Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7301 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 November 2011 - 08:09 PM

Vezi postareaOana S, la 29 November 2011 - 08:08 PM, a spus:

Mu bucur f mult sa aud ca iti place ce postez si pt asta am sa postez si mai multe retete care ma reprezinta.
te pup!!

:((

#7302 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 November 2011 - 08:10 PM

Vezi postareakoral, la 29 November 2011 - 07:35 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 29 November 2011 - 06:51 PM, a spus:

Am si eu o intrebare pt voi: de ce postati retete? sau de ce impartiti cu toti din bunataturile facute de voi?

Eu postez retete aici, ca imi place f mult sa gatesc si vreau sa impart cu totii din retetele care imi plac mult si vreau sa simta toti bucatarasi ceiea ce simt si eu cand gust aceea reteta.

O zi buna va doresc!

Răspund şi eu provocării: eu postez aici ca să vadă lumea că sunt femeia perfectă adică şi frumoasă, şi deşteaptă,şi bună gospodină şi bună-n toate cele... ;) treaba voastră la ce vă gândiţi , da" nu uitaţi că-i post :((
Pe undeva îmi doresc ca măcar o dată-n viaţă soacră-mea să intre aici şi să vadă că alte persoane mă apreciază- da" nu cred c-o să am norocul ăla degrabă... ;)

Acum , la modul serios , eu intru aici pentru că mă simt bine cu fetele, ştiu despre fiecare câte ceva, ele ştiu despre mine cam ce e important, ne mai dăm una alteia un sfat, un umăr de plâns şi o îmbrăţişare la bucurie... o urare de ziua noastră şi o încurajare când avem de trecut o încercare, uneori chiar şi o reţetă inedită pe care să o încercăm ... deşi eu, una, nu întotdeauna intru aici pentru reţete , cât mai ales pentru atmosferă. Dar recunosc că am devenit o bucătăreasă mai bună şi toată familia are de câştigat din asta. Pentru mine familia e pe primul loc, mereu, mereu, iar voi sunteţi a doua mea familie, aşa că intru zilnic , măcar să vă văd , chiar dacă nu întotdeauna am timp să vă salut ;) Pupici! ;)

Am ras cu pofta din cele scrise de tine.

te pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#7303 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 November 2011 - 08:21 PM

Vezi postareaOana S, la 29 November 2011 - 08:10 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 29 November 2011 - 06:51 PM, a spus:

Am si eu o intrebare pt voi: de ce postati retete? sau de ce impartiti cu toti din bunataturile facute de voi?

Eu postez retete aici, ca imi place f mult sa gatesc si vreau sa impart cu totii din retetele care imi plac mult si vreau sa simta toti bucatarasi ceiea ce simt si eu cand gust aceea reteta.

O zi buna va doresc!

Răspund şi eu provocării: eu postez aici ca să vadă lumea că sunt femeia perfectă adică şi frumoasă, şi deşteaptă,şi bună gospodină şi bună-n toate cele... ;) treaba voastră la ce vă gândiţi , da" nu uitaţi că-i post ;)
Pe undeva îmi doresc ca măcar o dată-n viaţă soacră-mea să intre aici şi să vadă că alte persoane mă apreciază- da" nu cred c-o să am norocul ăla degrabă... :((

Acum , la modul serios , eu intru aici pentru că mă simt bine cu fetele, ştiu despre fiecare câte ceva, ele ştiu despre mine cam ce e important, ne mai dăm una alteia un sfat, un umăr de plâns şi o îmbrăţişare la bucurie... o urare de ziua noastră şi o încurajare când avem de trecut o încercare, uneori chiar şi o reţetă inedită pe care să o încercăm ... deşi eu, una, nu întotdeauna intru aici pentru reţete , cât mai ales pentru atmosferă. Dar recunosc că am devenit o bucătăreasă mai bună şi toată familia are de câştigat din asta. Pentru mine familia e pe primul loc, mereu, mereu, iar voi sunteţi a doua mea familie, aşa că intru zilnic , măcar să vă văd , chiar dacă nu întotdeauna am timp să vă salut ;) Pupici! ;)

Am ras cu pofta din cele scrise de tine.

te pup!!

Bine ai făcut! Umorul e cea mai eficientă terapie... Dacă ai râs DE mine, însemnă că mă vindec şi eu ;)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#7304 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 November 2011 - 08:32 PM

Mda! Si eu am facut-o sa rada ,da pe privat :((

Eu vb. doar in numele meu personal,postez aici la indemnul sotului ca eu nu aveam curaj,si mi-am facut multi prieteni virtuali care mi-s tare dragi,recunosc,am capatat dependenta ;) Nu am invatat inca sa fiu rafinata (cred ca nici nu voi reusi,vreodata ca nu ma raprezenta',dar niciodata sa nu spui niciodata ;) ) si recunosc cu toata rusinea din dotare ;) ( ce e f. putina ci-i drept ;) ) ca-mi fac placere laudele si sa fiu apreciata si tare imi creste inima cand inspir pe cineva sau face o reteta deamea si e multumit...gata am spus-o ,am spus-o nu mai pot sa iau inapoi ce am spus ;)

#7305 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 November 2011 - 08:34 PM

Răspund şi eu provocării: eu postez aici ca să vadă lumea că sunt femeia perfectă adică şi frumoasă, şi deşteaptă,şi bună gospodină şi bună-n toate cele... ;) treaba voastră la ce vă gândiţi , da" nu uitaţi că-i post ;)
Pe undeva îmi doresc ca măcar o dată-n viaţă soacră-mea să intre aici şi să vadă că alte persoane mă apreciază- da" nu cred c-o să am norocul ăla degrabă... ;)

Da adresa de mail s-o spamui cu linkuri! ;)
Soacrele, bun, acum nu putem generaliza, dar mare parte dintre ele, dragutele :(( , au asa o mica problema cînd vine vorba de apreciat nurorile ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7306 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 November 2011 - 08:50 PM

Mai eu am noroc de o soacra ce adora tot ce fac ( de mancare :(( ) ca ei nu-i place neam sa bucatareasca, si atunci cand vine la mine, mananca si dupa aia zice " am mancat prea mult, ( ca o purcica , zice ea, dar va zic eu ca face abia 53 kile cu bocancii de munte plini de apa , si hainele de rigoare ;) ) dar tare buna mancare faci tu ;).
In rest , ma mai pot ameliora ;)

#7307 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 November 2011 - 08:56 PM

Vezi postareaMaya, la 29 November 2011 - 08:34 PM, a spus:

Da adresa de mail s-o spamui cu linkuri! :((
Soacrele, bun, acum nu putem generaliza, dar mare parte dintre ele, dragutele ;) , au asa o mica problema cînd vine vorba de apreciat nurorile ;)

;) Las-o , mai bine să creadă că ea are dreptate , că ş-aşa nu trăiesc cu ea... fiecare se bucură de ce poate în viaţă, ea că are o noră rea , io că am un soţ bun... ;)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#7308 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 November 2011 - 09:12 PM

Vezi postareakoral, la 29 November 2011 - 08:56 PM, a spus:

ea că are o noră rea , io că am un soţ bun... :((

1-0 pentru tine ;)

Totusi ma bucur, ca sînt si cazuri unde soacra îsi iubeste nora, si se înteleg excelent.
Si eu ma inteleg bine cu a mea, ca stam la 800 km distanta ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#7309 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 29 November 2011 - 09:18 PM

Nevasta-mea spune ca doar materialele costa 2000 de euro. De-acolo pleaca restul, la medic, anestezist, asistente, etc. Dar astea le afli la fata locului, in spital.

Vezi postareaMutti, la 29 November 2011 - 02:41 PM, a spus:

Fete si baietzi , nu vreau sa deschid polemici , discutzii pro si contra....nu vreau morala , am insa o intrebare spinoasa si zau nu stiu unde altundeva as putea afla raspunsul:

Stie cineva cat costa SPAGA la o operatzie pe cord deschis , by pass, la Fundeni? Alte operatzii zau nu ma intereseaza. Cat costa dr care opereaza , catanestezistul , cat trebuie bagat in buzunar la asistente...etc.

Va rog frumos , poate stitzi pe cineva care stie pe cineva care a fost in situatzia asta.

Merci mult :((

#7310 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 November 2011 - 09:21 PM

Eu am o soacra de milioane, sa ma laud ca e de laudat, ca si ea se lauda cu noi, nurorile, ca are 2. Ca si-a dorit mult fete si a avut baieti, si tot timpu zice:"daca aveam fete , poate nu aveam dragostea pe care o am de la voi nurorile"

Eu i-am luat locul Georgianei, ma doare o masea de ma inebuneste si nu-si face efectul nici un calmant, am fost si la urgenta si a zis ca virgula coroana era prea inalta si de asta ma doare, ca-mi apasa pe nu stiu ce..si de asta ma doare parca as avea nerv, asa ca dau cu calmante si apa de gura pana trece...

Ce ati mai gatit? Eu am fost lenesa, a gatit soacra.

Va pup!!
ReteteFamilie.com

#7311 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 November 2011 - 10:08 PM

Dacă ai râs DE mine, însemnă că mă vindec şi eu Imagine postata = de ce? Adica de ce sa te vindeci? Mie-mi placi asa! Vrei sa ma lasi singura?Imagine postata

Eu postez retete (cand am ceva nou) fiindc-asa vreau eu, asa-mi place, fiindca-i loc destul pentru toti, fiindca daca am aflat ceva nou , vreau sa aflati si voi, toti cei care cititi, fiindca-mi plac laudele voastre cand imi iese (ce , nici Geany nu trebuie lasata singurica!Imagine postata ) si citesc chiar si criticile cand dau rateuri-din greseli inveti! Desi n-am inventat eu apa calda si mersul pe jos (biped, zic!), chiar daca stiati reteta, poate v-o reamintesc.Imi place sa pun intrebari cand nu stiu, si sa raspund cand stiu.D-aia-i un forum culinar: sa invatam unii de la altii, ca nu le stie nimeni pe toate
Si, ca s-o "iau" pe Koral, fiindca-s frumoasa, modesta si talentoasa! Desteapta ma mai fac, inca sunt in crestere!Imagine postata

Si am o soacra de nota 22, careia si daca-i dau un pahar cu apa zice ca-i cea mai buna apa pe care-a baut-o ea vreodata si de-aia o iubesc tare! Pe bune! Ceva de genul soacrei lui Stellina!

Koral, da adresa soacra-tii, ca-i fac lipeala cu a mea si de nu ti-o da-o pe brazda...Are o putere de convingere femeia asta...PR trebuia sa se faca!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7312 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 29 November 2011 - 10:54 PM

Maya , cred ca-i spaga + operatzia , ca nici medicamentele nu se mai dau gratuit la internatzi , NIMIC.

Am auzit ca at fi 3000 dar nu mi-a venit sa cred!!!!!!!!!!!

Destiny , merci de raspuns!
[/quote]

Mutti,noi cand ne-am interesat pt.operatia asta,cel mai ieftin se facea in Turcia.Dar la noi nu mai era timp de stat,de facut pasaport.
Prietenii advarati sunt rari

#7313 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 30 November 2011 - 04:21 AM

Vezi postareakoral, la 29 November 2011 - 08:56 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 29 November 2011 - 08:34 PM, a spus:

Răspund şi eu provocării: eu postez aici ca să vadă lumea că sunt femeia perfectă adică şi frumoasă, şi deşteaptă,şi bună gospodină şi bună-n toate cele... :D treaba voastră la ce vă gândiţi , da" nu uitaţi că-i post :D
Pe undeva îmi doresc ca măcar o dată-n viaţă soacră-mea să intre aici şi să vadă că alte persoane mă apreciază- da" nu cred c-o să am norocul ăla degrabă... :D

Da adresa de mail s-o spamui cu linkuri! :)
Soacrele, bun, acum nu putem generaliza, dar mare parte dintre ele, dragutele :D , au asa o mica problema cînd vine vorba de apreciat nurorile :D

:D Las-o , mai bine să creadă că ea are dreptate , că ş-aşa nu trăiesc cu ea... fiecare se bucură de ce poate în viaţă, ea că are o noră rea , io că am un soţ bun... :lol:

Nota 100 pt tine, ma bucur ca esti optimista. Avem multe de invatat de aici la han.
Cand suntem pesimiste si auzi pe cineva care se incurajeaza singur, atunci nu-ti mai trebuie nimic alceva decat sa te bucuri ca esti pe acest forum.

:)
ReteteFamilie.com

#7314 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 30 November 2011 - 04:29 AM

Koral, Zoazo, Foxy si Geany, multumesc mult de raspunsurile voastre.
M-au inveselit raspunsurile voastre si ma bucur ca sunt pe langa voi.

