Geany, la 27 September 2011 - 08:11 PM, a spus:
Heii! Dar voi ce faceti?! V-ati culcat?!Oana sper ca te-ai descurcat cu pizza!Dani' eu nu am problema cu dulciurile,oi fi defecta?! dar chiar nu halesc dulciuri,doar cand sunt depresata asi manca ciocolata,deaia ma gandesc poate si tu de la stres,serviciu,copil mic,socrela...se aduna ...Ce mai face Bea' cu burtica?!

nu mai face kk de 5 ori pe zi face de 4 si s-a mai intarit nu mai e diaree. La fundulet tot iritata, dar ceva mai bine. Tot cred totusi ca-i de la vrun dinte, ca si spuzeala pe la gurita... doar ca nu ma lasa sa ma uit in gurita.
Mai nou, noaptera plange sa vina cu noi in pat (Adoarme pe la 9, aseara la 8) la 12-1 se trezeste si nici ca mai vrea sa se culce la ea in patut, plange pana nu o aduc la noi unde se culca linsitita instant. Exact ce nu vroiam sa fac: sa o invat cu noi in pat, nu de alta, dar dimineata se scoala matinala si se urca in capul nostru sa plece hai-hui la noptiera. pe cand daca dormea la ea 30-60 minute se ridica in patut si vorbea cu jucariile si cu printesele pe care i le-am pus duminica pe perete. i-am pus tot duminica si stelute fosforescente (noaptea) pe tavan ... ii plac si se mira ... Si cand se trezeste noaptea se uita dupa ele ... doar ca nu lumineaza decat o vreme scurta (nu am cronometrat, dar probabil 1 ora-2) seara, dupa ce stingi lumina.
va pupez, fug sedinta! sa aveti zi super! io am audit! brrr