a fost doar vint citeva minute, dar am studiat sectiunea si avea niste gauri si am gasit si niste insecte inauntru
e jale cu parazitii astia daca nu dai nimic
sint niste gindaci care maninca frunzele copacilor de le fac ferfenita, alti viermi care maninca virfurile gardului viu
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 07 July 2025 - 04:09 PM
Adriana, la 07 July 2025 - 11:20 AM, a spus:
a fost doar vint citeva minute, dar am studiat sectiunea si avea niste gauri si am gasit si niste insecte inauntru
sint biste gindaci care maninca frunzele copacilor de le fac ferfenita, alti viermi care maninca virfurile gardului viu
sint biste gindaci care maninca frunzele copacilor de le fac ferfenita, alti viermi care maninca virfurile gardului viu
Si eu ma lupt acum cu Japanese beetles, vin cu sutele si fac frunzele dantela. Vad ca prefera in special visinii, ciresii, prunii, uneori si piersicii dar mai putin, iar de meri nici nu se ating. Ieri eram fericita ca mi-a inflorit in sfarsit prima regina noptii pe care am crescut-o din seminte obtinute cu greu si bibilite mult ca nu voiu sa creasca. Iar azi noapte cand am iesit sa o miros si sa ma bucur de parfumul ala unic, am gasit un gandac din asta pe ea, ii mancase deja 3 petale

Ma duc la "Florile mele" si la gradinarit sa pun cateva poze.
brain loading....please wait....