Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5101 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 September 2011 - 01:08 PM

Vezi postareaGeany, la 23 September 2011 - 01:05 PM, a spus:

Cu placere Dani'! :) :)
Cat despre socrela risipitoare :) acum fructele si legumele sunt ceva mai ieftine dar la iarna ce te faci?!,ca dai falament' fata mea :scratch:

urasc sa arunc mancare!
vezi de ce esti tu in avantaj ca ai stat cu bub acs? nu are cin'sa te nierveze! faci ce crezi tu de cuviinta, draga mea!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5102 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 September 2011 - 01:17 PM

Daniela, fa cum faci sa ajungi acasa pe la 7-8 si sa gatesti pentru Bia pentru a doua zi - alta solutie nu vad. Pentru ea poate sa-si gateasca orice, nici o problema, dar pentru Bia lasa-i tu si scapi de nervi.

Si eu am ajuns la concluzia ca cu ai batrani nu te poti pune ca ei zic ca tine si fac ca ei :scratch: . Asta e, cu asta trebuie sa lucram si trebuie sa fim mai isteti decat ei :) ca sa ne atingem scopurile.

Poti gati in we si pune portii la congelator. In fiecare zi scoti de la congi si pui eticheta pe ele: asta pt pranz, asta pt seara. zic si eu...

#5103 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 23 September 2011 - 01:17 PM

Daniella , daca nu intzelege cand incerci sa-i explici , roag-o , de ex , sa o plimbe pe aia mica 2 ore , apoi sa o duca la joaca alte 2 ore...etc...lucrurile astea iau timp si nu mai apuca sa faca de mancare. Sau roag-o sa calce ceva...da-i perdele , haine de pat , mai stiu eu ce!!!

Si ai mei arunca mancare in Ro. Eu morrrrrrrr cand vad. Cumpara fratello nush cate feluri de mezeluri , apoi tata altele , apoi mama vede si ea ceva , cumnata la fel...si le pun una pest6e alta. DCam o data la saptamana fac curat si dau la caini. Ca deh , si ei tre' sa manca ceva! Dar sunca si salamuri?????????????

Io cred ca la unii li se trage de la faptul ca inainte nu aveam de nici unele. Unii am ramas cu sechele ( io am ramas cu adidasii si cu blugii , am nush cate perechi si tot cumpar :scratch: )

Si Maria are dreptate , gateste de seara. Si eu gatesc de seara pt Elena. cateodata chiar la 10. Aseara i-am facut ghivechi de legume cu ou , l-am lasat sa se raceasca o leaca , i l-am pus cu tigaie cu tot la frigi , azi o iau de la cresa , mergem acasa , pun tigaia pe foc 1 min si ii dau sa pape. Eu gatesc tot timpul cu o zi inainte pt ea. Si pt mancarea noastra de pranz cateodata. Bun , o salata fac atunci , urgent , dar ce mai e pe langa ea....

#5104 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:19 PM

Vezi postareaMutti, la 23 September 2011 - 01:17 PM, a spus:

Unii am ramas cu sechele ( io am ramas cu adidasii

ia-te de mana cu al meu :) , nici el nu se mai satura :scratch:

#5105 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 23 September 2011 - 01:22 PM

Pai , Maria , nush cum era la tine , dar la noi se faceau excursii la Orsova la Ocico sa luam :
  • guma
  • blugi
  • ciocolata
  • adidasi
  • tricouri cu scris :scratch:

#5106 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 September 2011 - 01:23 PM

Iubita eu ca eu dar sotul meu ,e f. strict si sever in anumite privinte,cu maica-sa nu se intelege deloc la treburi gospodaresti(acolo nu ma pricep,nu ma bag,ca e despre animale vie pamant care eu sunt complet pe dinafara deci nu stiu cine are dreptate,ce si cum se face corect si exact cand)despre bucatarie si treburi gospodaresti in casa nici atat,nu-i multumit decat cum gatesc eu mai ales pt. bub',iar mamei mele (desi ea oricum nu e disponibila ca inca lucreaza)cat de mult se inteleg si-i vrea binele nu o suporta sa-si bage nasul in casa la noi si in cratite,deci la mine ei vin doar ca si musafiri,bugetul cu un singur salar e destul de redus,dar macar avem liniste,ca sotul nu suporta ...
Cum am mai povestit mai demult eu am cunoscut in Italia o doamna f. bogata si singura fara mostenitori si care era cunoscuta pt. zgarcenia sa,nu arunca nimik,lua doar strictul necesar si recicla tot ce se putea,cand am intrebat-o de ce procedeaza asa mi-a raspuns f. simplu"eu am fost crescuta asa de care parintii mei care erau oameni simpli,si stiu ce inseamna lipsurile,sunt atatia infometati in lume ca e pacat sa ne batem joc'',si sincer am incetat sa o mai judec,ba chiar o admir :scratch:

#5107 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:32 PM

a fost foarte suparata ca ea nu vrea sa dea mancare copilului de la congelator, ca ea vrea sa-i faca ea proaspat in fiecare zi

#5108 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:37 PM

la mine acasa, mama facea mancare cu carne ciorba, felul 2 si desert duminica. Pana nu se terminau alea nu facea altceva. Apoi 1 fel usor pe miercuri, inca 1 pe vineri si aia era.
Hai ca iar m.am lansat in dedesubturi sorry :scratch: :) :)

#5109 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:40 PM

Vezi postareaGeany, la 23 September 2011 - 01:23 PM, a spus:

"eu am fost crescuta asa de care parintii mei care erau oameni simpli,si stiu ce inseamna lipsurile,sunt atatia infometati in lume ca e pacat sa ne batem joc'',si sincer am incetat sa o mai judec,ba chiar o admir :scratch:

idem, idem, idem!

#5110 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:40 PM

mai, femeia e unsa cu toate alifiile (mama acasa la sora-mea, zice: la fac la copiii cartifi prajiti; eu zic pai stii ca ea nu vrea sa le dea cartofi prajiti; ea raspunde: eah! de-aia nu mai pot eu! cand nu e ea aici eu le dau la copii ce le place :scratch: - asta ca sa intelegi cum gandeesc ei, astia mai in varsta).

tu pregateste seara mancare pe a doua zi pt Bea si la pranz te infiintezi acasa si ii dai tu. nu o sa-i convina dar asta e. ia incearca :)

#5111 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:53 PM

Maria ai dreptate! in ambele cazuri. O sa incerc pe sapt urm sa-i gatesc dimineata

#5112 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:55 PM

norocul mare al meu ca nu e mancacioasa
Noroc ca e rezistenta, nah nu a racit o data pana acum, slava Domnului!

#5113 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 01:57 PM

avantajele sunt: iubeste copilul, are grija de ea, nu o piede din ochi, nu bea/fumeaza (ca in cazul unei eventuale bone), e femeie tare buna! daca nu sta ea cu copilul, atunci cine?

#5114 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 02:01 PM

nu-i mai zi tu ce si cum sa faca pentru ca nu o sa te asculte veci :) , mi-a luat ceva timp pana m-am prins ca soacra mea intentionat nu asculta ce-i spun - nu o intereseaza si considera ca ea stie mai bine punct :)

asa ca daca vrei sa-i dai la fata sa manance x, te infiintezi la ora respectiva si ii dai. dar nici asa nu cred ca o sa ai mare succes, o sa se prinda si o sa-i dea inainte sa vii tu :scratch:

zic si eu ca tine, noroc ca nu e mancacioasa!

#5115 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 02:16 PM

Vezi postareaMariaSan, la 23 September 2011 - 02:01 PM, a spus:

nu-i mai zi tu ce si cum sa faca pentru ca nu o sa te asculte veci :scratch: , mi-a luat ceva timp pana m-am prins ca soacra mea intentionat nu asculta ce-i spun - nu o intereseaza si considera ca ea stie mai bine punct :)

da, exact! pana acum ii spuneam si ma si enervam in sinea mea, chinuindu-ma sa raman calma.

#5116 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 September 2011 - 02:23 PM

In locul tau sotul meu ar inebuni,la mine oricum e prea tarziu ca-s demult pe alee,asa ca faptul e consumat :scratch: :)

#5117 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 02:47 PM

si daca are boala cu gatitul :snorting: ... crezi ca o sa pot schimba ceva?

#5118 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 02:50 PM

Vezi postareaGeany, la 23 September 2011 - 02:23 PM, a spus:

In locul tau sotul meu ar inebuni,la mine oricum e prea tarziu ca-s demult pe alee,asa ca faptul e consumat :snorting: =))

deci pana sa innebuneasca el... ori imi iau o doza de rabdare si toleranta de aici pana la Bacau si inapoi, acceptand situatia, ori innebunesc eu ...
dar cum ziceau si fetele poate gasesc ceva solutii ...

#5119 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 23 September 2011 - 03:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 September 2011 - 02:50 PM, a spus:

dar cum ziceau si fetele poate gasesc ceva solutii ... sa o pacalesc, ins vorba Mariei e unsa cu toate alifiile ...

Trebuie sa ai nervi de otel....usor nu e...
A cat is a friend fur-ever !

#5120 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 23 September 2011 - 04:24 PM

Eu sunt la o cafeluta tarzie pt dimineata, adica cafeluta de la ora 10.
Am avut o noapte alba cu durerea degetului meu, am luat cel mai tare calmant VIcodin, au trecut creizele, nu mai simtea ca cineva imi ciuruieste degetul cu cutitul dar tot nu-mi puteam misca mana, tot ma durea degetul daca incercam sa-l misc. Astazi am sa merg la urgenta, ca am sunat dr de familie si m-a trimis la urgenta, ca trebuie fac radiografie pe loc..etc. Sotul nu a putut pleca de la servici, astazi o sa fie la ora 1 acasa, bine ca poate si la ora asta. Cand vine ma voi duce la spital.
Deci ieri am luat din 6 in 6 ore calmantul vicodin si ma facut super agitata pe noapte nu am putut dormi, parca bausem 1kg de cafea si nu am avut stare si de asta am deschid topic ce am gatit eu pe la sarbatori, asa cu o mana, am scris am pus poze, dar ma tinut ocupata ca-mi placea ce fac si a mai trecut din noapte si din agitatie si pe la 3 m-am pus la nani. A fost bine ca sotu a putut sa o duca pe fetita la gradinita, ca poti duce copii si mai devreme cu 1 ora daca vrei dar platesti 3$ si ceva...Asa ca am dormit pana la 9;30 cu cea mica.Ii dau banana ,biscuiti pt acum dimineata si la amiza ii va da sotul de mancare.

Daniella
, naspa cu soacra cu fazele ei...hm...este greu cu alcineva in casa si mai ales sa depinzi de acel cineva...

Hai pupici ca v-am inebunit cu problema mea cu degetu.

Geany, vin la tine sa pap pizza. Pacat ca nu esti vecina mea.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul