geany sa va fie de bine iesirea. in curand incepe sezonul si la mine, numai pe-afaa stam si gratare non stop.
uma sa-ti traiasca finul/a sau finii (sant gemenii?)...cum ii cheama?...
eu azi am facut piata dimineata(atasez poza imediat) si dupa m-am pucat de curatenie. avem treaba zilele viitoare si mi-e urata casa murdara, parca ma deprima zau!

...asa m-am linistit nitel.
am pus in pots plantele ce mi le lua soata de ziua mea, sant plante de interior care mie imi plac mult, nu stiu daca sant si pe alte meleaguri sau doar aici. va pun poza daca santeti curioase
am spalat baile sus (inclusiv a fetelor ca aveau pasta de dinti lipita si pe faianta nu alta)...aspirat, schimbat lenjerii, jucarii la locul lor(astea au facut fetele)
ce mai, furnica am fost azi.

am facut si o supa de rosii cu fidea (din rosii proaspete). cum miroseau cand le dadeam pe razatoare
acuma o sa le fac niste carnati (Adei mai mult ca ea nu serveste supa decat japoneza dom'le, e culmea copila asta), dus si la Tv...e aproape 17 la mine....pe la 18 masa, baie fetele si gata
de maine o iau de la capat
am luat banane ca erau doar 5.99 kg...pana acum au fost 15$ din cauza inundatiilor de aici

...Ada e fericita peste poate