Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5301 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 30 September 2011 - 10:20 AM

Dau si eu ziua buna , ca azi am uitat sa trec pe aici :angryfire:

#5302 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 September 2011 - 02:54 PM

Vezi postareaAngel, la 30 September 2011 - 01:01 AM, a spus:

geany, Sara are 16.8 kg, ieri am cantarit-o cand m-am cantarit eu la spital(btw am pus 1,9kg si eu :angryfire: )...o sa faca 4 ani in decembrie. Ada are 20.3 kg si are 6 ani in decembrie. sant lungane si slabanoage (adica asa le vad eu :biggrin: )...al tau e mai slab ca ea :scratch:

cum mai Ada are ani si e la scoala? ;) Inseamna ca pe maine o trimiti la facultate, la ani munceste sa aduca bani in casa :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5303 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 02:56 PM

Vezi postareastella, la 30 September 2011 - 12:47 AM, a spus:

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa am terminat youpiiiiiiiiiiiiiiiiii

Stelluta arata super! brava harnicuta cea mai cea :angryfire: ! auzi, de cate ori pe an faci operatiunea asta de iti ia 2 sapt si apoi ailalata de te apuci dupa 15 oct? nu e prea greu de intretinut gardul asta viu? Nu gasesti tu ceva mai simplu de ...se intretine aproape singur?

#5304 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 02:57 PM

Vezi postareaMaya, la 30 September 2011 - 09:14 AM, a spus:

Altceva ce vreau sa va spun. Daca nu cumparati de la un furnizor de incredere, probabil ca dati bani pe goji de foarte proasta calitate.
Fiind foarte sensibile/predispuse sa se imbolnaveasca ( mana, pureci, paianjeni... etc ), aceste fructe sint stropite, pesticidate la maxim, chiar si iradiate!
Cea mai practica varianta e sa va faceti rost de-o tufita. Creste repede si pe latime si in inaltime. Are nevoie de soare si loc.

Maya ai dreptate, exact asa au spus si la noi la tv in reportajul ala mai in primavara! dar de unde se procura oare tufita? :angryfire:

#5305 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 02:59 PM

si ma scuzati, ca am uitat sa dau buna ziua ca m-am pus pe combatut!

mai multe informatii despre goji gasiti aici: http://www.goji.ro/
iata un rezumat: "Fructele goji este menţionat încă din anul 475 în medicina tradiţională ca remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inimă, ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajută vederea, întăreste muşchii şi sistemul osos.
Este puternic antioxidant, întăreşte inima şi sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbătrânire.
Eficient în cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important în menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cât mai mic, inhibând absorbţia lui intestinală.
Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului.
Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor.
Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză.
Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie.
Ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii – conform unei vorbe străvechi din Tibet călătorul care ştie că nu va ajunge curând acasă nu trebuie să consume goji!
Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii. "

#5306 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 03:23 PM

dimineata iar am avut o surpriza inainte sa plec. In afara de faptul ca a mica s-a trezit pe la 6 si ceva si m-a chiaunit deja cu joaca pana la 9, cand sa plec ma cheama tati de urgenta de la usa ca facuse iar pocinog: tras un kk, bagat mana la pampers si intins iar peste tot pe ea si pe jos, in cele 5 min in care ciudat ... dar nu se mai auzea nik ... statea in sfarsit si ea linistita ... . Vad ca ii place sportul asta ...or o sa aiba noroc cu carul, ori tb sa-i dau numai pantaloni lungi pana mai creste ... :angryfire:

#5307 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 30 September 2011 - 03:24 PM

Stella, vreau si eu sa stau in gradina ta ca miroasea a toamna. Anotimpul meu preferat. Si felicitari pt munca depusa, dar ai avut ceva treaba!!Acum mai odihnestete si mai :angryfire:
Fetita mea de 3 ani si 2 luni are 16 kg si e f lunguta, este 100% la inaltime.

Eu la cafeluta cu capul greu si cu dureri, nu dorm bine de cand iau antibiotice, dau vina pe ele ca pe alcineva nu am...Adorm pe la 3-4 noaptea si la 7 imi da desteptarea fetita cea mare si vrea sa pape :scratch: si sa se joace ;) ,trebuie sa ma trezesc instantaneu :biggrin:

Ce ati mai facut astazi?

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5308 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 03:26 PM

ei la fel ca tine Oana, seara adorm greu si dimineata la 6 si ceva, max 7 primesc desteptarea cu chef de joaca si de laptic ...
adica nici la 2 ani si 2 luni nu se joaca singurica la 7 dimineata ? :o

#5309 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 30 September 2011 - 03:36 PM

normal ca nu se joaca singura :o...ia jucarii si vine sa iti arate. sau i e foame sau sete sau doar vrea sa se joace.

da fata, aici incep devreme, de la 4 la 5 ani gradi, pe urma scoala. la 5 ani deja incep sa invete litere, a mea citeste acum normal, ii citeste sor'sii povesti. unele cuvinte le mai greseste ca se scrie diferit in engleza :o stii doar, dar citeste de vreo 6 luni cred, fluently cum ii place sa zica :o

la 7 ani e considerat anul 1 si ei deja stiu sa scrie si sa citeasca si sa faca adunari de baza.

#5310 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 03:40 PM

aha, e un fel de grupa pregatitoare pentru scoala

si la noi au bagat grupa pregatitoare la scoala de la anul, din ce am auzit, doar ca la noi asta poate fi de la 5-6 sau de la 6-7 ani, depinde cand vrea parintele sa fie copilul in clasa 1 (Sau pana acu' era cum vroia parintele ... acu' nu'sh sigur dc nu au schimbat si asta!)

#5311 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 04:01 PM

aaa si aventurile fiica-mii nu sunt destul, ieri seara m-a pocnit iar zoster, desi am mai avut o eruptie violenta acum o luna! se vede treaba ca mi-a scazut iar imunitatea
asa ca de azi iau catina cu miere, mi-am cumparat-o acu 2 saptamani si am preparat-o numai buna e acu de consum :o

#5312 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 30 September 2011 - 04:14 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 September 2011 - 03:26 PM, a spus:

ei la fel ca tine Oana, seara adorm greu si dimineata la 6 si ceva, max 7 primesc desteptarea cu chef de joaca si de laptic ...
adica nici la 2 ani si 2 luni nu se joaca singurica la 7 dimineata ? :o

Se joaca amandoua fetite singure fara probleme, eu nu exist, doar tati daca vine de la servici si sar pe el si vor jucate...dar cu mine nu prea, doar daca mai vor sa le desenez ceva, sa le cant, sa dansam, mai mult se joaca singurele...eu tot timpu fac mancare, curat, cred ca de asta ma lasa in pace ca vede ca sunt ocupata.

Ziceam ca are chef de joaca de dimineata, ca-mi sare pe aici, e zgomotoasa..canta, umbla prin jucarii si cad pe jos...ceva de genu asta si eu debea treizita , vreau liniste, ha,ha!!
ReteteFamilie.com

#5313 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 04:20 PM

da, exact asa si Bea cum face ochi se ridica in sus si incepe zgomotoasa sa se cocoate pe noi, sa ne sara in cap ... vrea sa se dea jos din pat si sa se apuce de catarat si jucat prin camera ..., care inca nu e lipsita de pericole (Adica cabluri, plus se urca pe noptiera, trage de te miri ce sau umbla la pampi cu kk) noi chiori de somn la 6-7 :o

#5314 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 30 September 2011 - 04:28 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 September 2011 - 04:20 PM, a spus:

da, exact asa si Bea cum face ochi se ridica in sus si incepe zgomotoasa sa se cocoate pe noi, sa ne sara in cap ... vrea sa se dea jos din pat si sa se apuce de catarat si jucat prin camera ..., care inca nu e lipsita de pericole (Adica cabluri, plus se urca pe noptiera, trage de te miri ce sau umbla la pampi cu kk) noi chiori de somn la 6-7 :o

Am noroc ca asta mica de 18 luni imi doarme 12 ore chiar si 13 ..ha,ha! de la 9 pana la 9 sau alteori de la 9 pana la 10, le doarme bine. In w-end daca ma vede inca in pat se mai pune sa doarma. Eu in w-end dorm mai tarziu, sotul se duce la plimbare cu fetita mare si cei mici raman acasa sa doarma, ce bine e!! si liniste!!
ReteteFamilie.com

#5315 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 October 2011 - 08:54 AM

buna dimi la tot hanul si sa aveti un WE minunat!

noi ne-am trezit la 6, dar a dormit la ea in camera. De cand s-a micsorat ziua de la 7 ii e somn. Am retinut-o pana spre 9, dar tot s-a trezit cu mare chef de joaca la 6. As vrea si eu sa doarma pana la 9, 10 ... , dar deocamdt e tare matinala ... Nici nu mai doarme de 2 ori ziua ...

fug sa prepar MD pentru toti

#5316 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 October 2011 - 09:22 AM

Buna dimineata fetelor! un sf. de saptamana minunat va doresc :salut:
La noi e o zi insorita azi,numai buna de plimbarit :P

#5317 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 October 2011 - 02:52 PM

Nu prea buna dimineata din cauza de veverite jucause care s-au apucat sa se joace pe plasa mea de la blacon =)) Cred ca-si fac proviziile de iarna in cutia veche a Mayei, care da, lor le-am pus-o pe balcon, dar daca ma mai trezesc sambata devreme ...incepem sa avem discutii :)
A cat is a friend fur-ever !

#5318 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 October 2011 - 03:06 PM

W-end placut si voua fetelor!! La mine nu ploua astazi si vom merge la Ocean la plaja si balaceala!!
Daniella, multi copii de la 1 an nu mai dorm de 2 ori pe zi, ajung sa doarma numai o data.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5319 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 October 2011 - 06:54 PM

Mooo! Acu' am picat,o caldura atipica la noi,ne-am plimbat iesit la o terasa la o bere =)) dar am o stare de dorm in papuci...cred ca ma ramolesc de tot :) Hmmm! bratranetile maica,bratranetile :)

#5320 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 October 2011 - 07:14 PM

Vezi postareaGeany, la 01 October 2011 - 06:54 PM, a spus:

Mooo! Acu' am picat,o caldura atipica la noi,ne-am plimbat iesit la o terasa la o bere =)) dar am o stare de dorm in papuci...cred ca ma ramolesc de tot :) Hmmm! bratranetile maica,bratranetile :)

6 grade C la noi..si vant :) Dar macar e soare...s-a dus vara...
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic