Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7841 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 December 2011 - 12:09 AM

Vezi postareaGeany, la 13 December 2011 - 11:57 PM, a spus:

Eu nu postez ca nu vreau sa ma plang! Dar va salut pe toate si mi-o imaginez pe Bea' dansand... =))
Multa sanatate tuturor =))

Bub multa sanatate! sa fii puternic si curajos, ca trece raceala numaidecat! si trebuie sa mergi la serbare ... te asteapta doamna si colegii ... Asa ca sa asculti pe mami si sa iei doftoricelile pe care ti le da ... =))
baiatul mare e mai bine? voi, ai mari, sunteti bine?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7842 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 December 2011 - 12:15 AM

Vezi postareaDaniella, la 14 December 2011 - 12:09 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 13 December 2011 - 11:57 PM, a spus:

Eu nu postez ca nu vreau sa ma plang! Dar va salut pe toate si mi-o imaginez pe Bea' dansand... =))
Multa sanatate tuturor =))

Bub multa sanatate! sa fii puternic si curajos, ca trece raceala numaidecat! si trebuie sa mergi la serbare ... te asteapta doamna si colegii ... Asa ca sa asculti pe mami si sa iei doftoricelile pe care ti le da ... =))
baiatul mare e mai bine? voi, ai mari, sunteti bine?

Nop! Dani',nimeni nu e bine! Trec prin perioada care imi place mie sa o denumesc ,din ciclul:''toate mi se-ntampla numai mie'',multe brobleme' mici si marunte dar care sunt multe si se aduna,si acum inainte de sarbatori,ma vor afecta serios =)) situatia nu e tocmai roz dar nici albastra ca sa pastrez o tenta cat de cat optimista ..e mai mov' ashea' vb. lui bub' =))

P.S : Azi a venit preotul cu ajunul,si am simtit ca mi-a facut ziua mai frumoasa =))

#7843 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 December 2011 - 12:25 AM

Imi pare tare rau sa aud asa ceva! =))

e ceva in aer, de samabata incoa' si eu am fost intr-o stare naspa din motiv de vari chestiuni intamplate unor prieteni, cunostinte sau terti ...
azi noapte nu am dormit, azi m-a durut burta si am fost zombie ... acu' pe seara m-am revigorat insa si mi.a revenit si moralul!
acu dupa amiaza tarziu am primit o veste neaspteptata de moarte tatalui (46 ani) unei colege ...si asa ca o nuca de cocos mi.a cazut in cap: se intampla lucruri groaznice pe lumea asta, adevarate nenorociri. Noi cu bune, rele, taras, grabis ne descurcam ... . Hai fruntea sus, pieptul inainte, pup de la mine si mergem inainte. Nu te mai intrista din te miri ce! sanatosi sa fim!

nici tata nu e bine, tuseste rau de o luna jumatate ... , maine aflam rezultatul la radiografie, sper sa fie ok. =)) Ma duc la fantana

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7844 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 01:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 December 2011 - 11:22 PM, a spus:

ce paine frumoaaaaasa! vreau si eu asa o nora =)) ginere, fiica! =))
cum o facusi?

E dupa o reteta a Laurei Laurentiu.

Vezi postareaDaniella, la 13 December 2011 - 11:55 PM, a spus:

arata cam bine Any! daca mai incerci ...de Craciun cre'k poti sa iesi sa vinzi cateva ... =)) Si eu zic ca nu's cine stie ce ... bezele cu umplutura acrisoara sau dulce ... nu'sh ce mare chestie ... Si eu le-am cumparat sa vad ce's ca tot v.am auzit pe voi ca sunt culmea maiestriei ...
macar sa le umpli cu o crema amaurie de ness... =))

Da si eu la fel, am vazut ca e plin netul de macaronsi si am vrut sa-i incerc.
Sa vad maine poate imi ies mai aratosi. Daca-i fac, ii umplu cu ciocolata.

#7845 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2011 - 03:42 AM

Vezi postareaizuk, la 13 December 2011 - 10:01 AM, a spus:

Am implinit un an de cand v-am cunoscut , ma bucur enorm ca am gasit acest forum , cu oameni minunati , cu suflet mare , care au mereu o vorba buna si o imbratisare calda .

=)) =)) Sa fie intr-un ceas bun!! =))
A cat is a friend fur-ever !

#7846 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2011 - 03:51 AM

Vezi postareaDaniella, la 14 December 2011 - 12:25 AM, a spus:

Imi pare tare rau sa aud asa ceva! =))

e ceva in aer, de samabata incoa' si eu am fost intr-o stare naspa din motiv de vari chestiuni intamplate unor prieteni, cunostinte sau terti ...
azi noapte nu am dormit, azi m-a durut burta si am fost zombie ... acu' pe seara m-am revigorat insa si mi.a revenit si moralul!
acu dupa amiaza tarziu am primit o veste neaspteptata de moarte tatalui (46 ani) unei colege ...si asa ca o nuca de cocos mi.a cazut in cap: se intampla lucruri groaznice pe lumea asta, adevarate nenorociri. Noi cu bune, rele, taras, grabis ne descurcam ... . Hai fruntea sus, pieptul inainte, pup de la mine si mergem inainte. Nu te mai intrista din te miri ce! sanatosi sa fim!

nici tata nu e bine, tuseste rau de o luna jumatate ... , maine aflam rezultatul la radiografie, sper sa fie ok. =)) Ma duc la fantana

Ai mare dreptate..pana la urma doar moartea e permanenta, restul se rezolva. Ca nu merge totul uns,asta e viata. Scurta si intensa.

Iar acum de craciun, incercati sa va bucurati mai mult decat suparati si agitati -eu macar incerc (ca nu resusesc mereu, alta poveste!)

Sanatate multa parintilor, bebeilor si voua care trageti de nas sau aveti alte probleme..eu rontai de zor la vitamina C si sper sa ma mai las un pic fara de probleme...

Anny, super macaroonii si painea. Harnicuto =))
A cat is a friend fur-ever !

#7847 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 14 December 2011 - 08:22 AM

Buna dimineata. Geanino, ia o respiratie adanca , si scutura de pe tine melancolia ca se rezolva.
inafara de boli grave si de moarte , totul este trecator .
Sanatate la Bub si restul familiei si curaj.
aici plua si e rece, plumburiu bleah si in plus sunt racita si mucioasa =)).
va doresc o zi faina si multe bucurii marunte , care in final ne fac sa fim bine si fericiti.
o relaxare si un masaj virtual la gura sobei.

Fisiere atasate

#7848 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 December 2011 - 09:07 AM

Vezi postareastella, la 14 December 2011 - 08:22 AM, a spus:

Buna dimineata. Geanino, ia o respiratie adanca , si scutura de pe tine melancolia ca se rezolva.
inafara de boli grave si de moarte , totul este trecator .
Sanatate la Bub si restul familiei si curaj.
aici plua si e rece, plumburiu bleah si in plus sunt racita si mucioasa =)).
va doresc o zi faina si multe bucurii marunte , care in final ne fac sa fim bine si fericiti.
o relaxare si un masaj virtual la gura sobei.

'Neata la toata lumea! Daca tot a deschis Stella sedinta de masaj, aduc si eu niste maseuri priceputi:

Fisier atasat  1.jpg (146.18K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  3.jpg (14.56K)

Fisier atasat  4.jpg (19.02K)

Fisier atasat  5.jpg (5.12K)

Fisier atasat  6.jpg (32.9K)

O zi cu soare va doresc!

#7849 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 09:42 AM

Buna dimineata la toata lumea!
Uma merci fain, socrelu aseara mi-a facut complimente pentru paine, iar eu i-am zis ca o sa-i mai fac =)) .
Se apropie Craciunul, fetelor tre' sa punem in aplicare listele cu meniuri! A mea e lunga =)) !!!!

As vrea si eu un masaj, da' o sa-l am de Revelion =)) .

#7850 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 14 December 2011 - 09:48 AM

Vezi postareaMaya, la 13 December 2011 - 05:10 PM, a spus:

Diriginta nu ar putea da informatii detaliate despre cum "se face" copchilul la mate, chimie, fizica, economie si drept, IT... ce stiu eu, cînd ea preda engleza... nu? =))
Nu esti obligat sa mergi la fiecare prof, poti merge doar la diriginta (sau nici macar la ea =)) ), si te informeaza doar asa la modul general. Dar na, proful de specialitate îti poate spune detaliat unde scîrtie si cum ar trebui unsa problema =))
Ei, mergem si noi asa ca se merge, doar stim notele si mersul, ca oricum nu se poate chiuli si nici nu se poate ascunde vreo nota, deci nu aflam mare lucru. Dar na, asa mai aud si eu o besina, un news ceva... si poate trece si prostul =))

Maya , cred ca-i lege peste tot ca la Elternsabend vin numai parintzii copiilor cumintzi =)) . Cei cu care am avea o vorba , nu apar =))

#7851 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 December 2011 - 10:41 AM

Buna dimineata .
Azi am o lene de ma doare .Ar trebui sa fac ceva de mancare , ar trebui sa incep sa strang lucrurile ,sa le pregatesc de aruncat in geamantane , dar eu stau cu nasul in laptop. Iza se uita la "pisicile aristocrate " a suta oara cred , adora filmul asta si ma distreaza ca deja stie replicile si le spune inaintea personajelor . Eu stau in varful patului in pijama si la ora asta inca . Imi dati careva un sut sa ma apuc de treaba?

#7852 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 December 2011 - 10:49 AM

Vezi postareaizuk, la 14 December 2011 - 10:41 AM, a spus:

Buna dimineata .
Azi am o lene de ma doare .Ar trebui sa fac ceva de mancare , ar trebui sa incep sa strang lucrurile ,sa le pregatesc de aruncat in geamantane , dar eu stau cu nasul in laptop. Iza se uita la "pisicile aristocrate " a suta oara cred , adora filmul asta si ma distreaza ca deja stie replicile si le spune inaintea personajelor . Eu stau in varful patului in pijama si la ora asta inca . Imi dati careva un sut sa ma apuc de treaba?

ala nu, da' pot sa-ti dau un =))
stai linistita, relaxeaza-te, odihneste-te, ca ce ai de facut poate sa mai astepte putin
macar din cand in cand sa ne permitem o asemenea "lene" ca si asa suntem ca un robot toata ziua
fiica dacilor

#7853 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 December 2011 - 10:51 AM

Salut!
Si-aici e gri si umed si ceata si nu-mi place, dar ma gandesc la concediu deja si-i mai bine!
Geany, tata are o vorba: "nu ramane avionul intepenit in aer! O ia-ntr-o parte!" Deci, fruntea sus, pieptul in fata, aer mult si...la lupta!
Bubu se va face repede bine, ca altfel nu mai primeste masinuta mov, cel mare n-are de ales, ca-i mare si n-are timp de prostii, iar tu iesi din "zama" asta, ca nu te caracterizeaza!
Daca te pup si eu, trece? Imagine postata
Nu mai fi prapastioasa! Vine Craciunul si nimeni nu poate fi suparat !

Stellino, si pe tine te Imagine postata sa-ti treaca raceala!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7854 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 14 December 2011 - 11:13 AM

buna ziua la han, ca la mine nu mai e dimineata =))

aici a iesit soarele, desi era o ceata de dimineata de puteai sa-ti scoti ochii.

pupaturi si imbratisari la toata lumea care are nevoie Imagine postata Imagine postata
sa iasa soarele peste tot Imagine postata

#7855 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 14 December 2011 - 11:41 AM

Any, pai ti-au iesit bine macaroanele. :)
Eu nici nu v-am aratat cum mi-au iesit primele.Ca mi'o fost runine. :)

Si pentru mine is dulci.O sa-i incerc cu un ganach de cioco dark(fondente) sa rup echilibrul. :lol:

#7856 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 12:23 PM

Vezi postareaEataly, la 14 December 2011 - 11:41 AM, a spus:

Any, pai ti-au iesit bine macaroanele. :)
Eu nici nu v-am aratat cum mi-au iesit primele.Ca mi'o fost runine. :)

Si pentru mine is dulci.O sa-i incerc cu un ganach de cioco dark(fondente) sa rup echilibrul. :lol:

Maiiii pai eu i-am pozat pe aia mai aspectuosi :D ca si mie mi-era rusine cu restul :P !
La fel si eu o sa fac un ganache de cioco, sa vad.

#7857 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 December 2011 - 12:47 PM

Buna ziua la han,

sanatate multa bolnaviorilor si drum bun celor ce se pregatesc de el.

Any, m-ai lovit iara cu painea aia, arata bestial si macaronii :) , ai mei au avut gulerati,da au fost nu asa unflatei ca ai tai.Eu i-am umplut cu ganache de fructe de padure ca vine mai acrisor.

Noi azi nu mai avem ceata, ieise dimineata soarele,acum iara intunecat.Nasa mea zice ca la mine si la Londra ce e asa multa ceata. :)

Vreau si eu niste maseuri de la Stella si Foxy, ca tare bine mi-ar prinde pana ajung la cabinet.

Geany, capul sus, atata timp cat ai familia sanatoasa langa tine, nimic nu mai conteaza.

Azi leneveala pe mine, desi dimineata m-am trezit cu chef de facut una alta, cum a intrat soarele m-a pierit si cheful, asa ca o lalai pe aici :lol:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7858 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 12:51 PM

Merci Ioana, mi-am dat seama cam tarziu cum e cu poche-ul, cum sa-l manevrez, dupa mine toata treaba acolo sta.
Painea buna intr-adevar o mai fac, cu ocazia asta folosesc si macul pe care mi l-a trimis mama.

Eu vreau sa curat hota azi, geamuri si perdele la bucatarie.

#7859 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 December 2011 - 01:04 PM

esti o harnicuta.eu geamurile pana dupa anul nou nu le mai curat, ca deja sunt pictate :lol: , le-am desenat pe aproape toate din casa, doar la bucatarie o sa le spal ca tb sa pun perdeaua noua.

Trebuie sa-mi fac si eu lista de cumparaturi, oricum nu o sa mai fim asa mult de Craciun, defapt nici nu stiu daca ne mai strangem la noi sau mergem la restaurant, dar eu oricum am sa fac toba, carnati, piftie, asa pt noi.Asa ca tb sa dau comanda de mate si burta.

Cand am sa fac cozonacii poate refac macaronii ca o sa raman cu destule albusuri.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7860 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 01:09 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 01:04 PM, a spus:

esti o harnicuta.eu geamurile pana dupa anul nou nu le mai curat, ca deja sunt pictate :lol: , le-am desenat pe aproape toate din casa, doar la bucatarie o sa le spal ca tb sa pun perdeaua noua.

Trebuie sa-mi fac si eu lista de cumparaturi, oricum nu o sa mai fim asa mult de Craciun, defapt nici nu stiu daca ne mai strangem la noi sau mergem la restaurant, dar eu oricum am sa fac toba, carnati, piftie, asa pt noi.Asa ca tb sa dau comanda de mate si burta.

Cand am sa fac cozonacii poate refac macaronii ca o sa raman cu destule albusuri.

Ei, nu prea am eu chef, de fapt am facut acum 2 luni curatenie generala. Deci prin dulapuri nu mai intru ca am scos tot atunci de peste tot, bucatarie plus restul casei. O sa fac geamurile si asa printre ele.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul