La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 November 2011 - 10:45 PM
[quote name='any_annette' date='15 November 2011 - 10:09 PM' timestamp='1321387741' post='110980']
[quote name='Geany' date='15 November 2011 - 09:52 PM' timestamp='1321386728' post='110971']
[quote name='Daniella' date='15 November 2011 - 09:36 PM' timestamp='1321385768' post='110963']
Ptiu ptiu nu fi deochi, cat e de frumos!
Daniela ai uitat de tochitura

[/quote]
Sar-na!

Eu pun carnita mai grasuta de porc taiata cuburi,carnati afumati si semiafumati,gusa si musai grasime(nu ulei),2 foi de dafin,bobite de piper ceva cimbru si vin,la ceaun catinel pana se topeste carnea de frageda...Eu asa fac...Mi-a zis mama ca ii da tatii cupoane de pensionar,si vrea sa facem cumparaturi,io' ca ma pricep la ales,numa carne ,de sarmale,tochitura si mancare rece,asa ca mai e un pic pan' la craciun

[/quote]
da, da, da, Any! ca bine zici! cateva zile cu Jeaneta as risca, ca am colesterolu' al' rau scazut, asa ca n-am probleme io pentru cateva excese! la colaci se vede ... in rest e liber ... deci Geany poti sa pui ce vrei tu, mamaliga de aia cu malai de la tara sa-mi dai alaturi

auzi, dar nici ficatel nu place la matali sa trantesti in tochituri?
Bub cel cu ochii verzi si gene lungi ni topchieste mai fata mai! Pune aici poze cu tine si cu el sa vedem noi ce mandra esti matali in poze de bubuletzu al mai frumos din targ! Pai da cum sa nu fii mandra di asa frumusete si nazdravanie de coipchil!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 November 2011 - 10:47 PM
Maya, la 15 November 2011 - 10:42 PM, a spus:
Daa!!!In ultima vreme vine cam bumbacit de la gradi',duamna abar n-are...

Mac' cu bub' la gradi',si fuge derect la Gutu' si-i zice:''Gutule a zis bica mea ca-ti upe' ulechile sa shtiii''...

Azi vanat la nas cica Lales Daghici ( =Rares Draghici),sa vedem maine ce i-o mai zice

Postat 15 November 2011 - 10:49 PM
Postat 15 November 2011 - 10:54 PM
sa stiti ca io nu mai avusai vreme sa intru ca vai viata mea, imi vine cea mai mare inspectie din ultimii 100 ani ai mei de munca: 8 de la biroul central pe 3 continente, incepand cu president, 2 vice etc... mare delegatie de VIP. Vai viata mea, am niste emotiuni de ma ia cu tremur!
va pupez ca nu stiu daca ...poate oleak in we mai am timp sa intru... ca ma pregatesc cu toate shele ca pt ziua apoteozei

va pup tari si mi-i dor de saga pi colea!
Postat 15 November 2011 - 10:58 PM
Daniella, la 15 November 2011 - 10:54 PM, a spus:
sa stiti ca io nu mai avusai vreme sa intru ca vai viata mea, imi vine cea mai mare inspectie din ultimii 100 ani ai mei de munca: 8 de la biroul central pe 3 continente, incepand cu president, 2 vice etc... mare delegatie de VIP. Vai viata mea, am niste emotiuni de ma ia cu tremur!
va pupez ca nu stiu daca ...poate oleak in we mai am timp sa intru... ca ma pregatesc cu toate shele ca pt ziua apoteozei

va pup tari si mi-i dor de saga pi colea!
Daniela

Postat 15 November 2011 - 11:01 PM
any_annette, la 15 November 2011 - 10:49 PM, a spus:
Any sotul nu-i mare mancacios,coptii nici atat,eu mai mult pofticioasa,ciugul,mai mult stric si fac a paguba cum zice domnu' sot

Postat 15 November 2011 - 11:03 PM
Geany, la 15 November 2011 - 11:01 PM, a spus:
any_annette, la 15 November 2011 - 10:49 PM, a spus:
Any sotul nu-i mare mancacios,coptii nici atat,eu mai mult pofticioasa,ciugul,mai mult stric si fac a paguba cum zice domnu' sot

Stau cu ochii pe astia la mine la magazin sa vad ce produse romanesti aduc anul asta.
Am vazut ca au scaricica afumata, tre' sa iau sa fac un bors asa socotit cu fasole ca tot mi-a trimis mama vreo 3 kg.
Postat 15 November 2011 - 11:28 PM
sper sa scap cu bine si sa ne vedem cu bine! vineri aveam sufletul in gat de emotii, acum ca ma pregatesc si cu d-aia si d-ailalta incepe sa se mai potoleasca fricile oleak, dar oricum eu sunt foarte emotiva

pana atunci, ganditi-va-ti adand, ca eu ma ofer sa va cumpar si trimit produse de la targul traditional de Craciun, daca doriti si poftiti. Ok?
Offf, abia astept sa treaca miercuri orele 16, pe seara o sa va dau de veste
desi credca mai am ceva vreme sa intru oleak si in we. Sa vad ce fac si cu cuconeala, toalete, pantofi si elegant, dar si toata ziua vom umbla ... haber n-am inca!

Postat 16 November 2011 - 04:05 AM
Daniella bafta mare,eu te stiu curajoasa si fata isteata, asa ca....vei reusii!!
Postat 16 November 2011 - 07:13 AM

Oana, superbe fàtucile tale , profita de ele cat poti acum sa le pozezi si sa le smotocesti, dupa ce cresc e mai greutz

Geaninoooooooooooooo , ochii Bubului te baga-n boala fata hài...sa-i dea DD multa minte ,sanatate si noroc, ca in rest are di tàti.
Eu de la Geanina vreau un bors d'ala cum face ea, salata de ardei copti sau gogosari...in rest ce vrea ea ( cartofi prajici cu harbujài murati , si pui la ceaun ...sunt modesta

A facut fratello niste gàlusti ( sarmale) in foi de varza murata cu afumatura ...mamà mama`, ce "bunaciune".
ia poftiti la MD
Fisiere atasate
-
ceai1.jpg (4.66K)
Number of downloads: 0 -
cafea 11.jpg (5.67K)
pt déj 3.jpg (8.82K)
mic dejun 2.jpg (10.44K)
Number of downloads: 0
Postat 16 November 2011 - 09:05 AM
Daniella, spor la invatat si te asteptam sa te lauzi cu buna desfasurare a vizitei sefimii!

Oana, fetita ta e mortala! E taaaare concetrata s-o ajute pe mami la "curatenie". Cu asemenea ajutoare, normal ca pregatesti numai bunataturi!

Stella, saru' mana pentru masa. Iau cana de ceai cu lamaie si mai ciugulesc cate ceva de ici-colo. Foarte bun micul dejun!

O zi frumoasa tuturor!

Postat 16 November 2011 - 10:13 AM
Oana S, la 16 November 2011 - 04:05 AM, a spus:
Daniella bafta mare,eu te stiu curajoasa si fata isteata, asa ca....vei reusii!!
Zi tu zau ca vii! Ca mi-am intrat in mana si numai pe decat o fac!
Dar...n-am io bafta asta!

Daniella, n-ai de ce te teme! Si aia-s oameni, ca si noi! Nu musca, nu pisca...BAFTA si fii TU!
Geanny, inc-o poza cu bub (manca-i-as io nasucul lui!) si ne omori cu zile! Pe toate!
Ptiu-ptiu-ptiu, nu-i fie de deochi!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 16 November 2011 - 10:36 AM
carmaw, la 15 November 2011 - 12:09 PM, a spus:
Va rog!

Ti-am raspuns si astazi la MASINA DE PIINE.
Pupici!
Postat 16 November 2011 - 10:41 AM
Geany, la 15 November 2011 - 09:52 PM, a spus:

Pup eu doi ochisori frumosi, verzi, neverzi, nu conteaza, cu niste gene lungi! Multe inimi o sa zapaceasca, sigur asta!
Postat 16 November 2011 - 10:43 AM
Postat 16 November 2011 - 11:15 AM

Iau si eu cate ceva de la Stella, numai bine sa ma-ncalzesc ca la mine ploua de azi noapte si nu se opreste cred pana diseara.