Pup la voi!!
ReteteFamilie.com

#7315 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 30 November 2011 - 05:32 AM

Acum am citit si eu ...ce ne enervaram.....da bine ca trecu' :D
Toti gresim ,pe toti ne mai ia valul....
E cineva 'imaculat'???
Mda.....mai stiu cite ceva...'dar ma abtin' :)
============================================================================
Vad ca fiecare a scris despre originea prenumelui sau....la mine e simplu(unul era la moda) si al doilea era o mare sfinta caci nu se putea ca nepoata unui blajin preot sa nu aiba si un prenume de serbat.
=============================================================================
Despre soacre e simplu...pe prima nu am cunoscut o dar pe a doua am iubit o( si a fost reciproc)
Odihneasca se n pace ca face 2 ani ...mereu ma duc s o 'vizitez'
Eu postez aici ...pt ca ma incarca pozitiv, e placut, ma simt ca ntre prietene la sporavaiala,invat multe, e un schimb(de retete,de sfaturi de idei.)
Simt o placuta armonie deci nu ma 'zbuciumati' :D (ptiu acum vad ca nu avem emoticon cu o RAMURA DE MASLIN.Da aduc eu peste 10 zile.... :)

Si daca tot suntem la han am o intrebare:gasesc susan in RO?
Si in rest va urez o zi buna ,insorita si cum spuneam mai sus...armonioasa.
:lol: :D :D

#7316 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 30 November 2011 - 08:08 AM

Buna dimineata, fetelor! :lol:
De la mine o cafea mai lunga, cu muuuulta spuma de lapte!

Fisier atasat  1.jpg (338.04K)
Number of downloads: 0

Muffins si alte bunatati, mai tîrziu! :D
O serbam olecuta pe Andrea-Denise, astazi.

La multi ani, sfintisorilor!
Andrei si Andreiute :)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#7317 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 November 2011 - 08:09 AM

Vezi postareacarmaw, la 30 November 2011 - 05:32 AM, a spus:

se gaseste, si ambalat si la kil.

hello, hello!

Acu am parcurs si eu ce s-a mai scris aseara. Fetelor, nu va mai lasati antrenate in discutii facute doar cu scopul de-a rascoli rahatu'. N-as vrea sa se-ajunga si-aici la mocirla care-a pus stapanire pe forumul celalalt.
Ma duc dupa lamaie! E o cool sa fii acritura.

#7318 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 30 November 2011 - 08:44 AM

Vezi postareamoatza, la 30 November 2011 - 08:09 AM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 30 November 2011 - 05:32 AM, a spus:

se gaseste, si ambalat si la kil.

hello, hello!

Acu am parcurs si eu ce s-a mai scris aseara. Fetelor, nu va mai lasati antrenate in discutii facute doar cu scopul de-a rascoli rahatu'. N-as vrea sa se-ajunga si-aici la mocirla care-a pus stapanire pe forumul celalalt.
Ma duc dupa lamaie! E o cool sa fii acritura.

Motule poti sa cumperi un kil caci dupa postarile tale am vazut ca nu reusesti doar cu una....
Merçi de informatie macar nu ma mai car si cu susanul(pun in piinea omului)

#7319 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 30 November 2011 - 08:45 AM

Buna dimineata si de la io'! :D

Azi nu stiu ce sa le mai fac de mancare la huni :lol: is' in pana de idei total.Oscilez intre varza cu afumatura ,pui cu sos si piure (ca vrea sotul),sau...mi-a povestit o fata Cerra dincolo despre un peste hering facut ca sa devina ca o conserva in sos tomat ,asta cred ca mi-ar place si mie dar nu gasesc hering sau sardina :D tre' sa mai caut momentan am gasit:cod alb,cod negru,macrou,merluciu si pangasius...io' la besti' nu ma pricep si nu-mi plac,da stia nu se preteaza la ce vreau eu ...uufff! :)

In rest bub' are piatlu di pupushi si inglesa asa ca azi e fericit :) maine sunt liberi.

#7320 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 30 November 2011 - 08:47 AM

MAYA
LA MULTI ANI CU BUCURII SI SANATATE ii urez Denisei!!
:lol: :)
Petrecere frumoasa astazi...si serbeti-o mai mult pe frumusica!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul