pîssss io

Mi-e cam frik sa scriu eu prima, ca sunt ageamie, forumista cu activitate doar de 1 an si ceva, nu am mai participat nici la intalneli de forumisti, nici la recenzii , activitatea mea pe forum e mai mult la Despre cei mici

So, what!?
hai ca vaz ca sunteti corioase si nu pot sa va las asa, desi vroiam sa fug sa pun de niste paharele cu mascarpone si smochine proaspete. Acu am picat, ca am fost sa iau pe Bea si pe tati din pelegrinari si am poposit si eu la gratarul lor oleak. Bea a stat pe afara (friiiiguletz), de la 10 jum dim pana la 6 jum seara, cand introdusa la caldurica din masina a adormit brusc. Cred ca o sa se trezeasca

de noapte maine dimi, avand in vdr ora de culcare, am fost si la cumparaturi ca imi tebuia mascarponele pt paharele ..., asa k doar acum am ajuns! Moatza, ai ajuns si tu bine? Foxyy ? Zozo? Stelluta gata intalnirile pe azi?
Revenind, despre intalnire: Dupa cum stiti fetele noastre sunt una si una, eu din cele cu care am schimbat replici am cunoscut doar pe Stella, Foxyy, Moatza si Zozo (ordinea mentionarii este aleatorie), care dupa cum le stie un forum intreg sunt fete de fete! Toate fetele sunt cel putin la fel de faine in realitate, pe cat sunt si pe forum, din toate punctele de vdr. Pe forum poate se intelege mai greu datorita lipsei limbajului nonverbal, comunicarea devine mai anevoioasa, in realitate sunt niste frumoase, destepte, simpatice.
Pe draga de Stella, care si-a rupt din greu din timpul acordat familiei sale si prietenilor apropiati, am gasit-o la fele de darnica, ospitaliera si cu acelasi limbaj intelept ca si pe forum. Toate fetele aratau de milioane, Stella inca avea bronzul de Puglia, Foxxy ochii de un albastru infinit, Zozo aceeasi veselie debordanda, cat si curtoazie pe care o stiti de pe forum, iar Moatza e o fina si o frumoasa... a venit tocmai de la Buzau doar ca sa ne vaza mutritzele

!!! Eu am servit o pastrama de oaie cu mamaliguta ca si o buna parte dintre fete si un vin fiert. Am fost placut impresionata sa le cunosc pe fete. Am avut invoire pana la 16, tati si-a facut de lucru cu Bea la un gratar la curtea unui prieten. Am mai cunoscut si alte fete la fel de dragute si sociabile. Intalnirea de gradul zero a fost reusita si imi pare rau ca nu am putut intalni pe toata lumea de pe forum, dar mai e timp sa ne cunoastem.
Mica picanterie (sau doar fastaceala/gafa de-a mea): Moatza a fost pt mine o adevarata surpriza dintre cele mai placute, pt ca nu ma asteptam, nu stiam ca are posibilitatea sa vina in Bucuresti. Am cunoscut-o din prima, seamana leit cu ea din pozele de calatorie postate, dar cum nu-mi venea a crede (si stiam ca vine Giorgiana

) m-am fastacit complet cand m-a intrebat daca stiu cine e ea, asa ca am dat-o cotita si invartita, fastacita, bara ... nu gol! Toate fetele debordeaza o lumina fermecatoare. Sunt happy ca le-am cunoscut in realitate. Ah si toate seamana cu poza, le-am recunoscut din mers: inclusiv pe Zozo- de la prima vedere si fara ochelarii de distanta fara de care sunt chiorenzis Ea pi mini nu
Eu stiu de la brokeri, ca unele dintre cele mai sigure/profitabile actiuni sunt cele in ciocolata Elvetiana, pt ca e cea mai buna din lume. Ei bine, azi am mancat ciocolata elvetiana, ciocolatele de toate felurile, fructe confiate, cantuccini ....

. Pentru ca am fost cuminte, am primit si un borcan de dulceata de soc 2011, hand made
Tati ma intreba intr-una: si ce ati discutat? si despre ce ati vorbit? Sssst, eu doar voua v-am spus cate ceva din casa. Lui tati nik nu am dezvaluit, secretoasaaaaa
In alta ordine de idei, o prietena

si-a facut mila si mi-a cumparat un kg de smochine proaspte. Nu am mai avut niciodata in casa asa ceva. In afara de cele 2 retete ale Mayei (mic dejun si prosciuto+gorgonzola) mai aveti vreo sugestie de a le folosi, in afara de duclceturi/gemuri? A propos Maya, cum erau facute cele cu de la mic dejun mai exact (ricota amestecata cu miere?)? M-am gandit sa fac cateva paharele cu mascarpone, dar tot imi raman cateva si pt eventuale alte idei ... Fug ...