Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4781 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 September 2011 - 03:55 PM

E-un curcubeu de frumusete si gust in borcanele-alea!
Pe care l-a pus Bub?Imagine postata

Agelico, ce-ti mai fac printesele? cum se mai simt azi? Dar tu?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4782 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 September 2011 - 07:48 PM

Ma fetilor',is disperasion....Nush ci sa ma mai fac maa!!
Is' puse de bubulet normal,sa vede...Ma' nu sta o secunda fara mine ma',nu mai stiu ce sa ma fac,nici cu bunicii nici cu tac-su' nika ma'... :angryfire:
Azi era cu calculatorul la purtator' ,pe cartoon desenele lui favorite cu scoobi,tac-su se barbierea in baie activitatea lui + bub' favorita,ce fac eii ca barbatii amandoi si am zis sa ma furisez si io' pan la chiosc la scara, cobor cu liftul,dau banu' iau restu= 5 min. top'...Cucu' il auzea tot carteru' ffaattaa!!! cuuumm raggeeaa:''mmmaammiiii!!!'''''mmmaaammiii mmmeeuu!!''pfuuoai ma trecura tati apili',l-am sunat de pe mobil pe fix,nu putea vb. de sughitzuri....Nici nu va mai obositi sa-mi scrieti,ca mi-ati spus ca-i prea alintat si etc.,fiindca stiu...
Gresit,gresit,gresit,voi sa nu faceti ca mine,niciodata,niciodata,niciodata,mmaaii!!!

#4783 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 September 2011 - 07:55 PM

Geaninoooooooo, cand isi gaseste dragutza, ii trece doru' de mamutza :angryfire: , dar mai ai de tras pana atunci.

#4784 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2011 - 08:05 PM

Vezi postareastella, la 04 September 2011 - 07:55 PM, a spus:

Geaninoooooooo, cand isi gaseste dragutza, ii trece doru' de mamutza =)) , dar mai ai de tras pana atunci.

Stelino' stiu eu ca mi-ai zice tu vreo 2 tare de bun simt si intemeiate dar nu indraznesti,e prea alintat fata,vb. ta daca da ochii aia peste cap ,leashna' tata familia si-i face pe plac... :angryfire: Sunt si eu de vina ca trebuia sa ma implic mai mult in puii mei,da' acu ce sa fac?!,...joc cum imi canta?!!...Eii na'!...gasesc io' ac de cojocu' lui'...sa inceapa gradinita si tac-su' serviciu... :105:
Buueeii! Astia miccii nu e prosti de loc,stie sa speculeze momentu' de numa',nu va lasati pacaliti ca nu-i de joaca,pe bune'... :help:

#4785 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2011 - 08:24 PM

UUff! Ca m-am racorit..... :help:
Acum vreau sa vi-l prezin pe domnul Bello! Tare frumos si cuminte si destept,nevoie mare...

Fisier atasat  SAM_0603.JPG (63.89K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  SAM_0604.JPG (65.22K)
Number of downloads: 1
Eu nu-s prea prietena cu plantele si animalele,dar asta e deosebit ,trebuie sa recunosc :angryfire:

#4786 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 04 September 2011 - 08:43 PM

Vezi postareastella, la 04 September 2011 - 08:45 AM, a spus:

Buna dimineata.Sanatate la mari si mici. Lizu cat mai ai pana la nastere?
Eu am purces la facut mancare. fiocco a incercat in toate felurile sa ma trezeasca in zori de zi, dar nu am cedat...m-a trezit tel in schimb :angryfire:

30 de zile si abia astept sa beau o cafeluta! Cred ca o cer imediat dupa!
Imagine postata
Imagine postata

#4787 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 September 2011 - 09:05 PM

Geanino, orice învat are si dezvat! Eu îti spun din experienta proprie.
Asa a fost si Denise cît era mititica. A crescut doar cu noi, obisnuita cu mine 24 din 24, clar ca i-a fost greu cînd a trebuit sa stea cu bunica-sa olecuta, sa putem si noi fugi la un bal, hahahaha! La un bar =)) Odata, de doua ori, de cinshpe, si cîndva se termina cu ragitul! Trebuie ceva nervi si rabdare. Iar rabdarea asta trebuie sa vina de la vinovatul principal, adica de la tine. Tu trebuie sa fii aia care pune punct. Atîta timp cît tu nu esti pregatita sa lasi, nici el nu o va face. Tie îti cade mai greu, crede-ma! El rage cu lacrimi de crocodil si vocifereaza din gura de sarpe, iar tie îti sîngereaza sufletul! Si panicata, ca o mama (ne)buna ce esti :help: , pui repede mîna pe telefon sa-l suni, sa-l linistesti, sa-l asiguri ca în 2 secunde si trei pasi esti la etaj, chiar si fara lift... ca ala e prea încet fata de viteza cu care percuteaza o mama care trebuie sa sufle bubuletului :angryfire:
Cum ziceam, o zic din experienta, si functioneaza doar daca ramîi... consecvent! :105:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4788 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2011 - 09:13 PM

Vezi postareaMaya, la 04 September 2011 - 09:05 PM, a spus:

Geanino, orice învat are si dezvat! Eu îti spun din experienta proprie.
Asa a fost si Denise cît era mititica. A crescut doar cu noi, obisnuita cu mine 24 din 24, clar ca i-a fost greu cînd a trebuit sa stea cu bunica-sa olecuta, sa putem si noi fugi la un bal, hahahaha! La un bar :P Odata, de doua ori, de cinshpe, si cîndva se termina cu ragitul! Trebuie ceva nervi si rabdare. Iar rabdarea asta trebuie sa vina de la vinovatul principal, adica de la tine. Tu trebuie sa fii aia care pune punct. Atîta timp cît tu nu esti pregatita sa lasi, nici el nu o va face. Tie îti cade mai greu, crede-ma! El rage cu lacrimi de crocodil si vocifereaza din gura de sarpe, iar tie îti sîngereaza sufletul! Si panicata, ca o mama (ne)buna ce esti :105: , pui repede mîna pe telefon sa-l suni, sa-l linistesti, sa-l asiguri ca în 2 secunde si trei pasi esti la etaj, chiar si fara lift... ca ala e prea încet fata de viteza cu care percuteaza o mama care trebuie sa sufle bubuletului :help:
Cum ziceam, o zic din experienta, si functioneaza doar daca ramîi... consecvent! =))

Bubuletul ca bubuletul,da' nu ma pot desprinde de ala maroiu (21 de ani),=1000 de telefoane ,gen= unde iesti' acum?!...mmhhhmm ...peaici'...zi-mi ezact' locatia....hhhmmm...cutare... io' = cu cine iesti'?!...etc,etc,etc,...el,la un moment dat,Mama ''TE ROG FRUMOS''...
Nu cred ca voi fi pregatita niciodata 'sa(-i) las''...
Atunci de ce ma plang?! Stiu ca mi-o merit,dar imi place sa ma plang... :angryfire:

#4789 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 September 2011 - 09:16 PM

Vezi postareaGeany, la 04 September 2011 - 09:13 PM, a spus:

Atunci de ce ma plang?! Stiu ca mi-o merit,dar imi place sa ma plang... :angryfire:

Pai atunci... plînge-te :help:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4790 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2011 - 09:26 PM

Vezi postareaMaya, la 04 September 2011 - 09:16 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 04 September 2011 - 09:13 PM, a spus:

Pai atunci... plînge-te =))

Ma plang,ma plang,cat incape.... :help: :105:

#4791 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 05 September 2011 - 12:59 AM

Lizura eu beau cafea, nu beau mai mult de 1 pe zi si aia dimineata. nu mereu.
culmea e ca la sara nu am mai putut bea deloc, imi placea mirosul dar nu puteam sa o beau.nu afecteaza cu nimic daca bei cu moderatie. ia citeste cate iti spun ca ai voie, pana la 3 pe zi :angryfire:....

de ce te-ai oprit din baut??

#4792 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 05 September 2011 - 04:59 AM

Vezi postareaAngel, la 05 September 2011 - 12:59 AM, a spus:

Lizura eu beau cafea, nu beau mai mult de 1 pe zi si aia dimineata. nu mereu.
culmea e ca la sara nu am mai putut bea deloc, imi placea mirosul dar nu puteam sa o beau.nu afecteaza cu nimic daca bei cu moderatie. ia citeste cate iti spun ca ai voie, pana la 3 pe zi :angryfire:....

de ce te-ai oprit din baut??

Sincer mi-a fost teama sa nu devina agitat, nu am vrut sa ii solicit inima.
Recunosc ca de cite ori am avut examene am bagat cappucinno.
Apoi ...eu am alta boala...imi plac cafelutele tari, excesiv de tari si am zis ca poate e mai bine sa ma opresc.
Ce am in gind de cind am ramas insarcinata? espresso, vin alb si sushi:))
Imagine postata
Imagine postata

#4793 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 05 September 2011 - 05:05 AM

te inteleg perfect, la prima si eu am sistat tot.
un pahar de vin la saptamana, mai ales alb nu face nici un rau. sushi poti face tu fara carne(daca iti arde de bucatareli :angryfire:), eu imi fac doar cu castravete si avocado cand ma paste pofta tare.

cafeaua nu face copilul mai agitat :help:....cantitatea bauta insa il solicita si pe al ca ingurgiteaza cu mama in acelasi timp.

oricum, ma ai putin. ai sa vezi ca nu o sa mai ai poftele astea dupa ce nasti pt ca le a la indemana. ca si la cura de slabire =))...cand nu poti manca ceva ai vrea tot timpul acel lucru :105:

eu am carantina in casa. l-a palit si pe mister de dimineata. zace si el. mie mi-e inca greata ca lumea, orice miros ma face sa mor. beau cola fara zahar cu inghitituri mici, rece rece. am de spalat si dezinfectat la greu. am terminat sus, acum scot si din masina :P

off

#4794 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 September 2011 - 07:30 AM

of of Mirela , sa treaca asta cat mai repede. Lizu, si eu am beut cafea. intreaba pe dr daca e problema.
Geaninooooooooo , nu fi mama posesiva :angryfire: daca poti. eu una nu-s ; cand am ramas insarcinata, mi-am dorit /("programat" in cap)sa am un
copil independent etc etc...si e asa cum se zice..atentie la ce-ti doresti ca se poate indeplini. fiimea e extrem de independenta si voluntara .
la 21 ani e major , major asa ca azi e Mamaaaaaaaaaa te rog...dar risti sa fie mai drastic mai coloshea :help:. nu e nici o critica , nici nimic, doar o constatare .
o zi faina si o buna saptamana tuturor. aici plouaaaaaaaaaaaaaaaaaa si e mohorat.

#4795 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 05 September 2011 - 08:00 AM

nici eu nu sant o mama ce le cocoleshte, nu pot sa fiu asa. Sara e mai atasata de mine dar nu sa nu stea fara mine.
si eu am vrut sa le obisnuiesc mai independente si vad ca sant. le las sa mai gandeasca si cu capul lor si le spun si ce as vrea eu. nu de multe ori vin si zic: you were right mum!

nu esti defecta geany numai ca o sa fie mai greu sa-si deschida aripile. trebuie sa invete ca nu poti fi cu ei 24/24 sa-i protejezi. intarca-l putin cate putin de tine :angryfire:...azi 15min, maine 30min si ai sa vezi ca isi revine.

#4796 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 05 September 2011 - 08:16 AM

'Mneatza!

bine ca nu tre' sa vorbesc , de scris mai pot , inca :angryfire: : Nu mai am voce deloc. Am sunat la servici ca stau acasa , n-are rost sa merg ca azi am clase de nebuni. Aseara mi-am tot facut planul ca le scriu pe tabla , dar...neh , nu merge.

Am dormit cu ceapa-n camera ca sa pot respira.

de la fii-mea mi se trage. E fata strangatoare , aduce de pe la cresa toate =)) , si e si darnica , le da la ma-sa mai departe. Si ea tuseste si e ragusita , sa o vedetzi cum bombane ragusita , e o dulce !!!

Pe mine ieri m-a prins si ploaia , fara umbrela , veneam de la vot totzi 3. Ea are plastic la carutz , noi nu :help:. Vin acasa , suna tel si , io , nebuna , in loc sa ma schimb , ma pun la barfa cu prietena mea juma de ora! Abia apoi m-am schimbat!!!!

Merg la dr sa vad ce zice. Dupa ce iau fata de la cresa o duc si pe ea sa o asculte la plamani. I-am pus supozitoare de tuse , sunt pe baza de plante ., iedera , cred.

Apropos prietena mea ( si apropos de ce zice Geany :105: ). Prietena mea are o bubulina cu 2 luni mai mica decat a mea. Cand face fata 1 an tre sa mearga la servici. Lucreaza la spital la birouri. S-a facut luntri si punte pana a primit loc löa cresa spitalului ca sa aiba fata langa ea si ce-mi zice acum vreo luna?

Auzi , io nu cred ca pot sa o dau!!!

Pai fata e la 50 m , 100 de m de ea...poate sa o vada in orice pauza...si ea NU POATE!

Si mie-mi vine sa plang dimineatza cand o las pe Elena la cresa , pt ca ea NU PLANGE, ea nici nu sta locului sa-i dau papucii de casa , o taie inspre grupa ei la copii si cu o mana faca PA !!!!! Asta ma face sa plang !

#4797 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 September 2011 - 08:34 AM

Vezi postareaMutti, la 05 September 2011 - 08:16 AM, a spus:

Asta ma face sa plang !

ba sa fii bucuroasa ca s-a adaptat atat de repede! crezi ca ti-ar fi mai bine s-o lasi plangand ? tot fata mamei este si tot pe tine te iubeste cel mai mult.

#4798 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 05 September 2011 - 08:56 AM

Vezi postareamoatza, la 05 September 2011 - 08:34 AM, a spus:

Asta ma face sa plang !

ba sa fii bucuroasa ca s-a adaptat atat de repede! crezi ca ti-ar fi mai bine s-o lasi plangand ? tot fata mamei este si tot pe tine te iubeste cel mai mult.

:)

#4799 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 September 2011 - 08:59 AM

Vezi postareamoatza, la 05 September 2011 - 08:34 AM, a spus:

Asta ma face sa plang !

Asa e..

#4800 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 September 2011 - 09:03 AM

ete la ele, mamele de fete!

al meu se duce la tat'su dupa bani si la mine cand are pb de corason. da' n-a fost niciodata un lipicios, seamana cu mine. ca tat'su de ducea si la patruj' de ani sa mai suga oleaca de tzatzica de la ma'sa.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul