Daaaa, le vezi dupa urmele fine de morcov uscat si le simti dupa gustul ala lesios ... care si mie tot bleah mi se pare ... Dar stii cum e cu gustul omului ... sunt bucatari care pun pe orice si li se pare ca fara ... nu are gust. Mie dinpotriva imi place sa simt gustul natural al fiecarui aliment, daca ar fi dupa mine nici sare nu as pune, pentru ca toate legumele si carnea au propriile saruri si daca inveti sa le coci la foc controlat si mic, toate sarurile raman IN si nu e nevoie de adaos nici de sare. Legumele nefierte in apa, nu ies flescaite, raman tari, dar au gust ca si cele crude...ceapa are gust de ceapa si morcovul de mrocov, telina de telina etc ....
Eu nu am auzit la noi sa poti opta sa nu iti puna in mancare la restaurant porcarii din astea. Am auzit ca si orice carne de vita, la care adaugi nu stiu ce ameliorator se fragezeste ca muschiul.

Ma tem ca doar mancand acasa scapi de chestiile astea, sau poate in tari unde e mult respect pentru cultura hranirii (ca Italia de ex), dar nici acolo nu sunt sigura ca nu pun cuburi. Si cand merg in vizita si vad vegeta pe piure si pe salata de varza si pe friptura