Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7381 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2011 - 12:10 AM

sar'mana Adriana...de acum le-am pus aici :). priceput fratello al meu la cele culinaresti.
Pe maine l-am rugat sa-mi *croseteze* cateva facute din piept de ratza ( magret) in foi de varza murata, caci am vazut o reteta care ma inspira...plecand de la puiul Geaninei umplut cu sarmale, vazut la o doamna Gela care face multe minunatii pe alte zari, o ratza umpluta cu sarmale ...deci acum sa am sarmalele cu magret, ca ratza s-o umplu cu ele si s-o culc pe o *patura* de varza murata gasesc eu mai usor :)

#7382 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 02 December 2011 - 03:05 AM

Mama mea imi face mereu sarmale cu piept de rata si sunt delicioase! Minunatii, se topesc in gura!
A cat is a friend fur-ever !

#7383 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2011 - 08:53 AM

Buna dimineata. Uma, abia astept sa mananc din cele cu ratza, de obicei faceam ratza pe varza murata...dar asa cred ca delirul culinar e si mai si :)
serviti vitaminele matinale , niste foetaj cu magiun si migdale, facut deunazi si o cafea.

Fisiere atasate

#7384 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 December 2011 - 08:57 AM

Vezi postareastella, la 02 December 2011 - 08:53 AM, a spus:

Buna dimineata. Uma, abia astept sa mananc din cele cu ratza, de obicei faceam ratza pe varza murata...dar asa cred ca delirul culinar e si mai si :)
serviti vitaminele matinale , niste foetaj cu magiun si migdale, facut deunazi si o cafea.

'Neata!
Stella, multam fain de invitatiune! Dau iama-n fructe, ca-s prea bune. Foietaje ori cafele nu-mi trebe. :)
O zi scurta si frumoasa tuturor! S-un inceput de sfarsit de saptamana calduros! :)

#7385 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2011 - 08:58 AM

Buna dimineata! Mi-ai luat-o inainte azi cu mic dejunul Stelino!

Fisier atasat  croissant.jpg (44.45K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  images (1).jpg (7.64K)

Ce ger e afara azi la noi brr! Iar nu stiu ce sa gatesc :) cred ca pun de-o varza,nu prea ma incanta dar nu am mai facut de mult si i-a venit randul .

#7386 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 03:01 PM

Dap! Varza am facut pana la urama! :)

Sunt asa de mandra (mi-or murit laudatorii) deja am primit comanda de o salata buf' de la un coleg de-al sotului de serviciu (nu e insurat,tanar si frumusel,si nu are cine-i face) asa ca o sa-i fac,cu mare drag :)

#7387 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 December 2011 - 03:33 PM

Brava Geany , gospodina .
Trec sa va salut , acum ca m-am racorit putin la "ma enervez" .
Vin cu paharul , poate vrea cineva sa-mi tina companie

Imagine postata

#7388 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 03:37 PM

Eu! :) Si nu te mai nerva' ca asa ie barbatii,cel putin unii dintre ei,al meu inclus,nu mai demult de ieri am avut o discutie similara...

Ce noroc am ca am magazine la scara blocului ca daca ar fi fost in seama lui :) .....

#7389 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 03:41 PM

Ei Geany , un magazin am si eu vis -a vis , da' nu ma multumeste nici ca preturi , nici ca produse . Ala e doar asa pentru urgente , dar nu urgente de oricare , ca nu gasesc orice acolo.
Asta e ...abia astept data de 17 sa ma vad la mama , macar alea 3 saptamani sa stiu si eu ce inseamna familia .

#7390 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 03:46 PM

Daca vrei un sfat...Pedepseste-l :) da' subtil...Botic,genu':

Fisier atasat  un-alt-botic-de-pupacit.jpg (14.5K)

raspuns scurt si la obect',mutrita trista,olea' de telenovica nu strica uneori :P fa-l sa se simta vinovat,fara cearta si fara scandal...uneori face cat o mie de cuvinte... :)

Mnnee! Ce frumoasa-i inpacarea dupaia... :)

Scuze ca am indraznit... :P

#7391 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 03:59 PM

Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine .

#7392 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 04:18 PM

Izu' imi pare tare rau ca simti asa si ca traiesti asta :) daca o sa te faca sa te simti mai bine,poti sa-mi scrii oricand p.m...sigur ca eu am multe de spus ,dar nu vreau sa o fac pe forum :) poti sa imi scrii si doar ca sa te descarci daca asta te ajuta vre-un pic :)

#7393 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 02 December 2011 - 04:36 PM

Vezi postareaizuk, la 02 December 2011 - 03:59 PM, a spus:

Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine .

Pot sa-ti trimit o imbratisare calda de aici?
Izuka, nu uita ca totusi nimeni nu te poate trata ca pe o mobila daca nu il lasi tu. Stiu ca e greu si complicat, dar daca simti ca nu esti tratata cum meriti...gadeste-te la tine si copila ta in primul rand. Cred ca el se simte putin in pozitia de putere de decizie si pana nu-l zgudui putin, putin probabil sa se schimbe ceva.
Pana la urma suntem responsabile de fericirea noastra in primul rand si daca partenerul are gargauni in cap, e datoria noastra sa-i scoatem. Nu merge? Exista alternative...
Mai ales in tara straina daca esti, departe de sistemul tau de suport, e si mai dificil.
Pupici multi!
A cat is a friend fur-ever !

#7394 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 04:52 PM

Uma , multumesc , chiar am nevoie de o imbratisare .

#7395 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2011 - 05:58 PM

Dorina, te imbratisez si eu cu drag! Imi pare rau ca traiesti cu un strain printre straini. :)

#7396 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 02 December 2011 - 06:13 PM

Vezi postareaizuk, la 02 December 2011 - 04:52 PM, a spus:

Uma , multumesc , chiar am nevoie de o imbratisare .

si de la mine, izukule Imagine postata
stiu cum este :) adica am stiut candva. tu trebuie sa faci ceva. tie nu-ti este bine si tu trebuie sa iesi din situatia asta.

#7397 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 02 December 2011 - 06:40 PM

Izuk, voi aveti nevoie de consiliere familiala , si tu stii asta... poate ca el nu stie cum sa faca , dar ar trebui sa incerci sa-i propui tu asta... nu stiu cum e acolo la voi , la noi nu sunt gratuite , dar si asa , daca trebuie platite , eu zic ca tot merita sa incercati...
Daca nu vrea , si daca raspunsul la intrebarea "sa ramanem in Romania" afost un scurt si sec "nu"- poate ca ar trebui sa incerci o metoda mai drastica. Eu as veni cu fetita in Romania si as astepta replica lui la acest gest> daca vine dupa voi si e de acord cu terapia, inseamna ca mai merita o sansa. Daca nu... macar stii cum stai.Ma iarta ca te-am necajit , dar alte solutii nu sunt. :director:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#7398 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 08:24 PM

Koral, nu ar accepta , daca ar stii ca eu scriu aici "din casa"...vai de urechile mele . Nu-i plac "strainii" care se amesteca.
Raspunsul nu a fost sec "nu", a fost ceva in genul "nici vorba" , dar numai el stie motivul .

#7399 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 08:51 PM

Cu ce credeti ca mi-a plouat sotul acu' la ceas de seara?! =))

Un vin bun de tara tinut in damingeana de la colegul ce vrea salata buf. si racitura (mancal-ar mama pe el e asa de cuminte si frumusahal da-i timid rau,deja ma gandesc cu cine sa-l cuplez :floare: )

Am zis sa va servesc si pe voi,e rece parfumat si bun :director: (vinu' bre' =)) =)) )

Fisier atasat  SAM_1694.JPG (57.15K)

#7400 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 December 2011 - 08:53 PM

Imagine postata Imagine postata Izuk, draga mea, imi pare tare rau sa aud ca iar ai probleme.Koral are dreptata.Uite, venit pe 17 in Romania.Daca tot sunt gratuite, ia-l de mana si mergeti acolo, poate se rezolva.Eu cred ca el e si mai speriat de strainatate decat esti tu.Femeile sunt mai curajoase.El, fiind cap de familie, e mai speriat, dar incearca sa mascheze asta, stand la net.
Eu as incerca sa ma apropii de el, sa-l mangai, chiar cand e la calculator, si sa-l linistesc la fel ca pe Iza cu:" lasa, ca va fi bine.Suntem aici, amandoi!" Eu asa procedez cand simt ca Stefan e speriat sau nervos dintr-o chestie din afara noastra!
Ia-l tot cu duhul blandetii, ca si el e tot un copil, mare dar copil!
Multa rabdare-ti doresc! Si-un pupic, si-o-mbratisare calduroasa!Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul