La Multi Ani nepotelei tale, Ioana!
Gio ma bucur ca Alex e bine, pana luni, mai trec 2 zile si de luni se duce, da? sau de ieri l-ai facut colet? Stiu cum e cu emotiile parintilor pentru admiterile copiilor..., dar totusi sa cumpanesti bine. Copilu linvata bine. Auzi acum cum se procedeaza? Mai este vreun examen de admitere? sau doar in functie de note? Spune-mi te rog cum e cu cadourile la profesori? sunt asa cum spun unii oarecum "obligatorii" ca sa nu iti scada mediile pe la materiile care nu te intereseaza ca viitor/actual profil? Multa sanatate pt Alex. Poate nu ar strica sa procedezi cum a spus Koral, singura chestie sa nu ti-l nedreptateasca pe urma profesorii, pt ca faceti valuri.
Koral spune-ne te rog, cum a iesit inspectia? Ai poze cu sala de bufet, ca tare sunt curioasa. Stiu ca esti maestra la dichisitul mesei.
Carmaw bafta la dentist!
Geany

nu poti tu sa ne lasi fara choix a la creme nici pe noi, nici pe Bub! Si fara om zapada si fara choix? Nenenene
Te rog pt mine 3 bucatele sa le lasi fara frisca, doar cu crema de vanilie.

Poti sa arunci si niste sos de ciocco peste ale mele in loc de zahar pudra, eu nu ma supar deloc

ca le colorezi oleak si pot sa le pun sub o cupa de inghetata si sa-mi fac un profiterol

, daca imi dai 4 bucati sa aiba si motz.