Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7441 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 December 2011 - 02:10 PM

Ha ha ha! Ce dulce e poza cu pisi' :D :D

Sar-na!

Am facut gogoasele,umplute cu dulceata de capsuni,de caise,si un gem de fructe(cumparat),cele in dreapta (patrate )sunt cu branza...Iaurt...

Fisier atasat  SAM_1717.JPG (84.47K)
Number of downloads: 0

Sunt fierbinti.

Lipsesc din poza a lui bub cu nutella...

Mama e neagra de suparare ca nu m-am dus,da eu ma duc la nani,cand ne-om trezi fac si pizza...Nuoapti' buna! :)

#7442 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 December 2011 - 02:31 PM

Salut, fetelor, mai apuc si eu sa intru cate un pic si sa va citesc, mi-era dor de voi.
Izuk, o imbratisare si un gand bun si de la mine!
Geany, ce pofta imi fac gogoselele tale, cred ca sun minunate. Bubuletul e un scump si un smecher, iar ochisorii lui cred ca o sa rupa multe inimi...
Angel, sper ca esti mai bine acum, nasol cu durerile astea ale tale. Fetele macar s-au simtit bine, s-au distrat? Cat mai aveti pana la vacanta? De-abia astept si eu vacanta de Craciun, chiar daca sunt doar 3 saptamani.
Va pup pe toate.

#7443 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 December 2011 - 04:50 PM

hello!
acum m-am linistit si io! i-am facut bagajul copilului, s-a imbarcat toata lumea si-au plecat!
gata, acum am iar in fata o saptamana plina si-acasa si la munca.

Geany, ti-a trecut depresarea? ce-as baga si eu neste gogosi. lasa, al'data!

Foxxy, eu am auzit la tv ca s-a modernizat Antipa, tu ai fost acuma, de curand? Auzeam de ceva ecrane inteligente, interactive...n-am dat prea multa atentie ca nu intentionez vizite.

#7444 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 05:22 PM

Vezi postareamoatza, la 04 December 2011 - 04:50 PM, a spus:

hello!

Geany, ti-a trecut depresarea? ce-as baga si eu neste gogosi. lasa, al'data!

Nee! Ma simt de parca m-a calcat tramvaiul 14 :D ma dor toate cele,burta ,spatele si in casa a fost asa de intunericos azi...Blllee! :)

#7445 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 December 2011 - 05:40 PM

Vezi postareaGeany, la 04 December 2011 - 05:22 PM, a spus:

Nee! Ma simt de parca m-a calcat tramvaiul 14

asta trece pe la tine? :)

#7446 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 December 2011 - 05:43 PM

Bre 14 trece la mine-n sat dar din 11 dec il suprima :).
Geaninooooooooooo, ia aer in kiept, si fii barbata zoe...

#7447 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 05:44 PM

Vezi postareamoatza, la 04 December 2011 - 05:40 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 04 December 2011 - 05:22 PM, a spus:

Nee! Ma simt de parca m-a calcat tramvaiul 14

asta trece pe la tine? :D

Nop! Tocma deaia e asa de ciudat :D ... :D :)

Nu da nimeni nimic?! Am nevoie de o anestezie serioasa :D

#7448 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 December 2011 - 06:03 PM

uite, eu vreau sa te fac sa visezi
http://www.youtube.c...h?v=is0Lb4cj_3c

#7449 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 08:24 PM

Multumesc Moatza draga! Prea frumos :D

A mei,vb. lu' bub' cand ii nervos :D ''ii tztlicati,iie lau dam la gunoi''

Stau de cand cu aluatul ala de pizza (cat o mai creste?!),cand alte dati ma inebuneau de cap:''da cand ii gata?! :D ,a mea o vreau asa,ba eu asa :D azi baiatul cel mare:''fa mai tarziu ca intarzii''...sot: nu mi-e foame acum mai tarziu ca am mancat gogoase... :D Iii dau la tzigani :) maine nimik nu le mai gatesc...Pizza si gogosi ei m-au pus sa le fac,maine nimik,poimaine fasole...cu fasole :D

#7450 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 December 2011 - 10:52 PM

Vezi postareaUma, la 04 December 2011 - 01:25 AM, a spus:

Foxicescule, mersi de raspuns, deci ideal e sa ma duc cu el la prima ora?

La prima ora inseamna 10. Cred ca n-ar strica.... Nepoat-mea s-a prezentat la datorie (aka la coada) pe la 11 jumate si abia la 12 jumate am intrat si noi.... :) Si era in ger afara... noroc ca nepot-miu avea haine groase pe el, ca altfel umbla cu lumanarile pan' la genunchi!
Acu' poate depinde si daca programezi vizita in timpul saptamanii sau la sfarsit... Noi am mers intr-o sambata (parca). Azi, am trecut pe langa Antipa si coada parca nu mai era asa de lunga.... nu mai era din strada, ca la noi.

#7451 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 December 2011 - 10:55 PM

Vezi postareamoatza, la 04 December 2011 - 04:50 PM, a spus:

Foxxy, eu am auzit la tv ca s-a modernizat Antipa, tu ai fost acuma, de curand? Auzeam de ceva ecrane inteligente, interactive...n-am dat prea multa atentie ca nu intentionez vizite.

Acu' vreo 2-3 saptamani am fost. Nici nu mai stiu exact cand...
N-am vazut ecrane inteligente / interactive pe acolo, da' poate n-oi fi fost io antena (????).
A fost o chestie tare interesanta, care i-a cam dat fiorii puslamalutei de nepot: au facut una bucata traseu cu podele de sticla. Iar dedesubt erau fel si fel de chetricele si de fosile. Normal ca omuletu' mergea tarsaind bocancii si tinandu-se bine-bine de balustrada! :D Da' i-a cam placut pe acolo, ca a dat vreo 4 ture..... :)

#7452 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 04 December 2011 - 10:58 PM

Moatza...minunat!! :)
Uite eu am preparat cadoul omului dar cred ca din cauza destinatiei nu ajunge...pacat....uitati va!
http://www.perenoelportable.tv/accueil
haios!
Pt fetele cu copii ar fi fost bun dar DE CE NU AJUNGE???
Foxy vrei sa incerci tu te rog?

#7453 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 December 2011 - 11:04 PM

Vezi postareacarmaw, la 04 December 2011 - 10:58 PM, a spus:

Moatza...minunat!! :D
Uite eu am preparat cadoul omului dar cred ca din cauza destinatiei nu ajunge...pacat....uitati va!
haios!

Ma tem ca nu pricep ce ma rogi. Ce-ar trebui sa-ncerc?
Am beut 2 stacane de cacao cu lapte, da' nu ma prind cu ce te-as putea ajuta. Sorry! :)
Dau un pahar de cacao cu lapte, ca sa-mi explici mai pe-ntelesu' meu!

Fisier atasat  1.jpg (13.17K)

Care mai doreste, care mai pofteste?

Fisier atasat  2.jpg (7.41K)

#7454 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 December 2011 - 11:39 PM

Azi am bantuit aproape toata ziua. Am reusit sa-l fac pe jupan sa mergem la Romexpo, crezand ca dam acolo peste cine stie ce mare targ, da' am fost cam dezamagiti. Ziceau ca ar fi mai multe targuri acolo si speram ca or sa fie si muuuuulte produse expuse. Au fost ca MU, ca restu' s-au prapadit pe traseu.
Produsele traditionale erau relativ aceleasi, ca si-n magazine sau pe la alte targuri.... Muschi afumat, pastrama, carnati, branzeturi, miere..... si ceva ornamente-bijuterii facute manual.
Produsele de Craciun (ornamente, mosi si tot asa) erau cam putele. Nu zic ca lipseau cu desavarsire, ca nu-i chiar asa. Da' trebuia sa dai de multe ori cu tunu' ca sa dibuiesti ceva. :D
Erau ceva lucruri mai interesante la targul de jucarii. Am si luat pentru nepotel niste chestii. Aveau jucarii, hainute.... Nu foarte multe, dar erau. Poate o idee cam scumpute pentru gustul meu, da' na.... e targ, tre' sa scoti banu' daca vrei ceva de-acol'. :D
Am gasit s-un targ de antichitati. Multe chestii dragute si interesante, da' pretu' parca era pentru martieni! Un sfesnic costa 1490. De EURO!!!!!!!!!! :) Sa stea cu el acolo inca 1490 de ani, pan' s-or transforma si ei in sfesnice! :D E drept ca parea a fi din argint. Da' totusi....
Mai era o tava, cu 6 paharele s-un clondir, pentru tuica. Frumusele, cu oares'ce modele pe ele... 200 de lei! :D Pare regret, mi-s prea calica, nu dau atata amar de banaret, indiferent de material sau de frumusetea tavii / paharelor / clondirului.
Partea asta a targului mi-a lasat un gust amar.... Noi nu prea ne potriveam in peisaj. Nu la preturile astea astronomice si nesimtite! :D
Am mai nimerit peste inca o expozitie, cu specific international. Erau standuri cu marfuri din tari diferite: Mexic, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Austria... Fel si fel de produse, mai mult sau mai putin comestibile. Haine, costume traditionale, ornamente, mancaruri specifice acelor tari / regiuni. Interesant. :D
Intr-un final ne-am carabanelu' de acolo.

Pe bulevardul Aviatorilor, am gasit un targ de vechituri cu lucruri interesante, relativ accesibile. Am luat o fructiera. Doar atat. Desi mi s-ar mai fi legat de laboanta inca cateva lucruri, dar am zis pas. Erau seturi de farfurii frumos gravate, dar parca cam prea scumpe pentru gustul meu. Un set de 6 farfurii adanci, 6 intinse (dar mai mici) si un platou erau 350 de lei... Neeeee. Or fi frumoase, dragute, de alea caut inca de cand eram in nemtia, da' parca mi-s mai dragi banutii din portofel. Daaaa, stiu: si frumoasa, si desteapta si devreme-acasa, si cu bani! Siiigur! Oricum, asta nu ma-mpiedica sa visez. :D
Am mai fost s-intr-un vizit. S-am recuperat de la nepoat-mea pachetu' (aka bagajele) trimise de mama pentru moi si incarcate de bunataturi: muraturi (harbuz, gogonele rosii si verzi) puse de noi asta toamna, mere aduse de pe meleaguri bucovinene (ce bine-i sa ai rude cu livada plina de meri!!!), neste beteala de pus in pom / prin casa, ceva busuioc uscat (cules de mama din gradina).

Normal ca bunelu' a facut prajituri pentru Craciun.... Ca io, nexam vreme. Vineri seara am facut haleala, sambata am avut motafiri, azi am umblat fleaura si maine seara ajung la 10 jumate acas', ca ma duc sa recuperez una bucata nepot si apoi stau cu el pan' apare sor-mea la interval. Da' marti ar cam fi musai sa-ncep sa fac ceva haleluri. Ca dupa aia iar n-am cand!

Daca tot v-am facut capu' calindari, va servesc si cu neste floricele de porumb, ca tot i-am facut jupanului acu' juma' de ora:

Fisier atasat  1.jpg (62.03K)

Fisier atasat  2.png (111.74K)

O seara placuta va doresc. Io ma pregatesc de nani-nani! :D

#7455 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 04 December 2011 - 11:45 PM

Mai Foxicesule, nu e vorba de a fi calica, dar serios, acum nu ne apucam sa dam bani aiurea !Numai ai de fura banii, nu au limita...ai de muncesc din greu...

Intrebare - LEGO, aveti idee cat costa in Bucuresti Ninjago - cele mai mari, cu mai multe personaje. Am fost sa iau piciului aici si cea mai ieftina e $90 (nu ma refer la cele mici, mici, unde sunt doar cateva personaje)
Mi se pare nesimtit de scump...
A cat is a friend fur-ever !

#7456 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 December 2011 - 12:00 AM

Vezi postareaUma, la 04 December 2011 - 11:45 PM, a spus:

Mai Foxicesule, nu e vorba de a fi calica, dar serios, acum nu ne apucam sa dam bani aiurea !Numai ai de fura banii, nu au limita...ai de muncesc din greu...

Intrebare - LEGO, aveti idee cat costa in Bucuresti Ninjago - cele mai mari, cu mai multe personaje. Am fost sa iau piciului aici si cea mai ieftina e $90 (nu ma refer la cele mici, mici, unde sunt doar cateva personaje)
Mi se pare nesimtit de scump...

N-am idee la ce anume te referi, da' am scotocit putel pe net. Poate te lamuresc informatiile de aici.
Cat despre preturi.... Mai erau niste farfurii, vreo 12, cred. Intinse, normale (nu mici), cu niste modele pe mijloc. Dragute, asa c-am zis sa-ntreb (de curiozitate mai mult) cat costa. Madam de la tejghea mi-a trantit sec: 10 milioane! :) Am zis multam s-am plecat!

#7457 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 05 December 2011 - 12:29 AM

Vezi postareaFoxyy, la 05 December 2011 - 12:00 AM, a spus:

N-am idee la ce anume te referi, da' am scotocit putel pe net. Poate te lamuresc informatiile de aici.
Cat despre preturi.... Mai erau niste farfurii, vreo 12, cred. Intinse, normale (nu mici), cu niste modele pe mijloc. Dragute, asa c-am zis sa-ntreb (de curiozitate mai mult) cat costa. Madam de la tejghea mi-a trantit sec: 10 milioane! :) Am zis multam s-am plecat!

Astea sunt...cele mai mari sunt echivalentul in Can$$ de aici, cele mici insa sunt mai scumpe. Mama lor de ticalosi, scumpe sunt :D
A cat is a friend fur-ever !

#7458 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 05 December 2011 - 04:44 AM

Vezi postareaFoxyy, la 04 December 2011 - 11:04 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 04 December 2011 - 10:58 PM, a spus:

Moatza...minunat!! :)
haios!

Ma tem ca nu pricep ce ma rogi. Ce-ar trebui sa-ncerc?
Am beut 2 stacane de cacao cu lapte, da' nu ma prind cu ce te-as putea ajuta. Sorry! :thumleft:
Dau un pahar de cacao cu lapte, ca sa-mi explici mai pe-ntelesu' meu!
Care mai doreste, care mai pofteste?

Foxylina tu ai accesat linkul??
Uite ...eu ziceam sa completezi si tu formularul mosului si sa vezi daca iti ajunge emailul ....caci eu am facut asta de 2 ori si nu am primit nimic nici un email.
O fi valabil numai pt F?
Te asigur ca linkul e haois si ca fetitei tale o sa i placa!

#7459 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 December 2011 - 08:55 AM

Hello, mai poate exista si in romana acest link, ca eu am vazut la o prietena pe FB in italiana.
O zi faina la doamne. A plecat acuma fratele spre zurich, si maine ia samaliotul la Bucale.
Asa ca de adio ne-a facut o salata "buf" cu deco de rigoare=)) sarmale cu kiept de ratza...puse deja in cutie la congi sa le am de Craciun si eu facui paine :thumleft:, din care puteti lua cu incredere ca a iesit buna :)
Ps va rog sa admirati gogosarii din decoratie, caci sunt gogosari "Geany" ; singura dilema e ca nu stiu daca am deschis borcanul de la Foxulina, sau de la Daniella, dar reteta e grozava. Merci mult fetelor..."de li cio si".

Fisiere atasate

#7460 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2011 - 09:14 AM

Oho! Buna dimi'! :thumleft:

Fisier atasat  images.jpg (10.44K)

Gata cu depresarea! Azi e cald afara ,toata lumea a plecat care la scoala ,gradi ,scarbiciu,eu am in plan sa ma ocup de Je' :P
Am luat dulciurile pt. mos Nicolaie sa le pun deseara in ghetute,deabea astept sa vad ce fatzuca o sa faca :P

Ce ma bucur ca mananci Stelino gogosari alla Je' chiar daca nu-i meritul meu,pup pe Fox si pe Dani' :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul