Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6881 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2011 - 10:42 PM

Any! ;) http://artaculinara....ny/page__st__20

#6882 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 November 2011 - 10:45 PM

[quote name='Geany' date='15 November 2011 - 10:21 PM' timestamp='1321388472' post='110986']
[quote name='any_annette' date='15 November 2011 - 10:09 PM' timestamp='1321387741' post='110980']
[quote name='Geany' date='15 November 2011 - 09:52 PM' timestamp='1321386728' post='110971']
[quote name='Daniella' date='15 November 2011 - 09:36 PM' timestamp='1321385768' post='110963']

Ptiu ptiu nu fi deochi, cat e de frumos!

Daniela ai uitat de tochitura ;) !
[/quote]

Sar-na! ;) Tochitura e pi' vini',da eu nu pun organe,maii!!!,ca nu-mi place,ce sa fac?! ;)

Eu pun carnita mai grasuta de porc taiata cuburi,carnati afumati si semiafumati,gusa si musai grasime(nu ulei),2 foi de dafin,bobite de piper ceva cimbru si vin,la ceaun catinel pana se topeste carnea de frageda...Eu asa fac...Mi-a zis mama ca ii da tatii cupoane de pensionar,si vrea sa facem cumparaturi,io' ca ma pricep la ales,numa carne ,de sarmale,tochitura si mancare rece,asa ca mai e un pic pan' la craciun ;) Eu sunt o romantica incurabile si ador sarbatorile,mai ales craciunul ;)
[/quote]

da, da, da, Any! ca bine zici! cateva zile cu Jeaneta as risca, ca am colesterolu' al' rau scazut, asa ca n-am probleme io pentru cateva excese! la colaci se vede ... in rest e liber ... deci Geany poti sa pui ce vrei tu, mamaliga de aia cu malai de la tara sa-mi dai alaturi ;) !
auzi, dar nici ficatel nu place la matali sa trantesti in tochituri?

Bub cel cu ochii verzi si gene lungi ni topchieste mai fata mai! Pune aici poze cu tine si cu el sa vedem noi ce mandra esti matali in poze de bubuletzu al mai frumos din targ! Pai da cum sa nu fii mandra di asa frumusete si nazdravanie de coipchil!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6883 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 10:47 PM

Vezi postareaMaya, la 15 November 2011 - 10:42 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 15 November 2011 - 10:39 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 15 November 2011 - 10:32 PM, a spus:

Deci da, cremenali ochii Bubului! ;)

Sar-na ,sunt tare mandra de el in caz ca nu ati observat ;)

Ar fi culmea sa nu fii! ;)

Daa!!!In ultima vreme vine cam bumbacit de la gradi',duamna abar n-are... ;) Zice ca l-a zgariat unu' Gutzu...Maica-mea ii zice:''Sa-i spui ca daca vine bica',ii rupe urechile''

Mac' cu bub' la gradi',si fuge derect la Gutu' si-i zice:''Gutule a zis bica mea ca-ti upe' ulechile sa shtiii''... ;)
Azi vanat la nas cica Lales Daghici ( =Rares Draghici),sa vedem maine ce i-o mai zice ;)

#6884 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 November 2011 - 10:49 PM

Vezi postareaGeany, la 15 November 2011 - 10:42 PM, a spus:

Geanyyyyyy ;) vrei un pic de bataita ;) ?? Sau mai bine asa ;) !
M-ai mai trimis si la topic sa-mi reinprospatez memoria! Credeai ca am uitat cum arata tochitura ta?? Never!!
Offfffff viata mea!

#6885 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 10:54 PM

doamni fereste! di tochiturile lu'matali! mai geany, daca mie mi-o place mancarea, eu ma apuc cu o mana de blid si cu o mana de un linguroi si mananc asa delicat pana nu ramane nika'n oala! vai viata ta cu mini sa stii!

sa stiti ca io nu mai avusai vreme sa intru ca vai viata mea, imi vine cea mai mare inspectie din ultimii 100 ani ai mei de munca: 8 de la biroul central pe 3 continente, incepand cu president, 2 vice etc... mare delegatie de VIP. Vai viata mea, am niste emotiuni de ma ia cu tremur!

va pupez ca nu stiu daca ...poate oleak in we mai am timp sa intru... ca ma pregatesc cu toate shele ca pt ziua apoteozei ;) desi nu-mi cerura vreo pregateala si 2 din ai mari nu venira de 6 ani la romanica, 5 ever si 1 vice e sefulica nici el de 2 ani ... ;) Va rog sa ma ganditi de bine, iote ma duc si la fantana sa pun dorinta sa iasa tot bine, ca sa mai am apoi oleaca de timp sa handralesc pe arta culinara in rasfat cu voi!
va pup tari si mi-i dor de saga pi colea!

