Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5021 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 09:32 PM

Daniella, am fost in vacante cu fetitele de cand erau mici amandoua. De cand facuse 3 luni aia mica si alaptam,ne-am descurcat f bine. Apoi ultima data am fost in Europa pt 3 saptamani(luna iunie) in tari diferite, am schimbat multe avioane, am fost in Franta, Italia si Spania si tot ne-am descurcat.

Eu nu trebuie sa stau sa ma joc cu fetitele, ele se joc in legea lor..nici nu prea vrea sa intervin, doar cand isi mai aduc aminte de mine.Este mai multa munca cu 2 dar te obisnuiesti , asa cum te obisnuiesti si cu un copil..

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5022 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 09:34 PM

Eu am mancat bulcute facut dintr-un aluat cu ceapa si mi-a trecut de gogosi, dar mai vad maine :angryfire:
Stiti rete de naut verde?

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5023 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 September 2011 - 09:41 PM

Vezi postareaOana S, la 21 September 2011 - 09:32 PM, a spus:

Daniella, am fost in vacante cu fetitele de cand erau mici amandoua. De cand facuse 3 luni aia mica si alaptam,ne-am descurcat f bine. Apoi ultima data am fost in Europa pt 3 saptamani(luna iunie) in tari diferite, am schimbat multe avioane, am fost in Franta, Italia si Spania si tot ne-am descurcat.
Eu nu trebuie sa stau sa ma joc cu fetitele, ele se joc in legea lor..nici nu prea vrea sa intervin, doar cand isi mai aduc aminte de mine.Este mai multa munca cu 2 dar te obisnuiesti , asa cum te obisnuiesti si cu un copil..
Pupici!!

asta dupa ce implineste aia mica 1 an, se pot juca impreuna... , nu? Pana atunci tot tb sa le veghezi, si dupa sa nu isi faca rau, sa nu ii dea una alteia cine stie ce sa manance etc. Pe asta mica (1 an) daca o las 1 min din ochi, ba se urca pe noptiera, isi trage dozatorul de apa peste ea, trage de cabluri, baga degetele pe la prelungitoare/prize ... , a scos capacul din perete de la o gura cu doze electrice ... etc ...
La tine e si mult mai usor ca stai acasa, dar eu sunt plecata la serviciu 10 ore de acasa si cand ajung sunt franta mai ales epuizare psihica...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5024 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 September 2011 - 09:42 PM

Vezi postareaOana S, la 21 September 2011 - 09:34 PM, a spus:

Eu am mancat bulcute facut dintr-un aluat cu ceapa si mi-a trecut de gogosi, dar mai vad maine :angryfire:

ce-s alea bulcute?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5025 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 September 2011 - 09:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 09:42 PM, a spus:

Eu am mancat bulcute facut dintr-un aluat cu ceapa si mi-a trecut de gogosi, dar mai vad maine :)

ce-s alea bulcute?

Or fi chiflute :) sunt cu ceapa,e destul pt. mine,asa ca ma bag :) (dupa cum stiti nu sunt mare fan dulciuri,da la sarat ,picant nu pot sa rezist :) )merge si c-o bere :angryfire:

#5026 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 September 2011 - 09:58 PM

Bre , da' se vede ca venii Daniella din conced , scrisaratzi , nu gluma.

Io-s la taste , imi pregatesc la lectzii.....

#5027 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 10:07 PM

Vezi postareaGeany, la 21 September 2011 - 09:49 PM, a spus:

Eu am mancat bulcute facut dintr-un aluat cu ceapa si mi-a trecut de gogosi, dar mai vad maine :)

ce-s alea bulcute?

Or fi chiflute :) sunt cu ceapa,e destul pt. mine,asa ca ma bag :) (dupa cum stiti nu sunt mare fan dulciuri,da la sarat ,picant nu pot sa rezist :drool: )merge si c-o bere :)

sunt chifle, ai dreptate. Sunt si eu inebunita dupa ele, au un gust parfumat de ceapa ca am bagat!!
ReteteFamilie.com

#5028 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 September 2011 - 10:15 PM

Vezi postareaOana S, la 21 September 2011 - 10:07 PM, a spus:

ce-s alea bulcute?

Or fi chiflute :) sunt cu ceapa,e destul pt. mine,asa ca ma bag :drool: (dupa cum stiti nu sunt mare fan dulciuri,da la sarat ,picant nu pot sa rezist :) )merge si c-o bere :)

sunt chifle, ai dreptate. Sunt si eu inebunita dupa ele, au un gust parfumat de ceapa ca am bagat!!

Cum am zis:''Io' ma bag!'' suna tare pe gustul meu :)

#5029 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 September 2011 - 10:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 09:14 PM, a spus:

Uma este foarte fain ca preotul a permis. Aici nu permit, ca as fi nasit si eu multi prieteni daca se putea.

Te referi la biserica ortodoxa romana? Ca stiu preoti care au acceptat si in Bucuresti...nu stiu exact pe ce baze se face, dar am cunoscuti care au fost nasiti de persoane ne-casatorite, cu aprobabrea preotului...
Eu nu intru prea mult in amanunte ca nu stiu regulile ortodoxiei asa ca daca preotul a zis ca e ok, atunci am zis ok si eu :)
A cat is a friend fur-ever !

#5030 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 10:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 09:41 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 21 September 2011 - 09:32 PM, a spus:

Pupici!!

asta dupa ce implineste aia mica 1 an, se pot juca impreuna... , nu? Pana atunci tot tb sa le veghezi, si dupa sa nu isi faca rau, sa nu ii dea una alteia cine stie ce sa manance etc. Pe asta mica (1 an) daca o las 1 min din ochi, ba se urca pe noptiera, isi trage dozatorul de apa peste ea, trage de cabluri, baga degetele pe la prelungitoare/prize ... , a scos capacul din perete de la o gura cu doze electrice ... etc ...
La tine e si mult mai usor ca stai acasa, dar eu sunt plecata la serviciu 10 ore de acasa si cand ajung sunt franta mai ales epuizare psihica...

Eu cand am nascut-o pe cea mica(Evelyn), fetita mare( jasmine) avea 1 an si 8 luni,tot i-am zis ca e bebe mic, sa nu o traga de manuta prea tare, tot vroia sa o pupe si nu-si dadea seama ca se sprijina de bebe..tot am avut grija ,apoi cand a mai crescut pe la 2-3 luni cand incepea sa dea din manute si piciorute, se juca si Jasmine cu ea, facea la fel, era interesata ce facea bebe...apoi tot asa...au inceput sa se joace impreuna, sa planga asta mica dupa Jasmine, dupa mine nu plangea deloc...ha,ha!! Orcum tot timpu ma uitam la ele. Mai mult Evelyn ii baga mana in ochi lui Jasmine, decat invers.. Apoi dupa 6 luni , aveam si mai mare incredere in ele doua, sa le las sa se joace ...
Orcum trebuie sa stai dupa ei pana la 2 ani, ca sunt rautaciosi nu asculta ca nu au voie la cabluri, pe masa...etc .Cu asta mica nu am treaba cum am avut cu cea mare, nu mai stau dupa ea sa nu puna mana la cabluri, a facut o data de 2 ori si apoi a 3-a oara nu a mai facut, ca vede si la sora-sa. E mai usor cu al 2-lra, ca se ia dupa primu si mai scapi de fazele prin care se dezvolt ei. Cu al 2-lea ai mai multa rabdare, faci lucrurile mai usor...nu mai esti nervoasa ca te trezeste, ca nu stiu ce nazbatie a facut...e altfel...esti pregatita...

Deci ...apuca-te de al 2-lea, se merita.

Pupici!!mai
ReteteFamilie.com

#5031 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 10:50 PM

Vezi postareaGeany, la 21 September 2011 - 10:15 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 21 September 2011 - 10:07 PM, a spus:

ce-s alea bulcute?

Or fi chiflute :) sunt cu ceapa,e destul pt. mine,asa ca ma bag :drool: (dupa cum stiti nu sunt mare fan dulciuri,da la sarat ,picant nu pot sa rezist :) )merge si c-o bere :)

Cum am zis:''Io' ma bag!'' suna tare pe gustul meu :)

am sa o traduc si ti-o voi da,ca nu am scapare :) sau mai bine o postez, sa vad cum au iesit pozele cu pragateala, ca am facut pe fuga, era si inourat afara, lumina artificiala nu ma ajutat prea mult..
ReteteFamilie.com

#5032 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 22 September 2011 - 01:08 AM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 09:14 PM, a spus:

Ralu pe toti care nu au frati am auzit ca au suferit, dar nu am beneficiat de prieteni sau joaca in comun, pt ca era dif de 6 ani. E super bine daca intre copii e doar o dif de 1-2-3 ani...asa cred eu...din proprie exp...

Pai tocmai d'aia... treci la treaba, ca daca se face diferenta prea mare nu-ti mai vine :)

Eu am o prietena care are serviciu full time, scoala part time (de 2 ori pe saptamana seara de la 6.30-9h30) si 3 copii in batatura (8 ani, 4 ani, 1.5 ani). Ce-i drept, nu se omoara ea cu bucatareala, adica face numai chestii simple si apoi are si un barbat care o ajuta, sta singur cu 3 copii, le da sa manance, ii spala, ii culca, in timp ce ea la universitate.
Mie cand mi-e greu la ea ma gandesc! Si cand barbate-miu se bate cu caramida-n piept ca barbat asa bun ca el nu mai gasesc, i-l dau exemplu pe sotul tipei (ce-i drept ca si al meu ma ajuta mult, nu pot sa ma plang!).

In ceea ce priveste impartitul sarcinilor, noi am impartit totul echitabil pana la copil. De copil ne ocupam amandoi, ori impreuna, ori pe rand, depinde care e mai fresh :drool: .
Cand copilul avea 1 an am inceput si eu servici si scoala asa ca a vrut, n-a vrut, i-am pus-o in brate si s-a ocupat. Reversul medaliei a fost ca la un moment dat fetita vroia numai cu taica-su!! Parerea mea e ca trebuie sa va ocupati pe cat posibil impreuna de cea mica, dar sotul trebuie sa fie in stare sa stea singur cu ea la nevoie (am o cunostinta care astepta nevasta sa vina acasa sa schimbe pampersul, ca el voma sensibilul!!).

Bafta!

#5033 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 22 September 2011 - 01:16 AM

Bueey, nu reusesc sa accesez mesajele! Poate nu fac eu ce trebuie?? :)

Ma duc in coltul drept de sus al ecranului, unde scrie numele meu de utilizator, dau click pe sageata si ma duc pe Mesagerie (unde scrie 0 nou). Fac click si in loc sa mi se deschida inboxul de mesaje mi se deschide profilul.

Cine ma poate ajuta?

#5034 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 September 2011 - 01:20 AM

eu n-am vazut gogosile geaninei si nici nu ma duc in urma sa le vad :)
daca nu se 'intampla' sa vina Sara nici eu nu ma bagam sa am 2 micute, asa ca diferenta de varsta.
dar ce bine e!...mai ales acum. Ada o dezbraca si intra in cada amandoua, o spala pe spate....ii da apa din frigider, o cara in spinare...sant ca una amandoua. sant f f unite si tot timpul impreuna. si la culcare se cuibaresc intr-un pat amandoua desi le pui separat, cand te duci sa verifici ele tot sant mutate :)

nu am avut gelozii din partea Adei...se si ciondanesc si de impung, se mai paruiesc...eu nu intervin decat rar. si le linistesc de obicei cam neortodox : o tragi de par, o sa te traga si ea sa vedem daca-ti place! o musti, o pun sa te muste si ea!...etc

aseara eram in cada (cu asistenta of course)...stateau pe podea si citea cea mare la cea mica si ne uitam cum se misca burta din stanga in dreapta. erau cu ocisorii iesiti din orbite ca vedeau bebe cum ridicau buricul in sus (cred ca de la apa se cunostea cum schimba pozitia in burta :drool: )

abia asteapta sa se vada ca lumea. ii spuneau lui tati de zor ce au vazut.

mai e 1 saptamana de scoala si au vacanta 2 saptamani. yupiii
abia astept vacanta mare, sa nu ma mai trezec cu noaptea-n cap :)

#5035 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 22 September 2011 - 01:22 AM

Vezi postarearalesu, la 22 September 2011 - 01:16 AM, a spus:

Bueey, nu reusesc sa accesez mesajele! Poate nu fac eu ce trebuie?? :drool:

Ma duc in coltul drept de sus al ecranului, unde scrie numele meu de utilizator, dau click pe sageata si ma duc pe Mesagerie (unde scrie 0 nou). Fac click si in loc sa mi se deschida inboxul de mesaje mi se deschide profilul.

Cine ma poate ajuta?

eu de obieci ma duc pe persoana careia vreau sa-i dau mesaj si asa dau :)
inca nu m-am prins cum se face altfel :)

#5036 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 22 September 2011 - 01:25 AM

Vezi postareaAngel, la 22 September 2011 - 01:20 AM, a spus:

mai e 1 saptamana de scoala si au vacanta 2 saptamani. yupiii
abia astept vacanta mare, sa nu ma mai trezec cu noaptea-n cap :)

auzi, dar sunt amandoua la scoala?

zi si mie cum imi accesez mesajele (vezi mesajul meu de help mai de sus)

#5037 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 22 September 2011 - 01:27 AM

nu, doar Ada este. Sara incepe in feb cand ziceam ca am si eu timp pt mine vine nr 3 :)

vezi ca ti-am scris. altfel nu stiu

#5038 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 22 September 2011 - 01:28 AM

Vezi postareaAngel, la 22 September 2011 - 01:22 AM, a spus:

eu de obieci ma duc pe persoana careia vreau sa-i dau mesaj si asa dau :drool:
inca nu m-am prins cum se face altfel :)

pai vroiam sa-ti dau reply la mesajul tau de ieri. l-am citit ieri in fuga si acu nu stiu unde sa ma duc ca sa fac reply pe el (neffind mesaj nou, nu mai apare pe ecran!)

#5039 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 22 September 2011 - 02:41 AM

Vezi postarearalesu, la 22 September 2011 - 01:28 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 22 September 2011 - 01:22 AM, a spus:

eu de obieci ma duc pe persoana careia vreau sa-i dau mesaj si asa dau :)
inca nu m-am prins cum se face altfel :drool:

pai vroiam sa-ti dau reply la mesajul tau de ieri. l-am citit ieri in fuga si acu nu stiu unde sa ma duc ca sa fac reply pe el (neffind mesaj nou, nu mai apare pe ecran!)

Normal ar trebui sa fie inca acolo -daca te duci pe Numele tau in dreapta sus, pe mesagerie, da click pe topic si-l accesezi. Asta in cazul in care nu l-ai "delete" :)
A cat is a friend fur-ever !

#5040 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 22 September 2011 - 02:44 AM

Vezi postareaUma, la 22 September 2011 - 02:41 AM, a spus:

[Normal ar trebui sa fie inca acolo -daca te duci pe Numele tau in dreapta sus, pe mesagerie, da click pe topic si-l accesezi. Asta in cazul in care nu l-ai "delete" :)

Problema mea e ca daca ma duc pe numele meu in dreapta sus si dau click pe mesagerie, nu mi se deschide mesageria ci profilul!

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul