La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 09 November 2011 - 01:04 PM
si vestea buna: se pare ca a reusit operatia. A recunoscut pe fratele ei, a vorbit si romana si maghiara (e unguroiaca) si isi poate misca mainile si picioarele, e la terapie intensiva acum

multa sanatate tuturor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 09 November 2011 - 01:05 PM
Daniella, la 09 November 2011 - 11:54 AM, a spus:

lasand gluma la o parte, pe mine chiar ma ia ameteala la a doua poza, unde se vede doar tati cu Bea si stanca aceea drept scaun

Bea e asa de serioasa sau hotarata in majoritatea pozelor!!! sunteti superbe amandoua

EDIT: ca am vazut mesajul lui Dani. ma bucur tare

multa sanatate in continuare
Postat 09 November 2011 - 01:23 PM

Si vezi, daca esti optimista, ti se-ntampla DOAR lucruri bune!
Prima lectie deja ai invatat-o!
Sanatate multa!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 09 November 2011 - 03:02 PM
Postat 09 November 2011 - 03:24 PM
Si mi-am clatit ochii cu pozele tale de la munte.
Numai ca si eu am avut necazuri.
Acum am aterizat de la spital (Baltazar), am fost cu Alex care a suferit un traumatism cranio cerebral, norocul lui ca in final s-a dovedit minor, fara fisura, doar cu ameteli, somnolenta si niste dureri de cap.
Acum sa va povestesc:
Luni seara la penultima ora de la scoala colegii lui de clasa, din joaca, prostie, intentie, poate chiar si invidie, asta luase in ziua aceea doi de 10, numai ei stiu, s-au impins puternic pe usa si el vroia sa intre in clasa, consecinta: i-au prins capul intre usa (de termopan) si tocul usii.
A venit acasa ametit, cu tulburari de vedere, durere de cap. Sa innebunim, nu alta! L-am dus repede la spitalul cel mai apropiat, dar nu aveau neurologie si nici neurochirurgie. Insa i-au facut radiografie unde nu s-a vazut nici o fisura, ceea ce este bine. Recomandare: sa stea linistit, fara TV, PC, odihna multa. Numai ca ieri, marti, s-a simtit tare obosit, ametit si cu dureri de cap si atunci medicul lui de familie ne-a trimis si la neurochirurgie. Aici ne-a explicat ca este normal sa se simte asa cateva zile dupa asa un traumatism, dar daca apar semne severe, atunci trebuie sa ne ingrijoram ca ar putea fi si altceva.
Cam asta! M-am mai usurat acum povestindu-va toate astea.
S-a facut si ancheta la scoala, cu sanctiuni pt.copiii respectivi. Oricum sunt f.violenti, mai erau cazuri de copii agresati de colegii de clasa in spital.
Postat 09 November 2011 - 03:27 PM
Postat 09 November 2011 - 03:28 PM
Editez , ca am scris concomitent cu Georgi...ofofof , ca atre-s natângi unii copchii....tinem pumnii sa fie totul intrat in ordina cat mai rapid.totusi cred ca ar trebui sa stea linistit si fara busculade si alte emotii cateva zile bune.multa sanatate Alex
Daniella , recuperare rapida prietenii tale de asemeni.
Postat 09 November 2011 - 03:31 PM
Hazel, la 09 November 2011 - 03:27 PM, a spus:
Multumim, sanatate si tie!
Si m-am servit cu un coniac de la Foxxy, ca simteam nevoia.

Number of downloads: 0
Postat 09 November 2011 - 03:39 PM
stella, la 09 November 2011 - 03:28 PM, a spus:
Editez , ca am scris concomitent cu Georgi...ofofof , ca atre-s natângi unii copchii....tinem pumnii sa fie totul intrat in ordina cat mai rapid.totusi cred ca ar trebui sa stea linistit si fara busculade si alte emotii cateva zile bune.multa sanatate Alex
Daniella , recuperare rapida prietenii tale de asemeni.
Stella, asta si facem, trebuie sa stea acasa si cat mai linistit. Nu este bine ca pierde niste ore de la scoala, dar sa fie totul bine.
Any_annette, multumim!

Postat 09 November 2011 - 03:40 PM
Giorgiana, la 09 November 2011 - 03:24 PM, a spus:
S-a facut si ancheta la scoala, cu sanctiuni pt.copiii respectivi. Oricum sunt f.violenti, mai erau cazuri de copii agresati de colegii de clasa in spital.
ma ia cu friguri cand citesc ce ai scris mai sus. of

multa sanatate lui Alex, si tie multa putere

Postat 09 November 2011 - 03:59 PM
boni, la 09 November 2011 - 03:40 PM, a spus:

multa sanatate lui Alex, si tie multa putere

Si voua multa sanatate! Si va doresc sa nu treceti niciodata prin toate astea!

Postat 09 November 2011 - 04:02 PM
Giorgiana, ai grija cu Alex- eu nu inteleg de ce nu l-au tinut la spital sub observatie! Pupam si pe el, baiat frumos si drag!
Postat 09 November 2011 - 04:02 PM

Postat 09 November 2011 - 04:03 PM

Postat 09 November 2011 - 04:24 PM
Uma, la 09 November 2011 - 04:02 PM, a spus:
Giorgiana, ai grija cu Alex- eu nu inteleg de ce nu l-au tinut la spital sub observatie! Pupam si pe el, baiat frumos si drag!
Uma, nu l-au tinut la spital, trebuie supravegheat la domiciliu.
Foxyy, m-am servit deja din coniacul tau si in rest sper sa fie totul bine!
Pupici!

Postat 09 November 2011 - 04:43 PM