#6886 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 10:58 PM

Dani' eu iti tin pumnii si sa ma tii la curent musai! ;) ;)

#6887 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 10:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 November 2011 - 10:54 PM, a spus:

doamni fereste! di tochiturile lu'matali! mai geany, daca mie mi-o place mancarea, eu ma apuc cu o mana de blid si cu o mana de un linguroi si mananc asa delicat pana nu ramane nika'n oala! vai viata ta cu mini sa stii!

sa stiti ca io nu mai avusai vreme sa intru ca vai viata mea, imi vine cea mai mare inspectie din ultimii 100 ani ai mei de munca: 8 de la biroul central pe 3 continente, incepand cu president, 2 vice etc... mare delegatie de VIP. Vai viata mea, am niste emotiuni de ma ia cu tremur!

va pupez ca nu stiu daca ...poate oleak in we mai am timp sa intru... ca ma pregatesc cu toate shele ca pt ziua apoteozei ;) desi nu-mi cerura vreo pregateala si 2 din ai mari nu venira de 6 ani la romanica, 5 ever si 1 vice e sefulica nici el de 2 ani ... ;) Va rog sa ma ganditi de bine, iote ma duc si la fantana sa pun dorinta sa iasa tot bine, ca sa mai am apoi oleaca de timp sa handralesc pe arta culinara in rasfat cu voi!
va pup tari si mi-i dor de saga pi colea!

Daniela ;) , iti doresc sa iasa totul bine!!!!

#6888 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 11:01 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 10:49 PM, a spus:

M-ai mai trimis si la topic sa-mi reinprospatez memoria! Credeai ca am uitat cum arata tochitura ta?? Never!!
Offfffff viata mea!

Any sotul nu-i mare mancacios,coptii nici atat,eu mai mult pofticioasa,ciugul,mai mult stric si fac a paguba cum zice domnu' sot ;) da la sarbatori nu se poate la noi la moldoveni fara toate astea ca mancam 3 zile cu familia musafiri,invitati noi la ei si ei la noi...Waiilleeii vb. lu. Dani',deabea astept ;)

#6889 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 11:03 PM

Vezi postareaGeany, la 15 November 2011 - 11:01 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 10:49 PM, a spus:

Offfffff viata mea!

Any sotul nu-i mare mancacios,coptii nici atat,eu mai mult pofticioasa,ciugul,mai mult stric si fac a paguba cum zice domnu' sot ;) da la sarbatori nu se poate la noi la moldoveni fara toate astea ca mancam 3 zile cu familia musafiri,invitati noi la ei si ei la noi...Waiilleeii vb. lu. Dani',deabea astept ;)

Stau cu ochii pe astia la mine la magazin sa vad ce produse romanesti aduc anul asta.
Am vazut ca au scaricica afumata, tre' sa iau sa fac un bors asa socotit cu fasole ca tot mi-a trimis mama vreo 3 kg.

#6890 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 15 November 2011 - 11:22 PM

Vezi postareaGeany, la 15 November 2011 - 10:58 PM, a spus:

Dani' eu iti tin pumnii si sa ma tii la curent musai! :wub: :wub:

Ma alaturi si eu sa i urez reusita !
Hai ca o sa treaca cu bine! :wub:

#6891 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 11:28 PM

va multumesc din suflet. va rog sa-mi tineti pumnii de luni pana miercuri 21-23 nov, dupa care daca e de bine (Ca inca nu mi s-a anuntat un obiectiv concret, iar vizeta anuntata doar vineri sara) vin si desfacem sticlele de vin de vinoteca, fiecare ce vrea sa comande sa scrie de pe acum, mancaruri si bauturi tot ce poftiti.
sper sa scap cu bine si sa ne vedem cu bine! vineri aveam sufletul in gat de emotii, acum ca ma pregatesc si cu d-aia si d-ailalta incepe sa se mai potoleasca fricile oleak, dar oricum eu sunt foarte emotiva :wub: , desi par foarte tare din afara ... :wub:

pana atunci, ganditi-va-ti adand, ca eu ma ofer sa va cumpar si trimit produse de la targul traditional de Craciun, daca doriti si poftiti. Ok?

Offf, abia astept sa treaca miercuri orele 16, pe seara o sa va dau de veste
desi credca mai am ceva vreme sa intru oleak si in we. Sa vad ce fac si cu cuconeala, toalete, pantofi si elegant, dar si toata ziua vom umbla ... haber n-am inca! :wub: ufff ce ma nierveaza pi mini cel mai tare!

#6892 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 16 November 2011 - 04:05 AM

Zoazorel venim toate 3 la tine, dar ne faci placinte cu mere?
Daniella bafta mare,eu te stiu curajoasa si fata isteata, asa ca....vei reusii!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6893 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 16 November 2011 - 07:13 AM

Buna dimineata, moama cat ati scris, nevorbitelor :wub: . Daniella tinem pumnii stransi , si sigur iese mai mult ca perfec,ca tu pari o fata perfectionista si profi rau.
Oana, superbe fàtucile tale , profita de ele cat poti acum sa le pozezi si sa le smotocesti, dupa ce cresc e mai greutz :wub:; a mea mi-a interzis sa pun poze cu ea...si respect dorinta.

Geaninoooooooooooooo , ochii Bubului te baga-n boala fata hài...sa-i dea DD multa minte ,sanatate si noroc, ca in rest are di tàti.
Eu de la Geanina vreau un bors d'ala cum face ea, salata de ardei copti sau gogosari...in rest ce vrea ea ( cartofi prajici cu harbujài murati , si pui la ceaun ...sunt modesta :wub: )

A facut fratello niste gàlusti ( sarmale) in foi de varza murata cu afumatura ...mamà mama`, ce "bunaciune".
ia poftiti la MD

Fisiere atasate

#6894 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 November 2011 - 09:05 AM

'Neata!
Daniella, spor la invatat si te asteptam sa te lauzi cu buna desfasurare a vizitei sefimii! :wub:
Oana, fetita ta e mortala! E taaaare concetrata s-o ajute pe mami la "curatenie". Cu asemenea ajutoare, normal ca pregatesti numai bunataturi! :wub:

Stella, saru' mana pentru masa. Iau cana de ceai cu lamaie si mai ciugulesc cate ceva de ici-colo. Foarte bun micul dejun! :wub:
O zi frumoasa tuturor! :wub:

#6895 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 16 November 2011 - 10:13 AM

Vezi postareaOana S, la 16 November 2011 - 04:05 AM, a spus:

Zoazorel venim toate 3 la tine, dar ne faci placinte cu mere?
Daniella bafta mare,eu te stiu curajoasa si fata isteata, asa ca....vei reusii!!

Zi tu zau ca vii! Ca mi-am intrat in mana si numai pe decat o fac!
Dar...n-am io bafta asta!Imagine postata

Daniella, n-ai de ce te teme! Si aia-s oameni, ca si noi! Nu musca, nu pisca...BAFTA si fii TU!

Geanny, inc-o poza cu bub (manca-i-as io nasucul lui!) si ne omori cu zile! Pe toate!
Ptiu-ptiu-ptiu, nu-i fie de deochi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6896 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2011 - 10:36 AM

Vezi postareacarmaw, la 15 November 2011 - 12:09 PM, a spus:

Dragele mele ma ajutati si pe mine cu un raspuns la MASINA DE PIINE.
Va rog! :wub:

Ti-am raspuns si astazi la MASINA DE PIINE.
Pupici!
GEORGIA

#6897 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2011 - 10:41 AM

Vezi postareaGeany, la 15 November 2011 - 09:52 PM, a spus:

[Dar nu in ultimul rand vreau sa zmotocesc pe bub cel cu ochii verzi in unele poze si negri in altele (Ca nici nu's sigura ce color au ...dar is adanci si langurosi ... ruptaciune de suflete!!!) deci tb sa stau acteva zile :wub:

Pup eu doi ochisori frumosi, verzi, neverzi, nu conteaza, cu niste gene lungi! Multe inimi o sa zapaceasca, sigur asta!
GEORGIA

#6898 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2011 - 10:43 AM

Ca in fiecare dimineata, aproape, Stella ne serveste la MD cu ceva bun. Am gustat cate ceva, acum ma duc la treaba!
GEORGIA

#6899 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 16 November 2011 - 11:12 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 16 November 2011 - 10:36 AM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 15 November 2011 - 12:09 PM, a spus:

Dragele mele ma ajutati si pe mine cu un raspuns la MASINA DE PIINE.
Va rog! :wub:

Ti-am raspuns si astazi la MASINA DE PIINE.
Pupici!

Draga mea...multumesc mult!
ouff rasuflu usurata!! :wub:

#6900 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2011 - 11:15 AM

'Neata fetelor :) !
Iau si eu cate ceva de la Stella, numai bine sa ma-ncalzesc ca la mine ploua de azi noapte si nu se opreste cred pana diseara.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul