Oana S, la 19 October 2011 - 04:21 PM, a spus:
Daniella, pe mine ma erneveaza sa cumpar cadouri , eu prefer sa dau bani sau sa dau gift card- un card cadou cu banii, si sa se duca la magaazin si sa-si ia omul ce vrea..Nu pot sa te ajut...sorry!!
Voi ce papa bun ati facut?
Oana si pe mine ma enerveaza mai ales in ultimul timp sa iau cadouri si prefer sa dau bani, specialmente ca nici nu am timp sa umblu (pe vremuri cand eram doar din bursa, ma preumblam prin magazine saptamani pana imi veneau ideile, acum cine mai are timp sa faca asta). Fiind vorba de un mare-mare mare de tot sef de multinationala nu am cum sa-i trimit cu DHL bani

Asa ca tot trag nadejde ca pana maine sa-mi vina vreo idee
Iti spun ce a facut mama soacra, ca eu nu am loc de ea in bucatarie in timpul saptamanii ca deja is 3 oale pe aragaz cand ajung:
- ciorbita de pui de curte cu toate legumele si taietei facuti inc asa de ea. Foarte buna.
- varza cu tacamurile si grasimea de la rata, servita alaturi de cotlet de porc si mamaliguta (aditional cu branza, smantana si ou - mamaliga)
- eu ii facusem domnului, de cu seara precedenta, budinca de macaroane cu branza telemea de oaie invechita
- fiica-mea are minestrone de pui de curte cu legume + risoni papa de numa'
- dovleac la cuptor cu miere si suc de portocale
poate te inspira ceva.
Mai am doi dovleci mari, oare ce se poate face cu ei in afara de dovleac la cuptor ? Nu stiu din ce sortimente sunt supele alea creme de care tot ziceti voi ca faceti ca pe aici nu prea se manaca decat dovlecelul.