La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 30 September 2011 - 02:54 PM
Angel, la 30 September 2011 - 01:01 AM, a spus:

cum mai Ada are ani si e la scoala?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 30 September 2011 - 02:56 PM
stella, la 30 September 2011 - 12:47 AM, a spus:
Stelluta arata super! brava harnicuta cea mai cea

Postat 30 September 2011 - 02:57 PM
Maya, la 30 September 2011 - 09:14 AM, a spus:
Fiind foarte sensibile/predispuse sa se imbolnaveasca ( mana, pureci, paianjeni... etc ), aceste fructe sint stropite, pesticidate la maxim, chiar si iradiate!
Cea mai practica varianta e sa va faceti rost de-o tufita. Creste repede si pe latime si in inaltime. Are nevoie de soare si loc.
Maya ai dreptate, exact asa au spus si la noi la tv in reportajul ala mai in primavara! dar de unde se procura oare tufita?

Postat 30 September 2011 - 02:59 PM
mai multe informatii despre goji gasiti aici: http://www.goji.ro/
iata un rezumat: "Fructele goji este menţionat încă din anul 475 în medicina tradiţională ca remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inimă, ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajută vederea, întăreste muşchii şi sistemul osos.
Este puternic antioxidant, întăreşte inima şi sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbătrânire.
Eficient în cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important în menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cât mai mic, inhibând absorbţia lui intestinală.
Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului.
Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor.
Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză.
Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie.
Ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii – conform unei vorbe străvechi din Tibet călătorul care ştie că nu va ajunge curând acasă nu trebuie să consume goji!
Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii. "
Postat 30 September 2011 - 03:23 PM

Postat 30 September 2011 - 03:24 PM

Fetita mea de 3 ani si 2 luni are 16 kg si e f lunguta, este 100% la inaltime.
Eu la cafeluta cu capul greu si cu dureri, nu dorm bine de cand iau antibiotice, dau vina pe ele ca pe alcineva nu am...Adorm pe la 3-4 noaptea si la 7 imi da desteptarea fetita cea mare si vrea sa pape

Ce ati mai facut astazi?
Pupici!!
Postat 30 September 2011 - 03:26 PM
adica nici la 2 ani si 2 luni nu se joaca singurica la 7 dimineata ?

Postat 30 September 2011 - 03:36 PM

da fata, aici incep devreme, de la 4 la 5 ani gradi, pe urma scoala. la 5 ani deja incep sa invete litere, a mea citeste acum normal, ii citeste sor'sii povesti. unele cuvinte le mai greseste ca se scrie diferit in engleza

la 7 ani e considerat anul 1 si ei deja stiu sa scrie si sa citeasca si sa faca adunari de baza.
Postat 30 September 2011 - 03:40 PM
si la noi au bagat grupa pregatitoare la scoala de la anul, din ce am auzit, doar ca la noi asta poate fi de la 5-6 sau de la 6-7 ani, depinde cand vrea parintele sa fie copilul in clasa 1 (Sau pana acu' era cum vroia parintele ... acu' nu'sh sigur dc nu au schimbat si asta!)
Postat 30 September 2011 - 04:01 PM
asa ca de azi iau catina cu miere, mi-am cumparat-o acu 2 saptamani si am preparat-o numai buna e acu de consum

Postat 30 September 2011 - 04:14 PM
Daniella, la 30 September 2011 - 03:26 PM, a spus:
adica nici la 2 ani si 2 luni nu se joaca singurica la 7 dimineata ?

Se joaca amandoua fetite singure fara probleme, eu nu exist, doar tati daca vine de la servici si sar pe el si vor jucate...dar cu mine nu prea, doar daca mai vor sa le desenez ceva, sa le cant, sa dansam, mai mult se joaca singurele...eu tot timpu fac mancare, curat, cred ca de asta ma lasa in pace ca vede ca sunt ocupata.
Ziceam ca are chef de joaca de dimineata, ca-mi sare pe aici, e zgomotoasa..canta, umbla prin jucarii si cad pe jos...ceva de genu asta si eu debea treizita , vreau liniste, ha,ha!!
Postat 30 September 2011 - 04:20 PM

Postat 30 September 2011 - 04:28 PM
Daniella, la 30 September 2011 - 04:20 PM, a spus:

Am noroc ca asta mica de 18 luni imi doarme 12 ore chiar si 13 ..ha,ha! de la 9 pana la 9 sau alteori de la 9 pana la 10, le doarme bine. In w-end daca ma vede inca in pat se mai pune sa doarma. Eu in w-end dorm mai tarziu, sotul se duce la plimbare cu fetita mare si cei mici raman acasa sa doarma, ce bine e!! si liniste!!
Postat 01 October 2011 - 08:54 AM
noi ne-am trezit la 6, dar a dormit la ea in camera. De cand s-a micsorat ziua de la 7 ii e somn. Am retinut-o pana spre 9, dar tot s-a trezit cu mare chef de joaca la 6. As vrea si eu sa doarma pana la 9, 10 ... , dar deocamdt e tare matinala ... Nici nu mai doarme de 2 ori ziua ...
fug sa prepar MD pentru toti
Postat 01 October 2011 - 09:22 AM

La noi e o zi insorita azi,numai buna de plimbarit

Postat 01 October 2011 - 02:52 PM

Postat 01 October 2011 - 03:06 PM
Daniella, multi copii de la 1 an nu mai dorm de 2 ori pe zi, ajung sa doarma numai o data.
Pupici!!
Postat 01 October 2011 - 06:54 PM

Postat 01 October 2011 - 07:14 PM
Geany, la 01 October 2011 - 06:54 PM, a spus:

6 grade C la noi..si vant