Ioana, incantata de cunostinta! Esti foarte draguta si arati tare fina, muuult mai bine decat acum 8 ani. Mie una imi placi mai mult acum, ca femeie decat atunci ca pustoaica ....
Daca asta din ultima poza e parul de care te plangi acum, arata bine si lucios, pare sanatos. E drept ca si al meu pare... , dar numai eu stiu ce ma chinui cu el sa arate la un fel, ma ia groaza la gandul sa ma spal pe cap, cu ce ma asteapta dupa aia la descurcat. Din cauza parului fara 1 ora si ceva nu scap la baie

Ador parul lucios si matasos, cu aspect sanatos.
Booon, deci ce facem cu parul asta? Si culoarea mea naturala si actuala e la fel ca si cea din ultima poza a ta, lungime cam la fel ... circa. Oare daca dam cu o vopsea in ton cu parul nostru nu se mai ingroasa si devine mai putin moale? Asa zic coafezele, cine isi mai da cu parerea: asa e?
Si eu l-am nenorocit tot cu decoloratul, nu atat cand am fost blonda, vreo 5 ani, cat dupa aia cu suvite blonde si roscate ... cativa ani buni, vreo 7-8 l.am zapacit cu suvitele. Si pe mine tot suvitele "m-au ars".
Avand in vedere ca nu am multe variante, intrucat actualmente nu ma mai suport, cred ca o sa incerc eu prima cu vopsitul si apoi te anunt.