Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5221 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 September 2011 - 09:15 AM

bafta Mutti! curaj ca esti fata desteapta si nu strie nimeni mai bine ca tine! emotiile nu ajuta! minte lucida si da-i gata! :) Dupa dai de baut la han :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5222 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 September 2011 - 09:17 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 September 2011 - 09:02 AM, a spus:

Geany ce tarta sarata, da si mie link ca nu am apucat sa mai ajung la zi... ? mie imi plac astea sarate daca nu au faina....

Nee! Ca si eu parca avui orbu' gainilor,ca o cautam ca zabzauca si nu mai dadeam de ea ,cand colo ea era acolo la locul ei frumushal :) :)

Iaca linku'Linkul meu

Mult succeas Simo' si Dani la scarbici' :)

#5223 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 28 September 2011 - 09:22 AM

dupa...o sa imbat tot hanul!!!!!!

Vin deaseara cu vesti!

Va pup!!!!

Up we go!!!!!!!!!!!!

#5224 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 September 2011 - 10:02 AM

Salut!
Nici eu n-am putut intra luni si ieri deloc pe Arta, asa ca azi ma"recuperat"
Mutti, BAFTA! Abia astept sa ma-mbat!
Daniella, ma bucur pentru fetita ta, Degetul ce-ti mai face?
O zi superba va doresc!

Fisier atasat  bere1.jpg (11.11K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5225 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 September 2011 - 01:13 PM

A trecut!!!!!!!!!!!!!!!

Copiii au venit cu 5 min mai tarziu...tot veneau pe rand........n-au fost prea harnici dar ... A TRECUT CU BINE!!!!!!!!!!!!!

de baut la tot hanul:

Fisiere atasate

#5226 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 September 2011 - 01:13 PM

Azi o duc pe fii-mea la McDonald :D

#5227 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 01:29 PM

Hi hi hi! :D Brava Simo'! :D Ce ma bucur ! :) ,... :D

Bub' adora Mc. dar nu mananca nimic deacolo(nici macar cartofii) ,merge doar sa se dea in topogan cu copii,asa ca masa' tre sa faca consumatie :D

#5228 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 01:38 PM

Vezi postareaMutti, la 28 September 2011 - 01:13 PM, a spus:

A trecut!!!!!!!!!!!!!!!

Copiii au venit cu 5 min mai tarziu...tot veneau pe rand........n-au fost prea harnici dar ... A TRECUT CU BINE!!!!!!!!!!!!!

de baut la tot hanul:

brava Mutti! bine ca ai scapat cu bine!

cum sa duci fata la Mc*D :D ? te-ai zarghit :D ? sau faci mistourile de noi :) ?

#5229 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 September 2011 - 01:41 PM

Bravo Mutti :D
Si Iza trage mereu spre Mc sau aici este altul , Hesburger , dar nu mananca decat vreo cateva feliute de cartofi si bea sucul . Aaa...si vrea neaparat prostia de jucarie , deci mereu trebuie meniul de copii .Iar de la Mc cu greu o mai iau de la locul de joaca.Cel mai tare este ca , numai cand vede semnul firmei , o apuca brusc durerea de burtica si ii e foame . :D . O data , trecand pe langa mall-ul in care este Hesburger , ma intreaba "mami , mergem sa mancam tatofi , ca oamenii , la ciopin?" ( mergem sa mancam cartofi ca oamenii la shopping) .Era sa ma prapadesc de ras ...stie ea de shopping :)

#5230 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 02:10 PM

Vezi postareaGeany, la 28 September 2011 - 09:17 AM, a spus:

Geany ce tarta sarata, da si mie link ca nu am apucat sa mai ajung la zi... ? mie imi plac astea sarate daca nu au faina....

Nee! Ca si eu parca avui orbu' gainilor,ca o cautam ca zabzauca si nu mai dadeam de ea ,cand colo ea era acolo la locul ei frumushal :D :D

Iaca linku'Linkul meu

Mult succeas Simo' si Dani la scarbici' :D

Geany chiar ca arata si miroase intr.un mare fel tarta aia! dar ingrasa, la naiba, asa ca d-aia nu tin si nu fac foietaj ... ma tin departe de ispite ... de-ar fi boni/sorina/m_rulles sa mi-o trasnforme intr-una de nu ingrasa, as papa-o ... facute de ele ... :D Mai am o belea cu tartele asta, daca ramane foietajul umed la baza nu-mi place... :)

#5231 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 September 2011 - 03:35 PM

Vezi postareaAdriana, la 28 September 2011 - 07:52 AM, a spus:

Vezi postareaUma, la 28 September 2011 - 12:59 AM, a spus:

bunica zicea ca ma imbogatesc ca uit sa pun sare in mancare.

nu zicea si cind? ca eu uit des sa pun sare in mincare dar inca nu m-am imbogatit :D
acum o fac intentionat, prefer sa isi sareze fiecare in farfurie, de exemplu la salata nu pun deloc sare, eu o maninc asa foarte bine, Stefano simte nevoia sa o sareze asa ca isi pune sare apoi in farfurie
si apoi sunt anumite chestii pe care chiar nu reusesc sa le maninc fara sare

Mai dragule nici eu nu m-am imbogatit :D Eu mananc ouale fara sare...rosiile fara sare..doar la salata pun putin sau mai bine pun putina branza feta ca-si ia de acolo.

Bunicuta cu tenderul a fost bunica unei prietene foarte dragi - cand m-a vazut a zis, tare mandra esti, doar ca ai tenderul un pic mare. Prietena mea si maica-sa au intepenit dar eu am zis, "Saru mana bunica, dar ce e ala tender :D?" Aceeasi bunica nu ma lasa la masa daca nu beam un gat de palinca si cum pe mine si mirosul ma imbata...dar nu aveai vorbe cu bunica, apriga draga de ea! Odihneasca-se in pace :)
A cat is a friend fur-ever !

#5232 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 September 2011 - 05:57 PM

Vezi postareaGeany, la 28 September 2011 - 07:36 AM, a spus:

Buna dimineata tuturor! Faine briose pizza Oana !
Eu nu m-am putut abtine cand am vazut asa frumuseti si ieftine si am mai luat sa coc :vinete ,gogosari si ardei,ca acusi trece sezonul,anul asta au fost excelente legumele si ieftine,yyeess!!! :rolleyes:
Bubu' iar a pus botic azi cand l-am lasat la gradi',thii ce mamos mai e! :hug:

profita din plin de ieftineli si eu as face la fel...apoi se duce sezonul..
Hmmm, fetita mea din contra, ofofof imi scoate pieri albi astazi, e libera 3 zile la gradi (miercuri,joi,vineri) si-mi zice ca sunt rea ca nu o las la gradi, tot se duce la usa si zice:Hai mama la gradi!!....greu...dimineata mi-a plans in hohote ca vrea la gradi, si nu mai stiam cum sai mai explic...

Sa ai o seara buna
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5233 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 September 2011 - 06:06 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 September 2011 - 08:57 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 27 September 2011 - 08:11 PM, a spus:

Heii! Dar voi ce faceti?! V-ati culcat?!Oana sper ca te-ai descurcat cu pizza!Dani' eu nu am problema cu dulciurile,oi fi defecta?! dar chiar nu halesc dulciuri,doar cand sunt depresata asi manca ciocolata,deaia ma gandesc poate si tu de la stres,serviciu,copil mic,socrela...se aduna ...Ce mai face Bea' cu burtica?! :rolleyes: :hug:

nu mai face kk de 5 ori pe zi face de 4 si s-a mai intarit nu mai e diaree. La fundulet tot iritata, dar ceva mai bine. Tot cred totusi ca-i de la vrun dinte, ca si spuzeala pe la gurita... doar ca nu ma lasa sa ma uit in gurita.

Mai nou, noaptera plange sa vina cu noi in pat (Adoarme pe la 9, aseara la 8) la 12-1 se trezeste si nici ca mai vrea sa se culce la ea in patut, plange pana nu o aduc la noi unde se culca linsitita instant. Exact ce nu vroiam sa fac: sa o invat cu noi in pat, nu de alta, dar dimineata se scoala matinala si se urca in capul nostru sa plece hai-hui la noptiera. pe cand daca dormea la ea 30-60 minute se ridica in patut si vorbea cu jucariile si cu printesele pe care i le-am pus duminica pe perete. i-am pus tot duminica si stelute fosforescente (noaptea) pe tavan ... ii plac si se mira ... Si cand se trezeste noaptea se uita dupa ele ... doar ca nu lumineaza decat o vreme scurta (nu am cronometrat, dar probabil 1 ora-2) seara, dupa ce stingi lumina.

va pupez, fug sedinta! sa aveti zi super! io am audit! brrr

Cati ani are fetita?
ha,ha!! tot ce-mi zici mie de fetita ta, sa intamplat si la mine cu ale mele si inca se mai intampla cu asta mica :)
Nu o sa se obisnuiasca sa doarma in pat cu voi, trece printr-o faza, ori ii iese un dinte si o trezeste durerea si o calmeaza stiindu-va aproape. Si la mine e la fel cu asta mica, mai are perioade cand se trezeste noaptea si vrea la noi in pat si tot asa se culca imediat. Trec fazele astea... Fetita mea de 3 ani doarme singurica in camera ei, nu am probleme... si ea mi-a facut faze din astea, ca a vrut in pat cu noi dar nu dureaza fazele astea, cel putin la ea nu au durat mult...pe la 2 ani nu a mai avut nimic, atunci am si pus-o sa doarma in camera ei.

Eu tot cred ca ii iese un dinte/masea la felul cum se comporta...scaune multe si rosie la fundulet, asa e la fetita mea cel putin..

Sa ai o seara buna, ca deja e seara la voi.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5234 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 September 2011 - 06:09 PM

Vezi postareaMutti, la 28 September 2011 - 09:09 AM, a spus:

'Mneatza fetelor!

Am 10 min libere , le petrec aci cu voi. Imi tremura nagragii de frica ,am inspectzie ora urmatoare . Nush ce naiba am , de obicei nu-mi e frica , dar acum, intrec masura!!!!!!

Azi noapte n-am putut dormi....numai la asta m-am gandit. Si , colac peste pupaza , colegul care trebuia sa aiba primele 2 ore e bolnav asa ca au copii liber de dimineatza. Sper sa ajunga la timp pt ora mea!!!!

Mda...stiu ce vorbesti, cand te gandesti prea mult la ceva se intesifica si apare frica si poti sa fii cel mai curajos, subconstientul lucreaza nu sta degeaba...

Bafta!!
Sa ne zici cum a fost

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5235 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 September 2011 - 06:17 PM

Mutti, bravo!! Bine ca a trecut cu bine!!

Uma, aprope de bunica si tender' ...bunica mea are sanii forte mari si tot timpu ea se lauda si zice ca are "caracter de caracter" si ea se refera la sanii ei imensi, e asa de dragalasa!!

Ma duc sa le dau de mancare la fete, mai vorbim dupa ce le culc de amiaza.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5236 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 September 2011 - 07:10 PM

Imagine postata Simo! N-aveam nici o indoiala ca va fi bine!
Felicitari!
O seara buna sa aveti, fetelor!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5237 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 07:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 September 2011 - 02:10 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 September 2011 - 09:17 AM, a spus:

Nee! Ca si eu parca avui orbu' gainilor,ca o cautam ca zabzauca si nu mai dadeam de ea ,cand colo ea era acolo la locul ei frumushal :) :blink:

Iaca linku'Linkul meu

Mult succeas Simo' si Dani la scarbici' :hug:

Geany chiar ca arata si miroase intr.un mare fel tarta aia! dar ingrasa, la naiba, asa ca d-aia nu tin si nu fac foietaj ... ma tin departe de ispite ... de-ar fi boni/sorina/m_rulles sa mi-o trasnforme intr-una de nu ingrasa, as papa-o ... facute de ele ... :hug: Mai am o belea cu tartele asta, daca ramane foietajul umed la baza nu-mi place... :hug:

Mda,da,da! Nashpa rau,umeda la fund(fac si eu ca vulpea:''nu e buni struguri', ca e acri, bre'..'')...O fi! :rolleyes:
Dar eu vreau sa vad cu ochiul meu :) :)
Daca vad mix de ciuperci congelate ,s-ar putea sa o comit modificata alla io'...Sper sa nu gasesc ciuperci =)) =))

#5238 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 September 2011 - 07:57 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 September 2011 - 01:38 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 28 September 2011 - 01:13 PM, a spus:

A trecut!!!!!!!!!!!!!!!

de baut la tot hanul:

brava Mutti! bine ca ai scapat cu bine!

cum sa duci fata la Mc*D :hug: ? te-ai zarghit :rolleyes: ? sau faci mistourile de noi :) ?

Cred ca m-am zarghit! :blink:

Mai , de bucurie c-am trecut cu bine de inspectzie am vrut sa-i fac si eu o cinste la fii-mea. Unde era s-o duc?

D-ra a primit un meniu , jucariile sunt o prostie acum....a mancat cartofi , catziva , acolo...a baut apa cu gaz de la mami din pahar. ( o sa-i mai dau ca-mi place cum se stramba , imi venea sa o mananc , facea gura punga), a mancat o chestie d-aia de pui , chicken McNuggets...., a urmarit un copil mai mare....a avut Spaß !

Nu datzi cu paru ca granesc prunca nesanatos! STIU! Dar sa stie si ea ca exista d-astea :hug:

#5239 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 08:15 PM

Simo' eu cred ca ar fi nesanatos daca ar manca zilnic asa ceva,dar ocazional nu cred ca e un capat de tara,bubul meu nu vrea nimic deacolo ca nu-i place,cartofii prajiti lui ii plac felii si moi ca cei facuti acasa,burgher nu-i place,dar ii plac copii si sa se joace acolo asa ca face ma-sa consumatie,jucariile in ultimul timp sunt oribile,sincer... :rolleyes:

Si apropo de lucruri nepermise bubuletului ii plac crenvustii,si cam o data la 2 -3 saptamani ii dau unul,mare si gros sau 2-3 subtiri ,na asta e,si-i plac si snecsurile cipsuri,asa ca sambata ,duminica ii iau si deaia,si adora ciocolata Africana cu lapte :hug:

#5240 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 September 2011 - 08:38 PM

Vezi postareazoazorel, la 28 September 2011 - 07:10 PM, a spus:

Imagine postata Simo! N-aveam nici o indoiala ca va fi bine!
Felicitari!
O seara buna sa aveti, fetelor!Imagine postata

Ce mai faci?

cum mai este cu cuptorul?

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul