fetele merci mult de grija, de vorba buna, de sfaturi. Eu sunt mult mai bine dupa orele 17.00 mi-am revenit binisor. Acu'n loc sa ma culc, ca eram obo, am venit sa cetesc si sa survolez. Pitica saracuta are mucisori si tuseste putinel de tot ca o pisicuta. Ei i-am pus picaturile pe care ni le-a dat dr., unele mentolate, nu dau dependenta, sunt usoare. Acu nu stiu cat de bine ii fac. Ea ia si osciloccocinum, eu nu am mai avut in casa si pt mine si am uitat as trec azi pe la farmacie sa-mi iau. Nu Amandoua luam miere cu suc de catina si mancam portocale.
Mi s-a stricat aparatul de aerosoli, nu'sh ce naiba. Azi am uitat sa caut numarul sa sun la aia, ca e in garantie, sa vad ce e de facut, ca au sediul la Oradea
Da, ati avut dreptate la apa, accepta sa-i sterg nasul. Oricum am culcat-o de 3 seri cu geamul deschis (21 de grade la ea in camera dimineata) si de atunci doarme toata noaptea, chit ca au latrat cainii azi noapte (simteau ca vine cutremurul probabil) si-mi era ca se trezeste, ei bine nu, a dormit f bn. Deci e mai binisor, iar eu am reusit sa fac baie de 1 ora in cada azi, cand am venit de la serv: tati a plecat cu bebelusa sas duca pe mamaie acasa si sa faca o tura prin oras ei doi pana mi-am facut eu relaxarea ... . Imi cade parul ceva de groaza dupa sarcina. M-am hotarat, maine ma duc sa ma tund... nu stiu cum ...vad poate imi maii vine vreo idee...
Da, usturoiul crud mancat ieri, pute groaznic. Si pentru tine care l-ai mancat si pt cei din jur. La fel cum pute mujdeiul (sau usturoiul pisat) dupa ce trec cateva ore si nu a fost consumat, se oxideaza si vireaza mirosul in ceva nashpa... . Asta cel putin pt nasuri de astea sensibile. Sa mananc usturoi imi place si mie, dar numai daca plec la tara si/sau mananc vineri, sau sambata si stiu sigur ca 24h nu ies din casa. Duminca il am cu interzis deja. Inainte mancam ...ziceam ca nu are nimic daca il mananci seara. Apoi am vazut ca nu conteaza dusurile, spalatul pe dinti, mancatul de patrunjel/salvie ... emana pielea un iz ... Idem e si cu ceapa cruda, dar la aia parca nu am remarcat ca miroase pielea, doar gura 24 h, din stomac.
Orice ai consuma dupa, usturoiul miroase din stomac si in consecinta prin toti porii, timp de 24 ore. Doar dupa 24h se elimina.
In schimb gatite nu mai prezinta asa mari probleme, decat in cantitati mari. Gazdele la care stateam in Sicilia, sau bucataria lor, miroseau mereu a usturoi. M-a mirat, stiam ca italienii nu prea mananca usturoi crud, doar noi avem mujdeiul ...
O sa-i spun lui mamaie sa-i dea maine celei mici usturoi.
Pup hangitele dragi de noapte buna, ca tare ati intretinut bine atmosfera azi, chiar si cu langosi!!! Pacat ca de baut nu a dat nimeni. Ce o tuica fiarta nu facea si ea bine la raceala?
Uma

i-am tras aseara cand am simtit ca ma ia, cu 2 castronele de supa fierbinte de creveti. Posibil altfel sa-mi fi fost si mai rau azi noapte. Aia de pui era a fetitei si nu am atentat
Eu mananc foarte picant, cu ardei iute. Foarte rar racesc.