg la un magazin de profil si sa imi i-au un set complet: farfurii, castroane, cani, linguri, furculite, cutite- tot, tot. Sa fie frumoase si de calitate si sa ma tina pana la adanci batraneti!
De cand am plecat din Romania numai farfurii si tacamuri desperecheate am. Ca la inceput eram numai noi doi si "nu ne trebuia" asa ca am mers la Ikea si ne-am luat fix cate 2 farfurii si 2 castroane de caciula. Apoi ne-am mai impprietenit cu unii si altii si am inceput sa chemam musafiri asa ca am mai luat cate 6 farfurii mai mici si mai mari si apoi ne-am mutat la casa noastra si am mai spart cate ceva, am mai luat cate ceva.
Nu mai spun ca la cani am toate marimile si modelele.
Am o amica rusoaica care iubeste ceaiul si m-a dat pe spate cu setul ei de cesti cu farfuriuta si cu setul de lingurite de argint - toate primite cadou de nunta si aduse din Rusia.
Mda. Poate cand s-o insura baiatu' si oi mai scapa de datorii si obligatii