La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 19 November 2011 - 05:04 PM
cam asa era si la noi:
mos nicolae aducea dulciuri+carticica fructe in ghetute
mos craciun jucarii +carti+ dulciuri sub brad natural pe care in primii ani il aducea chiar in noaptea de ajun
de iepuras nu se auzise, dar de Paste mama ne lua pantofi si hainute noi
Cand sunt putintel mai mari, dupa 3-4 ani incolo e mai simplu ca stiu ce jucarii vor ... insa acum e mai greu zic eu, ca inca nu se omoara dupa jucarii, mai mult cu lucruri noi mereu, cum e de exemplu sa prinda momentul sa rascoleasca intr.un sertar mare si sa scoata tot ... eh ce paote fi mai distractiv...sau sa gasesca ceva nou in geanta la mami (control bagaje in fiecare seara).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 November 2011 - 05:12 PM

Postat 19 November 2011 - 05:41 PM
Daniella, la 19 November 2011 - 05:12 PM, a spus:

Sigur Dani',momentan am ajuns in punctul asta,am scos pieptul cu spinarea lasand pielea aripile si pulpele intacte...deaici e floare la ureche fug la crosetat sarmale,va tin la corent...

Number of downloads: 0
Tineti-mi pumnii...

Postat 19 November 2011 - 06:15 PM

asa ca in seara asta sunt libera. aici e obiceiul cu calendarul de avent...im care de regula sunt dulciuri, cum
fiimea nu e fan dulciuri, aveam un fel de calendar cu buzunarase, in care puneam diverse , gen ritzi-pitzi ( le zicea ea) pentru par,creionase, sau alte accesorii de penar, sau pur si simplu niste banuti, pe care si-i punea apoi in pusculitza, si-si cumpara ...carti

Sanatate Izabella , si sanatate la toti cei mari si mici. si aici e frig tare .
Geaninooooooooooooo , esti de groaza ...ideea de pe net ...si hop deja pui umplut cu galuste...brava fata.
Postat 19 November 2011 - 06:18 PM

Brava Geany, maine ma lupt si eu cu un iepure

Postat 19 November 2011 - 06:28 PM
Apoi ma ajutat si cu curatenia caci femeia care ma ajuta se duce acum la strins masline(deja a inceput sezonul)
In casa am marmura alba pe jos si este crima si pedeapsa pt mine(stiti cum se vede si un fir de praf???)

Acum sclipeste casa ,eu am mincat pasatele ,si ma apuc sa vizionez serialele pierdute!
Va pup si o seara placuta la mari si mici!!
Postat 19 November 2011 - 06:49 PM
stella, la 19 November 2011 - 06:15 PM, a spus:
Geaninooooooooooooo , esti de groaza ...ideea de pe net ...si hop deja pui umplut cu galuste...brava fata.
Ce sa fac Stelino daca m-a inspirat?! Am facut si sarmalutele in foi de vitza conice...

Vin acusi cu beshtia umpluta...
Postat 19 November 2011 - 07:08 PM
deci ai facut pana si sarmalele in forma conica?

Postat 19 November 2011 - 07:31 PM
Uite, pentru inceput, un

Fetelor, sa va zic ce bucurie mare avui io azi: vorbii cu Bubu lui Geanny!
M-a topit!

Si eu astept poze cu gaina sarmaloasa!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 November 2011 - 07:31 PM
Daniella, la 19 November 2011 - 07:08 PM, a spus:
deci ai facut pana si sarmalele in forma conica?

Dani' n-am poze pas cu pas

Dar am scos usor pieptul cu schinarea...

Si cu fata-n sus pieptul..

Si bestia umpluta fata...

Spate...

Postat 19 November 2011 - 07:33 PM
zoazorel, la 19 November 2011 - 07:31 PM, a spus:
Uite, pentru inceput, un

Fetelor, sa va zic ce bucurie mare avui io azi: vorbii cu Bubu lui Geanny!
M-a topit!

Si eu astept poze cu gaina sarmaloasa!

Bub' in momentu' asta...

Tanti' Cuieta'

Postat 19 November 2011 - 07:40 PM

Izuk , multă sănătate Izei, că, doamne , greu e cu copilaşii bolnavi...al meu ăl mare făcea otite de la bazinul de înot, avea deja 8-9 ani dar tot nu putea mânca nimic de durere, cu toate că înţelegea bine că trebuie, nu putea şi pace, până nu era în stare mai bună nu avea în stomac decât antibioticele şi 2 linguri de iaurt.

Daniella , ţin pumnii la inspecţie , dar după cum ai descris deja ce mai ai de făcut , e destul de clar că te-ai gândit şi la detaliile cele mai mici , n-are cum să iasă altfel decât FOARTE BINE. În plus , tu eşti cam perfecţionistă , aşa că nu-mi fac griji- cred că aia n-o să aibă nici pe jumate întrebările la care deja tu te-ai gândit. Pupăm mama profi şi fata prinţesă...

Postat 19 November 2011 - 07:49 PM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 November 2011 - 07:49 PM

Gata cu el la cuptor,l-am dat cu condiment de pui,boia iute ,dulce,praf de maghiran,piper,ulei, vin alb...Totul de la mine putere...

Postat 19 November 2011 - 08:27 PM

Daniella sigur o sa fie bine

Eu m-am lecuit sa mai cumpar carioci, a avut dennis si nu stiu cum a reusit de a iesit culoarea din ele, a stropit covor, pereti si cel mai nasol parchetul pe care nu l-am vazut la timp sa il sterg

Postat 19 November 2011 - 08:33 PM
Izuk, sanatate multa fetei! Mie nu-mi mergea nimic bine cand era fi-miu bolnav Bine ca v-ati dus la spital, nu tb tergiversat cu bolile la astia mici.
Stellino, hello! Fiocco primeste ceva de Mos?

Daniella, daca nu i-ai dat zahar Beutei pana acum, n-are rost sa-i dai dulciuri acuma. Amana cat mai mult, parerea mea! Si bafta la control, praf ii faci!
Eu voi strecura o bancnota in papucii lu' fi-miu. O asteapta si va tine loc de ciucalata.

Sissi, tre sa fie interesanta scoala ta. Mereu m-am gandit la o experienta de-asta, da' nu mai am timp si de-asa ceva.
Postat 19 November 2011 - 08:43 PM
Azi ne aranjaram boarfele de prunci in fatza la garaj ( io si vecina) si facuram targ. Facui aproape 60 de Euro.