Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6281 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 October 2011 - 11:39 AM

Vezi postareaAngel, la 28 October 2011 - 09:01 AM, a spus:

in alta ordine de idei, noi am ajuns la spitalul de copii aseara cu Ada. e bine acum, dupa descriere la telfon a simptomelor semana cu scarlet fever (nu stiu despre ea deloc) sau meningita.
nu este insa, am venit acasa dupa ce i-au facut toate testele, e bine azi vad. ma bucur ca am dus-o sa am liniste. nu se plateste nimic aici si au dr buni (mai bine decat GP care m-ar fi trimis tot acolo dupa ce plateam 70$ consultatia :D )

azi facem curat in garaj, mai mult el decat eu, as fi copt ceva dar nu am faina fara gluten (am uita sa iau) sau buckwheat care nu stiu ce e exact :D....asa ca nu fac, e gurmand si s-ar infige si el.

mancam seaweed snacks (e ceva atat de bun ca ne batem efectiv toti 4 pe ele), maine Ada la chef iar (dam faliment cu ea :P), seara la prieteni , duminica seara iar la halloween (nu ma costumez)...pe 13 chef fetele iar, pe 19 chef noi 2 (la ziua unui bun prieten care face 40 de ani si vrea petrecere cu costume, anii 20, abia astept sa ma costumez desi burta o sa fie greut de acomodat :D )

cam asta este. eu tot obosita sant si ma supara artrita inca rau. aseara ma taram greu prin spital si eu...pe 3 am ultima infuzie :(...dupa aia dumnezeu cu mila ce-oi face. au zis ca ma pun pe steroizi ceea ce refuz total. o sa iasa un copil drogat frate, nu stiu ce au de gand. sau iese cu 6pack deja :(

v-am pupaT
regina e la mine aci la o aruncatura de bat, da nu ma duc sa o vad ca oricum nu cred ca am sanse ce-o fi acolo. mai ales ca e sausage sizzle free....
nu e scoala azi si nici luni (au profesorii ziua lor de nu stiu ce )...ne trezim tarziu, yuhuuuu

Sanatate multa lui Ada!
Iar "scarlet fever" este scarlatina, boala contagioasa, pe care ar fi bine sa nu o faca. Eu am tras mult cu Alex cand a avut scarlatina, luata de la gradinita.
Si daca tot stati acasa pana luni, o sa-i fie mult mai bine.
Pupici multi la voi fetele! :P
GEORGIA

#6282 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 28 October 2011 - 01:00 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 October 2011 - 11:39 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 28 October 2011 - 09:01 AM, a spus:

in alta ordine de idei, noi am ajuns la spitalul de copii aseara cu Ada. e bine acum, dupa descriere la telfon a simptomelor semana cu scarlet fever (nu stiu despre ea deloc) sau meningita.
nu este insa, am venit acasa dupa ce i-au facut toate testele, e bine azi vad. ma bucur ca am dus-o sa am liniste. nu se plateste nimic aici si au dr buni (mai bine decat GP care m-ar fi trimis tot acolo dupa ce plateam 70$ consultatia :D )

azi facem curat in garaj, mai mult el decat eu, as fi copt ceva dar nu am faina fara gluten (am uita sa iau) sau buckwheat care nu stiu ce e exact :D....asa ca nu fac, e gurmand si s-ar infige si el.

mancam seaweed snacks (e ceva atat de bun ca ne batem efectiv toti 4 pe ele), maine Ada la chef iar (dam faliment cu ea :P), seara la prieteni , duminica seara iar la halloween (nu ma costumez)...pe 13 chef fetele iar, pe 19 chef noi 2 (la ziua unui bun prieten care face 40 de ani si vrea petrecere cu costume, anii 20, abia astept sa ma costumez desi burta o sa fie greut de acomodat :D )

cam asta este. eu tot obosita sant si ma supara artrita inca rau. aseara ma taram greu prin spital si eu...pe 3 am ultima infuzie :(...dupa aia dumnezeu cu mila ce-oi face. au zis ca ma pun pe steroizi ceea ce refuz total. o sa iasa un copil drogat frate, nu stiu ce au de gand. sau iese cu 6pack deja :(

v-am pupaT
regina e la mine aci la o aruncatura de bat, da nu ma duc sa o vad ca oricum nu cred ca am sanse ce-o fi acolo. mai ales ca e sausage sizzle free....
nu e scoala azi si nici luni (au profesorii ziua lor de nu stiu ce )...ne trezim tarziu, yuhuuuu

Sanatate multa lui Ada!
Iar "scarlet fever" este scarlatina, boala contagioasa, pe care ar fi bine sa nu o faca. Eu am tras mult cu Alex cand a avut scarlatina, luata de la gradinita.
Si daca tot stati acasa pana luni, o sa-i fie mult mai bine.
Pupici multi la voi fetele! :P

de scarlatina stiu, am auzit! bine ca nu e.
mersi de informatie, habar n-aveam ca asta e. mersi de lamurire Giorgi

#6283 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 October 2011 - 02:25 PM

multa sanatate Ada! multa sanatate si putere Angel! Sara mare petrecareata... oare nu se arunca in neam? Bravo Sara nu pierde clipa :)

Izuk, la noi e soare si iti trimit si tie o raza! si pe geam si-n suflet! :P

Fetele cu pisici, stiu ca nu au gusturi rele felinele voastre dragi: pastrav, somon, piept de rata :D Catelul meu era un pofticios si un mancacios la fel de cersetor ca pisoiii tai Giorgi! Pisoiul unui prieten a scapat in pod si a mancat carnati pana a crapat efectiv! Atentie cu animalux, dar ce doar cu ele, ca si eu mananc pana aproape crap uneori :) :-* si ce remuscari am dupa ... :P

Am lasat painea in MP la copt azi, cu maiaua facuta separat. Am sunat acasa si cica a iesit bine, coapta uniform si pufoasa. Nu crescuta pana sus de tot ca aia prima de va zisei ca fu ceva de vis, dar ca lumea! Am lasat si reteta de supa de sfecla rosie cu naut (linte verde eu) a Oanei de facut lui mamaie, deci abia astept sa ajung acasa ... dar mai am 4 ore pana atunci ... :hug: Mamaie a zis: nu e rea (despre supa), hai ca vad eu ... :hug:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6284 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 October 2011 - 04:23 PM

Vezi postareazoazorel, la 26 October 2011 - 07:31 PM, a spus:

Salut!
Eu fac bine! Si cand zic bine, e BINE!
Am aragaz nou! Si asta multumita unor fete cu suflet bun si mare:

Salut la han, asa cum a scris Zoazo....*multumita unor fete* , deci nu-mi puneti lauri in cap, fac parte si eu dintr-un grup care....
O zi faina la toata lumea si numai bine. Brava Zoazo pentru chec.

Mirela , multa sanatate intregii familii

#6285 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2011 - 05:04 PM

zoazo a fost foarte precisa "niste fete cu suflet mare", noi am citit printre randuri ca vii incoace si ea abia asteapta, asa ca ti-am pus lauri, nu conteaza ca-i imparti cu restul fetelor, toate sunteti suflete mari!
cate fete s-au strans in jurul tau pentru intalnirea de sambata?
esti deja in RO? sa ai un sejur fain, ca vremea nu-i rea!

#6286 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 28 October 2011 - 07:36 PM

Merci, tot pe o fuga sunt , ca timpul e limitat, famelie mare, prieteni multi coane Fanica :hug:

#6287 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 28 October 2011 - 08:20 PM

Sedere placuta Stella :hug: !!

#6288 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 October 2011 - 08:22 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 October 2011 - 08:20 PM, a spus:

Sedere placuta Stella :) !!

Daa!!! Fara io' :hug: ... :hug: :-*

#6289 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 October 2011 - 09:46 AM

Buna dimineata la han.Tare liniste pe aici, ar trebuii inchisa cutia Pandorei si sa reveniti la un cei, un vin fiert, un ceva acolo :angryfire:

Vad ca nimeni nu mai ofera nimic, toata lumea tacuta, citeste,da nu mai zice nimic.

LAs ca vin eu si las micul dejun

Fisier atasat  22_09_2010 13.39.13_1.jpg (9.88K)
Number of downloads: 0

cafea

Fisier atasat  blog_mini-espresso_vivace.jpg (6.92K)

sau ceai

Fisier atasat  te2.jpg (9.18K)

O zi insorita si un weekend minunata va doresc
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6290 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2011 - 10:00 AM

Pai si e de mirare Ioana!? :angryfire:

Multumesc de tratatie :angryfire:

La noi rasare soarele si am inceput dimineata in forta a facut bubuletul praf mausul,acum ma chinui cu un rapan vechi ce marge in reluare si ala, asa ca tre' sa fug sa iau altul :angryfire:

O zi minunata tuturor si intalneala placuta fetelor :angryfire:

#6291 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 October 2011 - 11:46 AM

Buna dimineatza :angryfire:

Io - tot la smotru. Ieri am aspirat si am spalat pe jos ,azi e iar la loc!!!!

Gata , scot papucii de casa din dulap si nu mai intra nici un musafir incaltzat! A venit ieri o vecina la mine , toata casa mi-a umplut-o de noroi. Da-o naibii de treaba!

Mai murdareste si Elena cum apuca , pica firimituri pe jos....si pe gresia mea neagra va datzi seama cum se vede.

O zi buna la tot hanul!

#6292 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 October 2011 - 11:49 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 October 2011 - 02:25 PM, a spus:

multa sanatate Ada! multa sanatate si putere Angel! Sara mare petrecareata... oare nu se arunca in neam? Bravo Sara nu pierde clipa :angryfire:

Izuk, la noi e soare si iti trimit si tie o raza! si pe geam si-n suflet! :angryfire:

Fetele cu pisici, stiu ca nu au gusturi rele felinele voastre dragi: pastrav, somon, piept de rata :angryfire: Catelul meu era un pofticios si un mancacios la fel de cersetor ca pisoiii tai Giorgi! Pisoiul unui prieten a scapat in pod si a mancat carnati pana a crapat efectiv! Atentie cu animalux, dar ce doar cu ele, ca si eu mananc pana aproape crap uneori :thumleft: :angryfire: si ce remuscari am dupa ... :angryfire:

Am lasat painea in MP la copt azi, cu maiaua facuta separat. Am sunat acasa si cica a iesit bine, coapta uniform si pufoasa. Nu crescuta pana sus de tot ca aia prima de va zisei ca fu ceva de vis, dar ca lumea! Am lasat si reteta de supa de sfecla rosie cu naut (linte verde eu) a Oanei de facut lui mamaie, deci abia astept sa ajung acasa ... dar mai am 4 ore pana atunci ... :angryfire: Mamaie a zis: nu e rea (despre supa), hai ca vad eu ... :angryfire:

Daniella , eu la MP coc aproape numai retzetele ei. In rest , daca fac alta painica , o framant in MP si o coc in cuptor. Daca n-a crescut pana sus painica , potzi sa compari cantitatzile la ingrediente , sa vezi cam ce difera...si data viitoare schimbi putzin retzeta . Eu cam asa fac.

#6293 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 October 2011 - 11:59 AM

Eu azi va servesc cu tequila!

Fisier atasat  mezcal-200811-ss.jpg (42.61K)
Number of downloads: 1

Si ce ma supar daca ma refuzati.... :angryfire:

#6294 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2011 - 01:05 PM

Lili, pe a mea pun-o deoparte ca beau dupa ce termin treaba.

Mutti naspa cu gresie neagr
Si eu tot la smotru, da am facut pauza de-un ness.

Acasa la mine

#6295 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 29 October 2011 - 02:12 PM

Vezi postareaIoana, la 29 October 2011 - 01:05 PM, a spus:

Atunci iti pun doi viermi in pahar! :angryfire:

E naspa si cu gresie alba, va zic eu.Eu o am alba in toata casa, noroc ca am casa mica! :angryfire:

#6296 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2011 - 04:51 PM

Vezi postareaEataly, la 29 October 2011 - 02:12 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 29 October 2011 - 01:05 PM, a spus:

Atunci iti pun doi viermi in pahar! :angryfire:

E naspa si cu gresie alba, va zic eu.Eu o am alba in toata casa, noroc ca am casa mica! :angryfire:

viermii poti sa-i pastrezi.servesc cu lamaie:-p am destule oratanii in preajma.
eu am gresia pamantie.da tot se vede pleata mea pe jos.praf etc.etc
cred ca oricum ar fi culoarea tot se vede pe ea orice scama.acum dupa cca 5 ore de smotru iara vad scame in urma mea.parca ma plimb cu ele dupa mine.e adev ca azi a fost soare usi deschise a intrat iara praf.si luni o iau de la capat cu curatenia:(

Acasa la mine

#6297 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2011 - 04:57 PM

Gresia mea e gri argintiu,dar are si un model cu vinisoare prin ea,rosturile gri ,asa ca e mai suferitoare,dar tot tre sa stau cu mocu' pe ea ca bubuletul,e mare mester la scapat de toate pe jos si calcat pe ele facut urme etc...

Acum fac ardei umpluti :angryfire:

Tequila nu stiu daca am baut vreodata ,cred ca nu :angryfire:

Oare cum fu' intalneala fetelor? :angryfire: Is' coreoasa'!!!!... :angryfire:

#6298 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 29 October 2011 - 06:59 PM

Vezi postareaIoana, la 29 October 2011 - 04:51 PM, a spus:

viermii poti sa-i pastrezi.servesc cu lamaie:-p am destule oratanii in preajma.
eu am gresia pamantie.da tot se vede pleata mea pe jos.praf etc.etc
cred ca oricum ar fi culoarea tot se vede pe ea orice scama.acum dupa cca 5 ore de smotru iara vad scame in urma mea.parca ma plimb cu ele dupa mine.e adev ca azi a fost soare usi deschise a intrat iara praf.si luni o iau de la capat cu curatenia:(

Ce oratanii ai? :angryfire:

Eu în hol am gresie pamîntie, si as tinde sa cred ca e cea mai nepretentioasa... dar na, si asta trebuie "intretinuta".
Am avut în bucatarie neagra, în baie am aproape alba... si e kk se vede imediat fiecare firmiturica/pe ambele!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6299 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 29 October 2011 - 07:00 PM

Vezi postareaGeany, la 29 October 2011 - 04:57 PM, a spus:

Oare cum fu' intalneala fetelor? :angryfire: Is' coreoasa'!!!!... :angryfire:

Si io! Dar n-aud niciun pîs, nika!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6300 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2011 - 07:28 PM

pîssss io :thumleft: Mi-e cam frik sa scriu eu prima, ca sunt ageamie, forumista cu activitate doar de 1 an si ceva, nu am mai participat nici la intalneli de forumisti, nici la recenzii , activitatea mea pe forum e mai mult la Despre cei mici :angryfire: So, what!? :violent5:

hai ca vaz ca sunteti corioase si nu pot sa va las asa, desi vroiam sa fug sa pun de niste paharele cu mascarpone si smochine proaspete. Acu am picat, ca am fost sa iau pe Bea si pe tati din pelegrinari si am poposit si eu la gratarul lor oleak. Bea a stat pe afara (friiiiguletz), de la 10 jum dim pana la 6 jum seara, cand introdusa la caldurica din masina a adormit brusc. Cred ca o sa se trezeasca :angryfire: de noapte maine dimi, avand in vdr ora de culcare, am fost si la cumparaturi ca imi tebuia mascarponele pt paharele ..., asa k doar acum am ajuns! Moatza, ai ajuns si tu bine? Foxyy ? Zozo? Stelluta gata intalnirile pe azi?

Revenind, despre intalnire: Dupa cum stiti fetele noastre sunt una si una, eu din cele cu care am schimbat replici am cunoscut doar pe Stella, Foxyy, Moatza si Zozo (ordinea mentionarii este aleatorie), care dupa cum le stie un forum intreg sunt fete de fete! Toate fetele sunt cel putin la fel de faine in realitate, pe cat sunt si pe forum, din toate punctele de vdr. Pe forum poate se intelege mai greu datorita lipsei limbajului nonverbal, comunicarea devine mai anevoioasa, in realitate sunt niste frumoase, destepte, simpatice.

Pe draga de Stella, care si-a rupt din greu din timpul acordat familiei sale si prietenilor apropiati, am gasit-o la fele de darnica, ospitaliera si cu acelasi limbaj intelept ca si pe forum. Toate fetele aratau de milioane, Stella inca avea bronzul de Puglia, Foxxy ochii de un albastru infinit, Zozo aceeasi veselie debordanda, cat si curtoazie pe care o stiti de pe forum, iar Moatza e o fina si o frumoasa... a venit tocmai de la Buzau doar ca sa ne vaza mutritzele :angryfire: !!! Eu am servit o pastrama de oaie cu mamaliguta ca si o buna parte dintre fete si un vin fiert. Am fost placut impresionata sa le cunosc pe fete. Am avut invoire pana la 16, tati si-a facut de lucru cu Bea la un gratar la curtea unui prieten. Am mai cunoscut si alte fete la fel de dragute si sociabile. Intalnirea de gradul zero a fost reusita si imi pare rau ca nu am putut intalni pe toata lumea de pe forum, dar mai e timp sa ne cunoastem.

Mica picanterie (sau doar fastaceala/gafa de-a mea): Moatza a fost pt mine o adevarata surpriza dintre cele mai placute, pt ca nu ma asteptam, nu stiam ca are posibilitatea sa vina in Bucuresti. Am cunoscut-o din prima, seamana leit cu ea din pozele de calatorie postate, dar cum nu-mi venea a crede (si stiam ca vine Giorgiana :angryfire: ) m-am fastacit complet cand m-a intrebat daca stiu cine e ea, asa ca am dat-o cotita si invartita, fastacita, bara ... nu gol! Toate fetele debordeaza o lumina fermecatoare. Sunt happy ca le-am cunoscut in realitate. Ah si toate seamana cu poza, le-am recunoscut din mers: inclusiv pe Zozo- de la prima vedere si fara ochelarii de distanta fara de care sunt chiorenzis Ea pi mini nu :violent5:

Eu stiu de la brokeri, ca unele dintre cele mai sigure/profitabile actiuni sunt cele in ciocolata Elvetiana, pt ca e cea mai buna din lume. Ei bine, azi am mancat ciocolata elvetiana, ciocolatele de toate felurile, fructe confiate, cantuccini .... :angryfire: . Pentru ca am fost cuminte, am primit si un borcan de dulceata de soc 2011, hand made :angryfire:

Tati ma intreba intr-una: si ce ati discutat? si despre ce ati vorbit? Sssst, eu doar voua v-am spus cate ceva din casa. Lui tati nik nu am dezvaluit, secretoasaaaaa

In alta ordine de idei, o prietena :angryfire: si-a facut mila si mi-a cumparat un kg de smochine proaspte. Nu am mai avut niciodata in casa asa ceva. In afara de cele 2 retete ale Mayei (mic dejun si prosciuto+gorgonzola) mai aveti vreo sugestie de a le folosi, in afara de duclceturi/gemuri? A propos Maya, cum erau facute cele cu de la mic dejun mai exact (ricota amestecata cu miere?)? M-am gandit sa fac cateva paharele cu mascarpone, dar tot imi raman cateva si pt eventuale alte idei ... Fug ...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic