Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6361 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 October 2011 - 10:43 AM

Buna dimi si o saptamana excelenta tuturor!

pup pe Bubu si bravo de talentul culinar. Bub, sa mai faci si sa arunci si incoa' la mami lui Bea :rolleyes: !

Sissiiii, vai ce s-au schimbat picii! si Patrick a crescut si e altfel muuuult, dar si Denis era cret ca un negru acu'1 an, acu e doar ondulat! ce mai cresc! Arata sectiunile de as manca monitoru' :)

pup si pe senioarea Oanei pt talent la ornat gogosi! brava!

picea mea aseara a porimit un paharel: biscuite, felie de smochina proaspata, strat de mascarpone cu miere si tot asa pana sus. Dementa! A mancat si mofturiciu de numa!

Dau o cafea la tot hanul pentru o saptamana faina

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6362 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 October 2011 - 10:50 AM

O sa-i transmit lui Bub',ti-am mai zis ca e f. incantat sa joace la calculator jocuri de gatit pt. copii ,iar cand sunt la bucatarie e nelipsit,se vede ca ii place tare mult sa se implice la bucatarie :floare: pup si eu pe draga de Bea' :) bravo ca a papacit smochina cu mascarpone,mofturiciu de bub' nush' daca ar fi mancat-o :rolleyes:

#6363 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 10:56 AM

Vezi postareaGeany, la 31 October 2011 - 10:50 AM, a spus:

O sa-i transmit lui Bub',ti-am mai zis ca e f. incantat sa joace la calculator jocuri de gatit pt. copii ,iar cand sunt la bucatarie e nelipsit,se vede ca ii place tare mult sa se implice la bucatarie :floare: pup si eu pe draga de Bea' :cheers: bravo ca a papacit smochina cu mascarpone,mofturiciu de bub' nush' daca ar fi mancat-o :pupic:

drept sa va spun :) am stropit 2 din 4 biscuiti din fiecare paharel cu ceva stropi de rom si am vrut doar sa-i dau oleak de mascarpone sa guste ocolind iscuitele, dar asa s-a infipt in borcanel, biscuitele ala se topise si era asa cremos miami SENZATIE! ... ca mai ca nu ne-am batut pe paharel ... :rolleyes: , a trebuit sa mai luam un paharel ca sa ne ajunga amandorura!

Daca Bub face pe bucatarul la compu, cred ca vei avea si tu ajutor in bucatarie de acum! Si eu si frati-miu ajutam pe mama ...de mici, sau .... doar cand eram mici ... :cheers: !

#6364 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 10:59 AM

Vezi postareacarmaw, la 31 October 2011 - 10:34 AM, a spus:

Moatza miine e ziua 'mortilor' la catolici...sau gresesc?

io-s ortodoxa, nu prea stiu. la noi nu se tine ziua asta.

parca-mi amintesc de-un reportaj la tv despre ziua asta de comemorare, undeva-n Ardeal. Iar un parlamentar maghiar ar fi propus sa fie ziua libera, ca sa mearga lumea la cimitir. Da' n-a avut succes. Ei, n-ar fi fost rau!

#6365 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 31 October 2011 - 11:27 AM

Salut!La catolici, din cate stiu eu, e Luminatia! Fetele din Ardeal stiu mai bine!
La noi nu-i sarbatoare, sambata zice la calendar ca-i Pomenirea mortilor (se fac colive), dar depinde de zona.La ai mei n-am vazut asa ceva!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6366 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 11:27 AM

Pan' la urma azi e sau nu e ziua Anjelinei? Anjelino, zi drept, faci 99 de ani? Sa stiu ce sa-ti urez. :)

#6367 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 31 October 2011 - 11:30 AM

Vezi postareamoatza, la 31 October 2011 - 11:27 AM, a spus:

Pan' la urma azi e sau nu e ziua Anjelinei? Anjelino, zi drept, faci 99 de ani? Sa stiu ce sa-ti urez. :rolleyes:

Nu e azi! A fost acum aproape 2 luni. :)

#6368 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 31 October 2011 - 12:05 PM

buna ziua

eu pe drumuri azi si atata as fi staf in casa ca tare mohorat e afara.

Daniella, eh unii turci miros..nu neaparat a fum.da sti vb ai"fumezi ca un turc":))
Moatza, nu azi e liber aici ci maine cand e ziua tuturor sfintilor.In Ro oricum nu sunt atatea libere ca aici si nici aici nu e peste tot la fel.Bayern-ul are cele mai multe libere din DE.

O zi minunata va doresc si o saptamana insorita
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6369 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 12:08 PM

A, bon, m-am lamurit si cu Anjelina si cu liberele de la voi. Nu stiu de ce am dedus eu asta din postarea Simonei.

#6370 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 12:35 PM

Vezi postareazoazorel, la 31 October 2011 - 11:27 AM, a spus:

Salut!La catolici, din cate stiu eu, e Luminatia! Fetele din Ardeal stiu mai bine!
La noi nu-i sarbatoare, sambata zice la calendar ca-i Pomenirea mortilor (se fac colive), dar depinde de zona.La ai mei n-am vazut asa ceva!

zozo bine ca ai aparut, fata draga! ca nu stiam nik de tini! s-a terminat ciodba de ceapa :71: ? pe cand next B) ?

Ioana, da, m-am prins ca de la fumezi ca turcii ti.a venit ...doar ca nu stiam daca nu cumva si miros in vreun fel turcaletii :71: ?!

#6371 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 31 October 2011 - 01:00 PM

Moatzo , nu-i nici o sarbatoare , sunt acasa din cauza piticii ca e bolnava , sunt in CM. M-au sunat joi la servici sa o iau de la cresa. De joi mi-s acasa cu ea. A avut febra 41 saracutza. Are nush ce bacterie , o infectzie bacteriala a cailor respiratorii. I-au luat sange vineri sa vada ce are ......

#6372 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 31 October 2011 - 01:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 October 2011 - 12:35 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 31 October 2011 - 11:27 AM, a spus:

zozo bine ca ai aparut, fata draga! ca nu stiam nik de tini! s-a terminat ciodba de ceapa :71: ? pe cand next B) ?

Ioana, da, m-am prins ca de la fumezi ca turcii ti.a venit ...doar ca nu stiam daca nu cumva si miros in vreun fel turcaletii :71: ?!

Ei nu stiu cum miros , dar ele , turcaletele miros tot timpul a prajeala B) ca stau si afara si in casa cu acealeasi haine . B)

#6373 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 01:05 PM

Vezi postareaMutti, la 31 October 2011 - 01:02 PM, a spus:

Ei nu stiu cum miros , dar ele , turcaletele miros tot timpul a prajeala :71: ca stau si afara si in casa cu acealeasi haine . :71:

pfoooai! ce slinos!

#6374 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 01:07 PM

Vezi postareaMutti, la 31 October 2011 - 01:00 PM, a spus:

Moatzo , nu-i nici o sarbatoare , sunt acasa din cauza piticii ca e bolnava , sunt in CM. M-au sunat joi la servici sa o iau de la cresa. De joi mi-s acasa cu ea. A avut febra 41 saracutza. Are nush ce bacterie , o infectzie bacteriala a cailor respiratorii. I-au luat sange vineri sa vada ce are ......

aflai intre timp, am citit la topicul cu puradei... :71:
sanatate multa tizei mele dragi! acuma-i mai bine, sper.

#6375 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 31 October 2011 - 02:48 PM

Simo sanatate Elenei.

Turcoaicele a mancare, ei a tutun si...in fine nu toti da multi dintre ei.Unde am lucrat inainte aveam o groaza de colegi turci si era unu de dupa ce ca nu se spala isi turna sticla de parfum pe el.

Apropo de turci am fost azi la un mag. de-al lor mi mi-am luat baclava.Abia astept sa ajung acasa sa infulec.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6376 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 31 October 2011 - 03:30 PM

La noi in seara asta e Halloween, copiii aici nu merg la cersit dulciuri. Aici parintii sau scolile organizeaza baluri mascate pentru copii iar prin baruri si discoteci e noapte tematica, petrece lumea imbracata in fel de fel de vampiri stafii si vrajitoare.
Maine e zi libera, toata lumea merge la cimitir cu flori proaspete, lumanari, etc.

In Ardeal e Luminatia, un obicei ce vine de la catolici, e foarte frumos, azi merg familiile la cimitir, aranjeaza mormintele cu flori proaspete si multe lumanari. Cand se lasa noaptea e un spectacol fantastic in cimitire, cu toate mormintele luminate, sunt mii de luminite, parca e un oras ce a prins viata...

Am gasit poze frumoase pe net (autor Nicu Cherciu)

Fisier atasat  luminatie-c.jpg (70.52K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  luminatie-09.jpg (84.23K)

Fisier atasat  luminatie-03.jpg (83.05K)

#6377 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 31 October 2011 - 03:44 PM

Laura, m-am gandit la tine sambata - am fost la un restaurant portughez si mi-a placut foarte mult mancarea. Eu am mancat o friptura, avea un ou deasupra si multi cartofi prajiti (rotunzi)-ce era exceptional, era sosul de friptura! Super bun.
Unul dintre prieteni a mancat sardine la gratar, foarte gustoase (ce as fi ales si eu, dar am o groza fantastica de oasele de peste). Foarte bun per total(dar daca ai vre-o specialitete portugheza care iti place, zi cum se numeste ca sa incerc data viitoare :71: )

In Severin in noaptea de inviere se duce lumea la cimitir si pune lumanari multe pe mormant - tot asa arata cimitirul, plin de lumina si oameni :71:

A fost adorabil sa vad dimineata picii imbracati in costume de Halloween B) Erau si cativa maturi, dar picii ma topesc B) O sa vad mai multi diseara cand se duc la colindat.
A cat is a friend fur-ever !

#6378 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 08:40 PM

Vezi postarealaura_lala, la 31 October 2011 - 03:30 PM, a spus:

La noi in seara asta e Halloween, copiii aici nu merg la cersit dulciuri. Aici parintii sau scolile organizeaza baluri mascate pentru copii iar prin baruri si discoteci e noapte tematica, petrece lumea imbracata in fel de fel de vampiri stafii si vraji

ametita-s! si eu am intrebat inca din dimineata asta cate bomboane au primit picii :floare:

astia de la tv is de vina (Atzilica!), ca de sambata vad incontinuu numai reportaje din toate cluburile posibile cu petreceri de H.
si cum vine treaba, copiii cersesc dulciurile? nu presteaza nimic ca sa le primeasca? am vazut prin filme ca merg sa-si sperie vecinii si astia, ca sa fie lasati in pace, platesc cu dulciuri, asa-i?

oare ce-ar zice vecinii mei sa se trezeasca cu mine la usa bu-hu-huu! :pupic:

#6379 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 October 2011 - 08:53 PM

Citeaza

oare ce-ar zice vecinii mei sa se trezeasca cu mine la usa bu-hu-huu! :pupic:

:pupic: Am patit-o eu pe bune si nu era halloween(ca era in august)...Aveam unde stateam la mama o vecina cu care ma intelegeam f. bine si cu ea si cu fetele ei de-o seama cu mine...Eu inainte sa ma casatoresc cu sotul am stat impreuna 11 ani (l-am testat bine :floare: )si cand in sf. dupa 11 ani mi-am luat rochie de mireasa (acu' 7 ani),m-am imbracat si am fugit repedea la usa la vecina sa-i arat...Am sunat la usa si cand a deschis fimeia usa sa leashni' ca nici nu ma recunoscuse ,s-o spariet saraca di numa' si-o scuipat si-n san =)) =))

#6380 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 09:09 PM

pai tu-n rochie de mireasa erai zana, eu ma gandeam s-apar ca o scorpie care este!

buey, dati-mi un sut sa ma duc sa-ntind rufele, ca s-a oprit masina de-o ora. vine omu' de la sala si io nika n-am prestat. fug!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul