Postat 28 November 2011 - 09:40 PM
Daniela, felicitari!!
Nici eu nu m-am visat niciodata mireasa si nici nu mi-au placut nuntile. Tot timpu erau scandaluri intre familii si ..etc Eu eram f rece in privinta relatiilor si nu vroiam sa ma implic prea tare ca tot timpul ziceam : de ce sa-mi iau vaca daca se gaseste lapte la litru! dar la 25 ani l-am intalnit pe sotul meu si m-am indragostit lulea si dupa 5 luni ne-am luat starea civila si luna de miere a fost in America, doar noi, fara nimeni, fara neamuri, a fost f frumos si de atunci tot aici suntem...
Dar nu am scapat de nemultumirile parintilor care erau f frustrati ca nu ne-am casatorit in biserica, nu am facut nunta...etc...si asa au continuat vreo 5 ani de zile, apoi intr-o noapte cand nu puteam sa adorm m-am gandit sa le facem o surpriza alor nostri si sa ne casatorim si religios, daca tot veneam in RO. Ne-am ales nasi si ei au pregatit totul in RO,restaurant, comanda tort si parintele. Le-am zis alor nostri sa se imbrace mai frumos ca iesim la un restaurant sa sarbatorim venirea noastra si sa ne mai distram putin. I-am dus la biserica si au fost f surprinsi si foarte incantati de ce am putut noi face. Sau cam suparat ca nu le-am zis, ca vroiau sa vina cu cadouri, sau macar cu flori, dar tot au cumparat flori, l-au trimis pe tatal meu si a cumparat pt fiecare cate un buchet. Apoi am mers toti la restaurant si au comandat fiecare ce a vrut si ne-am distrat f frumos si a fost doar in familie, noi, nasii, fratii, surorile si parinti. Daca le ziceam la alor nostri, aduceau matusa si pe ...etc Asa ca, am facut cum am vrut si fara dar si fara batai de cap.
Eu nu am fost imbracata mireasa, doar ceva simplu si clasic.
Va pup si revin mai acusi sa mai vorbim, ca am avut de citit vreo 6 pagini...