Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4861 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 September 2011 - 09:39 AM

Geaninooooooooooo, m-ai zbart :P...dar bre e musai sa duceti flori?? aici la scoala primara cand se termina cu o profa si nu o mai aveau, eventual toti parintii puneau un ban si luau un cadou comun gen carte de arta etc...eu veci n-am dus flori la scoala :D .
Mirela, ia sa fac si eu o zupa de rosii , ce idee buna. fac o prajitura(tort) de mere, ca m-am ajuns am mere din copac :D

#4862 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 September 2011 - 09:52 AM

Baii! Ii jale cu mini' in ultima vreme,aud si pricep 2 din 1 si numa ce-mi convine :D O fi grave?! :P Eu stiam ca scoala incepe pe 15 ,15= joi ,gata,asa aveam eu fixat pe ''cretina'',ce mai behaie astia pe la tv. trece pe langa mine ca migu 21',n-am io' treba...Noroc de mama ca mi-a zis:''Fatttaa,luni,ii scoalaaa...mmaa!!''' :D

#4863 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 11 September 2011 - 10:16 AM

geany nu esti singura. anul trecut noi am dus-o pe Ada la scoala cand nu incepuse :D...adica 2 zile mai devreme :D...de ras am fost cred, nu era nimeni acolo.

se mai intampla. noua nu ne spusese nimeni ca se decalase. asta e.

nici la noi nu se duce nimic...la sfarsitul gradinitei i-am luat noi ceva educatoarei ca am vrut noi, ceva ce o sa-i aminteasca de Ada. si ea a luat elevilor cate o carte si a scris o dedicatie pe ea :P...mi s-a parut super frumos gestul. dar stiu cum duceam si noi flori la scoala, era chiar o mandrie.

#4864 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 11 September 2011 - 10:57 AM

Fetelor, va salut si va doresc o duminica frumoasa si eu. Am lipsit - vacanta, fara conexiune, fara computer. Apoi am revenit in Praga si inceput lucrul, o saptamana infernala si nici urmatoarea nu se prefigureaza prea usoara. Am mai intrat seara si am citit pe ici-pe-colo dar nu am apucat sa mai scriu nimic.
Din fericire aici a fost un weekend frumos, sper sa nu fie si ultimul asa ca ne bucuram cat mai putem de caldurica si soare stralucitor.

Am si eu o intrebare la fetele din Ro. In octombrie trebuie sa ajung in Bucuresti la nunta unui prieten foarte bun. Cum se mai procedeaza acum, se da cadou? Se da dar in bani? Cam cat se da? (Eu nici cand eram in tara nu am fost la nunti asa ca nu am experiente de genul asta :D.

#4865 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 September 2011 - 11:04 AM

Asmera, depinde de nunta! Daca ti-s prieteni buni, cel mai bine-ar fi sa-i intrebi ce-si doresc.Acum, depinde si de localul unde are loc evenimentul (cat de "cu fitze" e, cat costa tacamul...)
Daca-si doresc un cadou, poate vor ceva mai deosebit, ce nu se gaseste pe-aici...
Eu asa procedez: intreb! Daca-i de obligatie, intreb cat e tacamul si dau cam 100 ron peste tacam (ex: 150 ron tacamul+100 ron=250 ron)
Dar intreb!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4866 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 11 September 2011 - 12:32 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 September 2011 - 11:04 AM, a spus:

Asmera, depinde de nunta! Daca ti-s prieteni buni, cel mai bine-ar fi sa-i intrebi ce-si doresc.Acum, depinde si de localul unde are loc evenimentul (cat de "cu fitze" e, cat costa tacamul...)
Daca-si doresc un cadou, poate vor ceva mai deosebit, ce nu se gaseste pe-aici...
Eu asa procedez: intreb! Daca-i de obligatie, intreb cat e tacamul si dau cam 100 ron peste tacam (ex: 150 ron tacamul+100 ron=250 ron)
Dar intreb!

Merci, Zoazo, si eu m-am gandit sa intreb. El imi e prieten, unul dintre cei apropiati si putini. Nunta o fac la Corbeanca si desi am vorbit prin Mai, nu imi mai amintesc neam cat mi-a spus ca era tacamul....

#4867 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 11 September 2011 - 05:14 PM

Septembrie...
(Nu s-ar spune dupa termometrul care la ora 18 arata + 30 de grade Ţelsius)

Septembrie...
Despielitam nuci tinere si mancam miejii albi cu struguri oragsmici :)
OK. Organici.
Soiul - de streasina.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#4868 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 September 2011 - 07:18 PM

Da' ce melancolic devenishi, Shefu(u-u)!
Las' sa mai fie vara, ca de frig ne-om satura!
Luati cu must, ca-i vremea lui.Si merge cu miejii albi!
Fisier atasat  must.jpg (108.63K)
Number of downloads: 0

#4869 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 September 2011 - 07:25 PM

dau regat contra nuci tinere că urmăresc o livadă de nuci de vreo patru ani şi n-am văzut încă nici o nucă, nici tânără, nici la vârsta a treia

#4870 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 September 2011 - 07:47 PM

Ba si eu mancai zilele astea nuci tinere, cumparate in piata ...scump, da face :) ( peste 7 iuroi pe kila de nuci ude si grele )

#4871 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 11 September 2011 - 11:16 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 September 2011 - 07:18 PM, a spus:

Da' ce melancolic devenishi, Shefu(u-u)!
Las' sa mai fie vara, ca de frig ne-om satura!
Luati cu must, ca-i vremea lui.Si merge cu miejii albi!
Atasament must.jpg

Auleu cu asta m-ai livit in suflet! Ma duc sa cumpar struguri sa fac si eu o cana asa striviti modernist cu pistilul de la mojar.
Imagine postata
Imagine postata

#4872 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 11 September 2011 - 11:19 PM

Vezi postareaArmina, la 11 September 2011 - 10:57 AM, a spus:

Am lipsit - vacanta, fara conexiune, fara computer. Apoi am revenit in Praga si inceput lucrul, o saptamana infernala si nici urmatoarea

Armina amin! Nu pot sa cred ce imi aud urechile, ce imi doresc si eu asa o vacanta! Bravo inca o data! Fara computer si conexiune la computer!
Imagine postata
Imagine postata

#4873 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 September 2011 - 07:38 AM

Buna dimineata si o saptamana faina. la mine ploua si s-a racorit ghinisor.

#4874 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 12 September 2011 - 07:42 AM

Vezi postareastella, la 11 September 2011 - 07:47 PM, a spus:

Ba si eu mancai zilele astea nuci tinere, cumparate in piata ...scump, da face =)) ( peste 7 iuroi pe kila de nuci ude si grele )

iashte bune si asa...aici ioc.
Imagine postata
Imagine postata

#4875 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 12 September 2011 - 07:52 AM

Vezi postareaLizura, la 12 September 2011 - 07:42 AM, a spus:

Ba si eu mancai zilele astea nuci tinere, cumparate in piata ...scump, da face =)) ( peste 7 iuroi pe kila de nuci ude si grele )

iashte bune si asa...aici ioc.

la fel ca la tine. eu nu am vazut nici macar un nuc, ce sa vb de nuci verzi?..iar cele uscate sant extraordinar de scumpe :(

#4876 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 12 September 2011 - 08:01 AM

si eu zic ca face.
La noi face :( sub 2 Euro kg, nucile noi ...regular, iar cele babane, tot crudutze, costa sub 3 Euro, dar si lefurile pastreaza proportia.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#4877 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 12 September 2011 - 09:20 AM

'mneatza , lumeeeeeeeeeeeee!

Iar a inceput o saptamana de lucru!
Azi am ore numai de la 9.45 dar deh...fii-mea n-a mai avut somn de la 6.00. Asa ca-s pe baricade de mult =))

Am pus deja un muschi de porc umplut la cumptor , e gata , trebuie numai incalzit la amiaza si am facut si o salata de cartofi ( retzeta noua , cu sunculitza si ceapa calitza :( )

Pana la 15.00 am ore azi.

Azi noapte cine dezghetza lada frigorifica? Ia ghicitzi? :( A scapat , cred , terorista in camara ieri si a oprit-o. Are butonul jos in fatza ,pe usa. Aseara era foarte rece gresia....ma uit la lada , usa-nchisa : ( am crezut ca lasasem usa deschisa). O deschid........la inceput nu observ nimic. O inchid la loc...peste o ora simt iar gresia rece si mai uit mai atenta!!!!!!!!!!

Am scos tot si am pus in cealalta . Noroc ca am avut loc. Niste pungi de ghebe n-au incaput , dar azi poate ca o pun de o zacusca. Sa vedem ce legume gasesc la turci.

#4878 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 September 2011 - 12:44 PM

Ziua buna! :(
Oameni buni a inceput scoala !!! (Buna dimineata Geany,da-ti 2 palme si trezeste-te :( )

Bubuletul a plans dupa mine si tac-su cand l-am lasat in clasa cu ''doamna'',cel mare 20,(pe 21)de ani,nu (in sensul ca nu a plans ) :P

M-am tinut iar de prostii,am fost ieri la gratar,poate vin mai tarziu cu boze',facut ceafa de porc,piept de porc,carnati semiafumati,mici,bere si hamsii cumparate,la urma in jar,am copt vinete,gogosari si ardei,asa ca azi salata de vinete,si salata de gogosari si ardei copti,cu o tocanita de cartofi cu afumaturi.Pt. maine sotul vrea fasole prajita cu afumatura cu muraturile cele picante.

Ce ma bucura pe io' :( A inceput ''la prova del cuoco',maaa!! pe talieni''' =)) Deja am vazut un strudel benga pere cu ciocolata,si foaia mi-a amintit de placinta Laurei Laurentiu,pus foaie penelat cu unt (Laura cu untura) si facut straturi,tre' sa fac,tre' sa fac',tre' sa fac' =)) :(

In fine nu-mi vine a crede ca e adevarat :(

#4879 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2011 - 02:35 PM

Sal'tare!
Ce nu-ti vine sa crez, Geanny? C-a inceput scoala, c-a plans Bubu (zi-i ca daca mai plange, ma supar pe el.E baiat mare acum!)C-au facut aia strudel cu pere si ciocolata?
Io nu mai pot face nimic la cuptor.Ieri am reusit de i-am rupt usa.Imagine postataNorocul meu ca era de-ala vechi.A zis Stefan ca-l repara...saptamana viitoare, sa ma potolesc cu coptul si pozatul.Imagine postataImagine postata
In stadiul in care e, pot face doar bezele.Si cum astea nu mi-au iesit NICIODATA...mai bine NU!Imagine postata

#4880 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 September 2011 - 02:35 PM

La mine nucile face azi 0 centi si dureri de spate...ca ne-am spetit eu si cu o mana de copii sa facem curatenie in biotopul scolii...unde se afla si 6 meri si un nuc. Azi am cules nuci de pe jos, o sacosa plina. Cine doreste, cine pofteste?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou