izuk, la 02 December 2011 - 03:59 PM, a spus:
Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine .
Pot sa-ti trimit o imbratisare calda de aici?
Izuka, nu uita ca totusi nimeni nu te poate trata ca pe o mobila daca nu il lasi tu. Stiu ca e greu si complicat, dar daca simti ca nu esti tratata cum meriti...gadeste-te la tine si copila ta in primul rand. Cred ca el se simte putin in pozitia de putere de decizie si pana nu-l zgudui putin, putin probabil sa se schimbe ceva.
Pana la urma suntem responsabile de fericirea noastra in primul rand si daca partenerul are gargauni in cap, e datoria noastra sa-i scoatem. Nu merge? Exista alternative...
Mai ales in tara straina daca esti, departe de sistemul tau de suport, e si mai dificil.
Pupici multi!